roshik نوشته است:
جناب کاوشگرازاموزش های مفیدوبدون منت شمابسیارسپاسگزارم
مطالب وتوضیحات شما اونقدرجالب بودکه منوهم علاقمندبه این موضوع بحث کرد چندتاسوال برام مطرح شده
-فرمودین اگه جسمی باشه اعداداولی حداقل حدود200واحد بالامیره ایانمیشه بانرخ تغییراین اعداددرموردحجم ویاعمق هدف هم پیشبینی هایی روداشته باشیم
-اون اعدادبعدی چه کاربردی دارندویاخودنرم افزاربه غیرازمشخص کردن محل هدف چه قابلیتهای دیگه ای میتونه داشته باشه
با سلام
در مورد عمق کاوش این دستگاه اون مهندس یه تعداد حساب کتاب کرد بعد یه تعداد اعداد رو تو یه جدولی گذاشت وگفت بهترین شرایط برای این دستگاه اینه که فاصله پراپهای گیرنده وپراپهای فرستنده از هم همیشه به صورت ثابت یک متر قرار بگیره
که در این صورت نسبت به نوع خاک عمق کاوش این دستگاه حدود 3 الی 4 متر میشه یعنی همونی که حمید آقا هم قبلا فرموده بودن
درباره عمق گیری هدف هم چندین روش سنس وجود داشت که از جمله روش شلومبرگر-ونر-دوقطبی ونر -دای کل و چندین روش دیگه که به خاطرم نمیاد
این روش سنس رو که من قبلا براتون گفتم روش دای کل بود که در این صورت شما تا عمق 4 متر رو سنس میکنین طبق گفته اون مهندس بعد پیدا کردن مربع مورد نظر باید به روش شلوم برگر عمل کرد اونم به این صورت هستش که دوتا پراپ گیرنده رو در فاصله یک متری از هم در اون مربع میکاریم بعد دوتا پراپ فرستنده رو در امتداد اون پراپهای گیرنده به صورتی که در یک خط قرار گیرند و دوتا گیرنده در وسط وفرستنده ها یکی در سمت چپ ودیگری در سمت راست اون دوتا گیرنده در فاصله یک متر از هم قرار میدیم بعد اعداد رو یاداشت میکنیم دوباره دوتا گیرنده ثابت می مونه و دوتا فرستنده رو 25 سانت از گیرنده ها دور میکنیم بعد اعداد رو یاداشت میکنیم این روش رو اونقدر ادامه میدیم تا یه جایی اعداد بیشتربشن هر جا که بیشترین اعداد رو نشان داد فاصله دوتا پراپ فرستنده رو از هم اندازه میگیریم بعد تقسیم بر 4 میکنیم عدد به دست آمده اندازه عمق میشه این روش رو اون مهندس یاد دادن
البته من خودم این روش رو امتحان کردم ولی نتیجه ای نگرفتم با اون مهندس که تلفنی صحبت کردم گفتن چون جنسی رو که دفن شده یه ورق هستش (درب بشکه که برش خورده بود وقطرش حدود 70 الی 80 سانت میشد) پس نمیتوان به صورت دقیق عمقش رو پیدا کرد مگر اینکه به صورت سانت به سانت پراپها جا به جا بشه
اگر جنسی باشد که دارای حجم باشه به این روش میشه هم عمق جنس وهم حجم تقریبی جنس رو پیدا کرد
دوباره من در اینجا برای همه دوستان متذکر میشم که من از این روش نتونستم نتیجه بگیرم روشی رو که گفتم فقط بیانات اون دوستمان بود
در مورد اعداد دیگه باید بگم اون دوستمان گفتن این دستگاه به احتمال خیلی زیاد توان این رو داره که بتونه آبهای زیر زمینی رو هم سنس بکنه احتمالا اون اعداد برای برای اهداف دیگر هستش
در مورد خود نرم افزار هم این طور گفتن که اگر در زیر زمین به فرض یه سنگ بزرگ به اندازه یه ماشین سواری باشه دستگاه حتما اونو سنس میکنه و اعداد در روی اون سنگ رو به افزایش میره نرم افزار در اینجا شکل تقریبی این سنگ رو برامون نشون میده و ما از این روش متوجه میشیم اگر شکل به صورت منظم باشه ما متوجه میشیم که اون زیر اتاقک هستش یا اگه به صورت نا منظم باشه ما متوجه میشیم که اون به احتمال زیاد سنگه
همگی موفق باشین