جاوید جان بذار پس داستان تست خودمو من اینجا بگم تا شما بفکر یک سطل آشغال بزرگ برای اون دستگاهها باشی
بنده به کمک دوستانم در یک خانه خیلی قدیمی رفتیم که آب انبار بزرگی هم داشت و عمقش تا سطح حیاط دقیقا 4 متر بود. یک انگشتر عتیقه رو هم دوستان در نقطه ای از کف انبار مخفی کردن! بنده از داخل حیاط در عرض 5 دقیقه نقطه ای رو مشخص کردم و علامت زدیم. باور کنین فقط نیم ساعت طول کشید تا اون نقطه رو با متر دقیق امتداد دادیم تا پایین ببینیم کجا میفته و دیدیم خطای نقطه زنی فقط 5 سانت بود!!!
برای عمق گیری هم تقریبا همون 4 متر در اومد ولی من کماکان اعتقاد دارم در عمق گیری لااقل با مهارت من تا 20 سانت خطا هست. ولی در نقطه زنی میشه خطا رو به زیر 10 سانت هم رسوند.
حالا البته در مورد جنس قدیمی شاید همچین دقتی مشکل باشه اما با توجه به حساسیت بالای این ردیاب به خود فلز و نه یونها و زوایای 45 درجه و این حقیقت که دوستان اکثرا بدنبال چیزای بزرگتری هستن که چند سانت خطا برای دراوردنش هیچ اشکالی ایجاد نمیکنه؛ میشه گفت مشکل نقطه زنی اصلا نداره!
در مورد ضد کپی بودن هم بله جاوید جان حق با شماست. تا جاییکه من و آقا مجتبی عقل و علممون میرسید 4 مرحله قفل روی دستگاه گذاشته شده! یعنی خیال همه رو راحت کنم اگر کسی میخواد به قصد کپی اینو بخره زحمت بیخودی به خودش نده!