انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:35pm

پاسخ به موضوع  [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 78  بعدی
 Treasure Scope Quad 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

درود بر آقا مجتبی که بلاخره جواب مارو داد ...حالا نمیشه الان بگی یا میخوای همرو بزاری تو کف بری ؟؟؟ من قبلا یه ردیاب داشتم مثل این مال شرکت جویندگاه یکم ضعیف بود ولی باز هم کار میکرد و جواب هم داد تو این ردیاب یه کلید و لوم بو که اسمش trackو تو مدلهای دیگه اسمش sat speedبود من میخوام روی این دستگایی که ساختم همچین کلید ولومی بزارم که کار اینارو انجام بده به گفته فروشنده این کلید ولوم برای تنظیم نوع خاک منطقه بود حالا از شما آقا مجتبی و تمام دوستان میخوام اگه میدونن این کارو چجوری میشه انجام داد کمک کنن ؟؟؟؟لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یکشنبه 28 مهر1392 - 11:04am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
mojtaba gold عزیز موفق باشی.
ما منتظر میمونیم تا شما اعلام کنی چکار باید بکنیم.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 28 مهر1392 - 11:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی عالی داره رو این ردیاب کار میشه واقعا خسته نباشید میگم به همه اگه همینطور ادامه بدیم شاید از این تراشه یه چیزی در بیاد درست وحسابی :YMPEACE:

گر داخل خانه‌ات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی
مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی

یکشنبه 28 مهر1392 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کسی جواب سوالات منو نداده بعد میان میگن خیلی عالی داره کار میشه؟؟؟عجب انجمنی واقعا؟؟؟؟؟؟

یکشنبه 28 مهر1392 - 10:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-? #-o

دوشنبه 29 مهر1392 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سوالت چی بود :D

دوشنبه 29 مهر1392 - 7:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بهرام عزیز صفحه 13 همش سوالات منه؟؟؟؟؟

سه شنبه 30 مهر1392 - 11:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام من دوس ندارم قول الکی به بچه ها بدم من با یکی اشنا شدم یه پیر مرده که استاد ردیاب های 5 انته و 2 انتنه من و اون داریم رو این دستگاه کار میکنیم تا بتونیم فرکانس اجناس دفن شده رو بدست بیاریم مثل سکه های طلای قدیمی که چندین ساله دفن شدن و روش کار با این دستگاه دستگاهی که خوده این دوستم داره tom 222 که 5 انتن داره و لیزر هم داره و خوراک خوره خیلیم عالی کار کردش الان این دستگاه من رو دار کاری میکنه که این همون دستگاه رو هدف بره اول اینکه شما باید از باطری 12 ولت استفاده کنی و نیازی به 5 انتن هم نیست با سه انتن دستگاه کارمیکنه و روشکارشم به اون صورت نیست که شما باهاش حرکت کنی و به هدف رسید سمت شکمت بچرخه شما باید یک جا بدون حرکت واستی تا انتن سمت هدف بره اگه هدف شما بیشتر از یکی باشه خود دستگاه بین 2 هدف همش بازی میکنه و وقتی به هدف رسیدی باید بالا سرت بگیری دستگاه رو تا بصورت دایره وار بچرخه و توقف نکنه

سه شنبه 30 مهر1392 - 12:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی قلق داره کار کردن با این دستگاه من هم دارم یاد میگیرم ازاین استاد اینم به شما بگم با این ردیاب به هدف هم رسیدن چند نفر ولی با یکم تغییرات من دنبال اون تغییراتشم اگه دیر جواب میدم دارم رو این دستگاه کار میکنم

سه شنبه 30 مهر1392 - 12:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا مجتبی دوست گلم اون دستگاه مال شرکت جویندگان هستش لیزم دیود مادون قرمزه اگه درست گفته باشم چون سیستمشون رو ندیدم با این انتن من که گفتم کار کردن باهاش سخته بهتره مدارشو به انتن برنجی متصل کنی بهتر جواب میده و اصلاحاتی که تو مدار ایجاد کردی بزار تا همگی ببینن و همکاری صورت بگیره یک دست صدا نداره به خدا....
و داریوش گلم شما مدارو ببند اگه جایی مشکل داشتی بپرس همه صادقانه جوابتو میدن اینم عکس ردیاب من

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 30 مهر1392 - 2:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 775 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 78  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 126 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure