salam7 نوشته است:
درود خدا بر استاد پارسی
استاد من چند جارو بلدم به این نام ها معروفند لطفا اگه ممکنه معنی اینهارو بگید
1.زرده چاله
2.زرده کنده ارده کنده. (این اسمو تو نسخه خوندیم نفهمیدیم کجاست)
3.تالش دره
4.کله چاوا
قیرخانه (این اسمو تو نسخه خوندیم نفهمیدیم کجاست) (تو نسخه یه محل گفت پیدا کردیم گفته بود قیر خانه هستش اونجا نفهمیدیم کجاست)
5.داغداغان
6.گدوگ
7.خنچره کوه
سلام
من براساس اونچه میدونم مطالبی رو میگم
ما هم مکانی رو داریم بنام دره زرد که در اصل دره زر هست که در نسخه هم ذکر شده فکر میکنم زرده چاله شما هم همون معنی چاله زر رو بده که جنسی درش مدفونه
در مورد کنده در نام دوم میشه چند تفسیر داشت ارده همان کنجد ارد شده هست کنده هم چند نوع تفسیر داره یکی چوب و تنه درخت یکی پاره ای از کوه که ممکن مورد شما مورد دوم رو مورد تلقی قرار دهد یعنی مکان شما قسمتی از کوه باشد که ممکن گیاه کنجد در اون مکان هم زیاد باشد
در مورد کله چاوا شما نوک و کله کوه مورد نظر که این اسم رو داره بررسی کنید
در مورد قیرخانه نکته انحرافی دارد که شما متوجه اون نشدید منظور همون قبرخانه یا گورخانه هست و شما باید دنبال مقبره بگردید
داغداغان نام درختی است که از این نوع درخت زیاد برای پنهان کردن دفینه استفاده میشده ولی این اسم دلیل بر داشتن دفینه به صورت حتمی نیست ولی بررسی بشه خوبه
گدوگ هم به معنی گردنه کوه است و راه میان دو گردنه که معمولا برفگیر بوده !!!!!!!!!!!
خنچره یا خنجره در زبان عربی به معنای شتر شیرده هست البته اگر اسم اصلی خنبره بوده باشه و دستخوش تحول شده باشه این اسم / خنبره به معنای خمره کوچک تلقی میشه
امیدوارم اطلاعات هرچند کمی مفید در اختیارت قرار داده باشم هرچند زیاد وقتم رو هم گرفت ولی به خاطر صفای وجودت روش کار کردم دوست عزیز
موفق باشید