نویسنده |
پیغام |
علی عزیزیان
|
دانلود کنید حالشو ببرید کتاب باستان و دیجیتال کتاب باستان شناسی و ساخت ردیابهای حرفه ای و مدار حذف کننده
آخرین بار توسط حمید در یکشنبه 28 آبان1396 - 8:14pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
4 قسمت اعداد حذف شد-فایل وبروسی هست
|
شنبه 27 مهر1392 - 10:53pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
سلام دوست عزيز اين فايلتون مشكل داره لطفا در فايل پي دي اف بگذارييد
|
شنبه 27 مهر1392 - 11:12pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
مشکل چیه برادر من؟ این آقا اومده توی چند قسمت یه فایل گزاشته که تمام ویروسهای دنیارو حتی ویروس آنفلوانزا مرغی ریخته توش واسه چی ولا منم موندم
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
یکشنبه 27 مهر1392 - 2:45am |
|
|
aghbali
|
سلام هوشی جان من که هر چی میزنم میگه فایل مورده نظر یافت نشد
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 2:48pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
koohyar نوشته است: مشکل چیه برادر من؟ این آقا اومده توی چند قسمت یه فایل گزاشته که تمام ویروسهای دنیارو حتی ویروس آنفلوانزا مرغی ریخته توش واسه چی ولا منم موندم سلام دوست عزيز حق باشماست اين فايل دانلود علي عزيزيان پر ويروس است لطفا مديريت انجمن تحقيق بكنه بيبينه همون علي عزيزيان پكيج فروش است
|
یکشنبه 28 مهر1392 - 5:22pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت جناب اقای علی عزیزیان با تشکر از لطف شما در مورد فایل کتاب باستان. باید بگم تو این فایل شما یه ویروس هستش که متأسفانه پاک هم نمیشه!با توجه به اینکه امروز صبح ویروس کشمو آپ دیت کردم. در صورت امکان تمیزش کنین و دوباره آپ کنید. با سپاس
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
دوشنبه 29 مهر1392 - 8:17pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
asdfg نوشته است: koohyar نوشته است: مشکل چیه برادر من؟ این آقا اومده توی چند قسمت یه فایل گزاشته که تمام ویروسهای دنیارو حتی ویروس آنفلوانزا مرغی ریخته توش واسه چی ولا منم موندم سلام دوست عزيز حق باشماست اين فايل دانلود علي عزيزيان پر ويروس است لطفا مديريت انجمن تحقيق بكنه بيبينه همون علي عزيزيان پكيج فروش است سلام لطفا اگر شمادرسي داريد يك فايل كامل وتميزشو بگذاريد با تشكر
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 3:47pm |
|
|
asdfg
کاربر فعال
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت جناب اقای علی عزیزیان با تشکر از لطف شما در مورد فایل کتاب باستان. باید بگم تو این فایل شما یه ویروس هستش که متأسفانه پاک هم نمیشه!با توجه به اینکه امروز صبح ویروس کشمو آپ دیت کردم. در صورت امکان تمیزش کنین و دوباره آپ کنید. با سپاس باز ببخشيد اقاي افشين شما را ميخواستم بگم اشتباهي شد
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 3:50pm |
|
|
رهگذر
|
سلام از یک تالار یک سری منابع درباره جوقانها و علوم غریبه را دارم اگر مورد نیاز است بفرمایید در سایت قرار بدم. اما اکثرا عربی است و در این سایت ندیم مثل تخمین متراژقبور از جوقانها که البته تقریبی است منتظر نظر دوستان هستم!
|
شنبه 4 آبان1392 - 4:26pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
رهگذر نوشته است: سلام از یک تالار یک سری منابع درباره جوقانها و علوم غریبه را دارم اگر مورد نیاز است بفرمایید در سایت قرار بدم. اما اکثرا عربی است و در این سایت ندیم مثل تخمین متراژقبور از جوقانها که البته تقریبی است منتظر نظر دوستان هستم! درود دوست عزیز اگر مطلبی دارید بزارید شاید بتونه مفید باشه..
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
شنبه 4 آبان1392 - 8:42pm |
|
|
|