jaber68 نوشته است:
سلام دوستان.من از اول مطالب رو خوندم خیلی گیج کنندست .کلی مطلب برداشت کردم.ولی یکم سخته که دنبالشون بگردی.دوستان حرفه ای برای راحتی کار دوستان تازه وارد اگه که زحمتی نیست چکیده و خلاصه مطالب رو از اول تا حالا قرار بدین تا دچار سردرگمی نشن.خیلی بهتر میشه.میدونم خودمون باید زحمت بکشیم و مطالب رو بخونیم ولی همینطور که گفتم برای ما تازه واردها کار سخت و وقت گیریه.بی زحمت هر مطلبی رو که برای ساخت دستگاه و مدار افزایش ولتاژ و ساخت لوپ و بدنه دستگاه لازمه رو قرار بدین تا کمک بزرگی به همه بشه و در وقت صرفه جویی بشه .ممنون میشم اگه کمک کنید.به خدا دنبال لقمه اماده نیستم فقط میخوام هر چی سریعتر دستگاه ساخته بشه.و با کمک شما دوستان رفع ایراد بشه.بازم ممنون.
سلام
مهندس جان یه مقدار زحمت بکش من خودم 4 ماه روی دستگاه وقت گذاشتم البته دوستان دیگه هم همینطور .
دو ماه اول فقط مطالب رو پی گیری می کردم و بعد شروع به ساخت کردم . تازه باز اولش جواب نداد .
و دوباره شروع کردم که جواب داد هر چند که باز هم کار داره .
هر چی که برای ساخت لازه در صفحه اول گفته شده . شما شروع کن بعد ایرادها رو بگو تا بهت کمک بشه .
پیشنهاد می کنم اول دنبال افزایش ولتاژ نرو . بدون اون مدار رو راه اندازی کن . اگه جواب گرفتی اونوقت افزایش ولتاژ رو اعمال کن. من خودم هنوز افزایش ولتاژ رو اصلا درست هم نکردم . و مدار رو بدون اون راه اندازی کردم