انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:23pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام

خوب اگر میدانید این ترانزیستور کارای لازم دراین مدار نداره پس چرا علام نمیکنید که دوستان سردرگم نشن شما به عنوان یک شخص اگاه و مسئول وظیفه بشتری در این مورد دارین . هزینه دوستان توی این موقعیت اقتصادی کاهش بدین. در مورد 12 رگولاتور اصرارم بخاطر اینه خودم منتاژ کردم و کار میکنه ولی دلیلم که اطلاعت نمیدم اینکه میخوام ماهی گیری دوستان یاد بگیرن هر چند همان طور قبلا گفتم با دقت ومطالعه همین مطالب داخل این سایت میتونن منتاژ کنن. چون ساخت فلزیاب میتونه انگیزه ایجاد کنه که چند تا جوان الکترونیک یاد بگیرن و تلاش انها بی ثمر نباشه بعد که یک مدار توی نت میبینن بدون مطالعه منتاژ نکنن .ava.61

جمعه 26 مهر1392 - 9:46am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
جناب boysun عزيز هدف در اين انجمن هم بر همين پايه بوده كه شما فرمايش كرديد ، ولي بعضي ها درحدي نيستن كه بتونن خودشون مدار رو به آخر برسونن و نتيجه بگيرن براي همين از بعضي دوستاني كه در ابتداي كار باعث دلگرمي دوستان براي ساخت ميشن انتظار بيشتري وجود داره تا آخر نتيجه گيري حداقل دو الي سه نفر از سازندگان دوستان رو ياري كنن ، وقتي هم كه دو يا سه نفر بطور شايسته مدار رو ساختن اونوقت دوستاني كه موفق به ساخت شدن خودشون كم كم دوستان ديگه رو همراهي در ساخت ميكنن كه اين اصول درستي بوده چون تجربه عملي بدست اومده و تمام پيچ و خمهاي كار رو ديدن و بهترميتونن بقيه رو همراهي كنن . اميدوارم همه دوستان به اين روش ادامه بدن تا كساني كه محتاج يك سيستم نقطه زن هستن بتونن لذت ساخت رو بچشن .. موفقيت همه دوستان رو آرزومندم @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

جمعه 26 مهر1392 - 10:54am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
boysun نوشته است:
خوب اگر میدانید این ترانزیستور کارای لازم دراین مدار نداره پس چرا علام نمیکنید که دوستان سردرگم نشن شما به عنوان یک شخص اگاه و مسئول وظیفه بشتری در این مورد دارین . هزینه دوستان توی این موقعیت اقتصادی کاهش بدین. در مورد 12 رگولاتور اصرارم بخاطر اینه خودم منتاژ کردم و کار میکنه ولی دلیلم که اطلاعت نمیدم اینکه میخوام ماهی گیری دوستان یاد بگیرن هر چند همان طور قبلا گفتم با دقت ومطالعه همین مطالب داخل این سایت میتونن منتاژ کنن. چون ساخت فلزیاب میتونه انگیزه ایجاد کنه که چند تا جوان الکترونیک یاد بگیرن و تلاش انها بی ثمر نباشه بعد که یک مدار توی نت میبینن بدون مطالعه منتاژ نکنن .ava.61

آقای بایسون تو مدار sx از ترانزیستورهای BUV47AوBUV48Aو2N3055وC3040و...غیره میشه استفاده کرد.بهترین نتیجه با لوپهای کوچیک و بزرگ و...رو من از2N3055گرفتم.حالا نمیدونم چرا شما به این ترانزیستور گیر دادین :-? بعضی از دوستان هم با همین ترانزیستور فلزیاب و ساختن و نتیجه گرفتن.در مورد مشابه این ترانزیستور که من تو پست های قبلی یادمه که عنوان کردم و اینکه شما 12 رگولاتور و ساختین جواب داده عکس و فیلم از مدارتون بذار که اگه مناسبه دوستان 12 رگولاتور تو رو بسازن...

جمعه 26 مهر1392 - 12:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یه سوال داشتم بجای ایسی 398از چی ایسی دیگر میتونم استفاده کنم

جمعه 26 مهر1392 - 3:01pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
دوست عزیز آی سی LF398از نوع تک سمپل هستش(نمونه بردار) که میتونی به جاش یه مدار مناسب بسازی و استفاده کنی.ولی آی سی رو که بخوای بجاش استفاده کنی به ذهنم نمیاد

جمعه 26 مهر1392 - 3:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تشکر اقا کرمی اخه مدارم اصلا واکنشی به فلزات نداره این ایسی هم کم پیدا است اخه چند تا فروشگاه داریم که لوازم رادیو و تلویزیون دارند تا حالا هم اسم این ایسی که برای نموبرداری استفاده میشه نشیدن فکر کنم ایسی برای امپلی فایر هم استفاده بشه با تشکر

جمعه 26 مهر1392 - 8:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای مقدسی این ای سی ارتباطی به مدارات امپلی فایرنداره چون عملکردش کاملامتفاوته نمی دونم توی کدوم شهرستانی امااین ای سی حتی درفروشگاههای مجهزالکترونیک شهرستانها هم گیرنمیادمگه اینکه کسی قبلاسفارشی داده باشه وفروشنده چندتااضافه تهیه کرده باشه ضمنا تاحالاهیچ کاربردی ازش درمدارات غیرازفلزیاب ندیدم وتقریبامیشه گفت درمدارات دیگه اگه استفاده بشه کاملاخاص منظوره است وتااونجایی که من حضورذهن دارمLF198 وLF298مشابهات این ای سی هستندکه فقط دمای کارکردشون نسبت به هم متفاوته

شنبه 26 مهر1392 - 12:11am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

كرمي نوشته است:
دوست عزیز آی سی LF398از نوع تک سمپل هستش(نمونه بردار) که میتونی به جاش یه مدار مناسب بسازی و استفاده کنی.ولی آی سی رو که بخوای بجاش استفاده کنی به ذهنم نمیاد

ای سی LF398 جزء تقویت کننده های عملیاتی مدار هست. ای سی نمونه بردار یا سمپل گیر در اینجا 4013 هستش.

شنبه 26 مهر1392 - 12:26am
آواتار کاربر

آقايون اين مدار طوري بهينه شده كه به طلا كمترين حساسيت رو نشون بده من مصلحت نميدونم دوستان بسازن كلي روش وقت گزاشتم :D

شنبه 26 مهر1392 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جنابali222 لطفااطلاعات اشتباه ندین
1)ایسی 4013وقطعات جانبی اون پالس نمونه مدارراازنوسانسازاصلی مدارمیسازن
2) این پالسهابرای سوییچ ایسی نمونه گیرlf398 موردنیازه
3)این ایسی هم وظیفه نمونه گیری سیگنالوازایسی مقایسه کننده709 برعهده داره

شنبه 26 مهر1392 - 1:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 17 , 18 , 19 , 20 , 21 , 22 , 23 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , techdiag و 669 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure