rezassd نوشته است:
این داستان رو که گفتی یکی از آشناهای ما هم تعریف میکرد البته من که ندیدم ولی میگفت طرف تو ماشین نشسته بود و اصلا پیاده نشد یه مانیتوری تو ماشینش بو بعد یه دستگاهی رو داد به من گفت ببر بگذارش رو یه نقطهای از زمین و گفت که امواجش خیلی برای بدن ضرر داره باید حواست باشه ازش دور باشی بعد که ما اومدیم سمت ماشین دیدیم تو مانیتو حتی اون نقطهای رو که قبلا کنده بودیم و روش رو چندتا چوب و یه پلاستک بزرگ کشیده بودیم که یه نقطه ازش چوبش ریخته بود و پلاستیک تکون میخورد رو هم نشون میداد حتی تکون خوردن پلاستیک رو میگم من ازش فقط شنیدم ولی ندیدم که بخوام تایید کنم ولی این اشنای ما ادم دروغگوی نیست شای از دستگاه ها سر درنیاره
سلام
این مطالب شبیه قسمتی از سریال هوش سیاه! به نظر می رسد.
================================================================================
یکی از حالتهای ممکن چنین است:
اون دستگاه که برای بدن ضرردارد، فرستنده امواج 0.5 تا 3 گیگا هرتزی و با توان بالاست که باعث لطمه به بافتهای بدن می شود.
گیرنده هم اسکنر بازتابش از عمقهای مختلف می باشد.
تقریبا" شبیه GPR ولی دیگر لازم نیست چارچرخه را روی زمین در مسیرهای ماتریسی حرکت دهیم.
آنتن دورانی و سیستم پردازشی شبیه رادار کار را انجام می دهند. و نتایج را به صورت گراف تصویری نشان می دهند.
حداقل $50000 تا 200000$ قیمت این تجهیزات خواهد بود.( مدلی با حداکثر کارآیی می تواند تا 500000$ قیمت داشته باشد )
درود