حمید نوشته است:
دوست عزیز جناب ezmir شما نه جای بنده رو اینجا تنگ میکنی که مشکلی با شما داشته باشم و نه اون ردیاب با توجه به قیمتش و حتی کاراییش در برابر ردیاب انجمن حرفی برای گفتن داره که بخواد حالت رقابتی پیدا بکنه! چه برسه که به فروشش لطمه بزنه! از نظر کارایی هم اگر موافق باشین بنده به نوبه خودم حاضر هستم تستی رو با هر دو دستگاه انجام بدیم و فیلم برداری هم انجام بشه تا مشخص بشه کارایی دستگاهها به چه صورت با هم قابل مقایسه هست. در مورد اون دستگاه هم تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فقط از نظر شعاعزنی میتونه قدرت بالایی داشته باشه که اونم در حد بیشتر از چند کیلومتر به درد هیچ کسی نمیخوره!
بهرحال برای من خیلی جالبه که شما اگر از این دستگاه واقعا خیلی خوب جواب گرفتی و بخصوص با توجه به هزینه بالایی هم که احتمالا براش کردی ؛ پس قصدت از این همه معرفی و توضیح در مورد این دستگاه چیه؟ خب این همه پول دادی چرا نمیری باهاش کاوش کنی؟ این مساله رو فکر کنم همه قبول داشته باشن غیر عادیه! مگر اینکه هدف شما مشخص بشه تا شبهات احتمالی من و خیلیا هم برطرف بشه.
در مورد این دستگاه تا جایی که من اطلاع دارم از فرکانسهای وی ال اف استفاده میکنه! قبلا هم من روی این مسایل زیاد کار کردم. اصلا کار به دستگاه هم نداریم. ولی این طیف فرکانسها با وجود شعاعزنی خوب ؛ هم عمقزنی بالایی ندارن و هم چون به ذرات و آثار فلزات قدیمی بیشتر از حتی خود فلز حساس هستن هیچوقت نقطه دقیق رو مشخص نمیکنن. که این رو شما با ذکر خطای نقطه زنی 1.5 متری تایید کردین! باقیش هم باز مطابق خاصیت همین طیف از فرکانسهاست و چیزی رو زیاد نمیشه عوض کرد. حالا شما که از مسائل علمی صحبت میکنی (که ما متوجه نشدیم علمیش کدوم قسمتش هست!) و یا از فضای عملیاتی حرف میزنی ؛ که بیان هر دو اصطلاح از جانب کسی که صرفا خریدار دستگاهی هست بسیار بعید و عجیبه ؛ باید توضیحشو بفرمایین!
دوست عزیز حمید آقا
چند نکته هستش که بنده باید خدمت شما عرض کنم
بنده اگه اومدم اینجا و از کارایی این دستگاه تعریف کردم فقط و فقط به خاطر این بوده که ازش راض بودم و چون به طور عملی ازش نتیجه گرفتم دارم به عنوان یک دستگاه خوب این رو هم به دوستان عزیز معرفی میکنم که بی خود و بیجهت پولشون رو صرف خرید دستگاهی نکنن که که فقط روی اون تبلیغ شده باشه حتی اگه قیمت اون 1 میلیون باشه .
من قصد مقایسه این دستگاه با دستگاه شما و یا هیچ سیستمی رو ندارم چون به اعتقاد بنده قابل مقایسه نیست .باز هم عرض کردم به اعتقاد بنده.شما فرمودید توی پست قبلیتون که وزن دستگاه 6 کیلو هستش و باطری 5 ساعت جواب میده ...خیلی واسم جالب بود مگه اگه دستگاهی 6 کیلو باشه نمیتونه گنج پیدا کنه یا اگه باطریش 5 ساعت کار کنه نمیتونه گج پیدا کنه
به نظرم حتما توی اون یه چیزی داره که اینقدر سنگینه آجر پاره که نریختن
.دوست عزیز فکر نمیکنم وزن دستگاه تاثیری در موفقیت دستگاه داشته باشه
مطمن اشید که من 100% مشغول گشت و گذار و کاووش با این سیستم هستم و اگه پست های بنده رو با دقت بخونید عرض کردم که نتیجه گرفتم که دارم ازش تعریف میکنم .فکر نمیکنم آدم عاقلی وجود داشته باشه که 10000یورو هزینه کنه و بعد بیاد از دستگاش فقط تعریف کنه و تبلیغ .
اگه حس کنم نکته ی جدیدی از این سیستمها به دست آوردم حتما خدمت دوستان ارایه میکنم
اگه اومدم راجع به عمق زنی و شعاع زنی این سیستم تعریف کردم چون هر دوتا رو تست و تجربه کردم
بنده حس میکنم که شما منظور من رو از فضای عملیاتی به درستی متوجه نشدید .منظور من از فضای عملیاتی وقتیه که خودم میرم بیرون و دنبال زیر خاکی میگردم نه فضایی که شرکتها برای تست دستگاها ازش استفاده میکنن
دقت بفرمایید که ما داریم در مورد یه ردیاب حرف میزنیم نه نقطه زن .اینکه شما میفرماییید 1.5 اختلاف یک نقطه رو مشخص کرده دوست عزیز رای من که چند سالیه با چندین نوع ردیاب کار کردم همون 1.5 متر هم قابل قبول نیست چون به عینه داریم میگیم ردیاب و به اعتقاد بنده ردیاب فقط ردیابه اگه بیاید ادعا کنه که نقطه رو میزنه دروغه محضه.بنده هم که با آر دی نتیجه گرفتم در کنار او.ن GPX5000 داشتم
دوست عزیز بنده نه فروشنده هستم نه سازنده و نماینده ی هیچ شرکتی که بخوام محصول خاصی رو تبلیغ کنم و نه سر در میارم از فرکانس وی ال اف یا هر چیز دیگه ای .من اون چیزی که دیدم رو خدمت دوستان عزیز عرض کردم.
حالا اگه شما واقعا فکر میکنید که بح کردن راجع به یه ردیاب دیگه نمیتونه لطمه ای به سیستمهای شما بزنه و یا در فروش شما خلل ایجاد کنه فکر نمی کنم دلیلی میداشت که چنین واکنشی به پستهای بنده و سایر دوستان نشون بدید .بله بنده 10000یورو برای این دستگاه هزینه کردم و این سیستم رو از داخل ایران نگرفتم که بخوام تبلیغش رو برای شرکت خاصی کنم .فکر میکنم دوستان عزیز هم به این مسله وافق باشند که نیت بنده راهنمایی بوده نه چیز دیگه ای.
در هر صورت دوستان خودشون تصمیم بگیرن و اعلام کنن که اگر نیاز به بنده حقیر بود بنده بمونم در غیر این صورت دیگه با پر حرفیام سر این عزیزان رو هم به درد نمیارم .
حمید آقای عزیز دوست من من تعریف شما و فروم شما رو شنیده بودم که به اینجا سر زدم و قصد کردم که کنار شما و دوستان دیگه بمونم تا اگه حتی سر سوزنی در هر رابطه ای کمکی از بنده برمیومد در خدمت دوستان باشم اما فکر میکنم رداشت من راجع به این فضا اشتباه بود باز هم اگه امری بود در خدمتم
ومن الله توفیق