با سلام خدمت استاد ژنرال و سایر عزیزان
راستش من یه موضوعی را به نام " سلام فلزجو" باز کردم که هرکی ناراحتی داره اونجا مطرح کنه و از اشتباهات همدیگه درس عبرت بگیریم و دیگه ناراحتی ایجاد نکنیم، خدای ناکرده! ولی استاد ژنرال یه تاپیک جداگونه زدن و دوستان یه سلسله بحثهای تکرای دیگه اینجا مطرح شدند که جز دل آزاری ، ارزش دیگری نداره. من اون موضوع را مطرح کردم که به ناراحتی ها خاتمه داده بشه. هر کسی در زندگیش اشتباه میکنه. وزیر فعلی نفت ایران در مجلس متهم بود که حقوق ایران در قراردادهای نفتی بخوبی لحاظ نشده است! وزارتخانه ای که از بهترین کادر فنی برای مشاوره و اظهار نظر برخورداره بازهم اشتباه کرد! یا ایجاد پل دریاچۀ ارومیه که باعث نابودی موجودات این دریاچه و تغییر در اکوسیستم منطقه شده است! پس هر کسی حتی دولتها هم اشتباه میکنند. مهم شناخت اشتباه و نقاط ضعف و اصلاح اشتباه است. خواهش میکنم بعد از این پست، هیچ پست دیگه ای راجع به گلایه ها و شکایت از همدیگه در اینجا قرار ندین مگر اینکه خیرخواهانه و فقط در جهت اصلاح خویش و فضای صمیمی سایت باشه. از استاد" حمید" بزرگوار خواهش میکنم بعد از مدتی که انتقادات تموم شد، همۀ این پستها را حذف کنند. هر کدام از کاربران این انجمن هم که در وجدان خودش و در محضر خداوند، خودش را بیگناه میدونه، با سعۀ صدر و با گذشت و بزرگواری در این سایت به فعالیت خودش ادامه بده.
اون برادرمون tm که پیشنهاد داده بودند یه محلی برای لایک کردن در سایت ایجاد بشه، به نظرم پیشنهاد خیلی خوبیه. چون از ایجاد پستهای اضافی جلوگیری میشه. و فقط مطالب علمی و تجربی در پست قرار میگیره.
البته این انتقادات ما را بیدار میکنه و آگاه .باعث میشه به نقاط ضعفمان پی ببریم و بهتر از قبل فعالیت کنیم و فعالیتمان هدفمند باشن.زیاد از انتقاد ناراحت نباشید. انتقاد سازنده ، یه نعمت است.
از همۀ شما سروران و برادران عزیز سپاسگذارم.
شاد باشید و در پناه الله رحمن و رحیم.