boysun نوشته است:
خوب اگر میدانید این ترانزیستور کارای لازم دراین مدار نداره پس چرا علام نمیکنید که دوستان سردرگم نشن شما به عنوان یک شخص اگاه و مسئول وظیفه بشتری در این مورد دارین . هزینه دوستان توی این موقعیت اقتصادی کاهش بدین. در مورد 12 رگولاتور اصرارم بخاطر اینه خودم منتاژ کردم و کار میکنه ولی دلیلم که اطلاعت نمیدم اینکه میخوام ماهی گیری دوستان یاد بگیرن هر چند همان طور قبلا گفتم با دقت ومطالعه همین مطالب داخل این سایت میتونن منتاژ کنن. چون ساخت فلزیاب میتونه انگیزه ایجاد کنه که چند تا جوان الکترونیک یاد بگیرن و تلاش انها بی ثمر نباشه بعد که یک مدار توی نت میبینن بدون مطالعه منتاژ نکنن .ava.61
آقای بایسون تو مدار sx از ترانزیستورهای BUV47AوBUV48Aو2N3055وC3040و...غیره میشه استفاده کرد.بهترین نتیجه با لوپهای کوچیک و بزرگ و...رو من از2N3055گرفتم.حالا نمیدونم چرا شما به این ترانزیستور گیر دادین
بعضی از دوستان هم با همین ترانزیستور فلزیاب و ساختن و نتیجه گرفتن.در مورد مشابه این ترانزیستور که من تو پست های قبلی یادمه که عنوان کردم و اینکه شما 12 رگولاتور و ساختین جواب داده عکس و فیلم از مدارتون بذار که اگه مناسبه دوستان 12 رگولاتور تو رو بسازن...