درود بر شما
شیوه ردیابی من به این شکل هست که ابتدا روی گلد 1 یا 2 میگذرارم و 5 دقیق صبر میکنم و بعدو شروع به ردیابی میکنم اگه انتنها به هر 5 فرکانس جواب داد انوقت نقطه را پیدا میکنم و بعد از اون دستگاه را خاموش میکنم و در 10 متری هدف قرار میگیرم و 5 دقیقه بعد دستگاه را روشن میکنم و روی فرکانس دستی میزارم و بعد با این فرکانسها که گذاشتم شروع به ردیابی میکنم اگه بازبه هر 5 فرکانس جواب داد ولوم وزن را تا 100 گرم میزارم و مجددا تست میکنم اگه باز جواب داد ولوم وزن را تا اونجا قرار میدهم که وزن هدف معلوم بشه. باز مجددا دستگاه را خاموش میکنم و بعد از 5 دقیقه باز در فرکانس دستی فرکانس 79.35 را به ردیاب میدهم اگه باز انتها به طرف اون رفتنداون هدف دیگه طلا نیست و مغناطیس مواد معدنی یا اهن یا مفرغ یافلز مغناطیس شونده دیگری هست
فرکانسهای دستی برای طلا که من استفاده میکنم اینها هستند
25.50
45.00
47.00
55.00
55.80
83.00
1013.00
در صورت امکان این نقطه را دوباره به این روشی که گفتم چک کنید و نتیجه را اعلام کنید[/quote]
سلام جاوید جان روش خوبی دارید من روشتونو تست کردم روی مکانی که سند و مدرک داشت تمام تستها و فرکانس های دستی تایید شد فرکانس 1013 خیلی قوی می زد با فرکانس 79.35 هم چیزی نزد مغناطیس تا 66 می زد حفره هم وقت نشد شمارشو دقیق در بیارم با 20 کار کردم و یه ااتاق 3در 5 نشون داد
بخاطر شرایط مکانی نا مناسب امکان حفاری نبود به نظر من این ردیاب قابل مقایسه با قبلی نیست اگه جایی جنسی باشه صد در صد می زنه در صورتی که اصول ردیابی رو رعایت کنید و با عجله و استرس کار نکنید .من جا داره از اقا حمید و مجتبی عزیز به خاطر این محصول منحصر به فرد تبریک و تشکر عرض کنم
با ارزوی موفقیت برای همه شما دوستان عزیز