خواهش میکنم تهم عزیز.
خب حقیقتش بنده در مورد قبر تا الان کوچکترین تجربه ای نداشتم!
و البته فکر هم نمیکنم قبور در همه جا به یک صورت باشن. از نظر فلزیابی چیزی که بنظر من میاد مهم این هست که آیا قبر داخلش فضای خالی داره یا کاملا پر شده هست؟ آیا از سنگ خاصی برای پوشوندنش استفاده شده یا نه؟ عمقش چقدر هست؟ فلزی که احیانا ممکنه اونجا باشه از چه جنسی و با چه ابعادی میتونه باشه؟ اگر جواب همه این سوالات مشخص بشه خیلی راحت تر میشه دستگاه رو انتخاب کرد!
ولی کلا در مواردی که زمین پر از حفره های بزرگ باشه هیچ فلزیابی درست کار نمیکنه. توباکس به حفره حساس هست. پالسی ها هم تا حدودی همینطور هستن. البته فرکانس پایین تر برای کم اثر کردن اثر حفره میتونه کمک کننده باشه.
توباکس ساشو بدلیل اینکه قدرتش تقریبا تا حد ممکن افزایش پیدا کرده طبیعتا ثباتش هم پایین تر اومده. اما خب قدرتش دست خود ماست که میتونیم کمترش کنیم تا بالانس مطلوبی بین ثبات و قدرتش بوجود بیاد و دوستان باید در عمل به ولتاژ ایده آلی برای فرستنده برسن تا ثباتش هم قابل قبول باشه. البته کیفیت ساختش بخصوص قسمت اسکلت بسیار تاثیرگذار هست.
دوستانی هم که دنبال دستگاههای بازاری هستن من تعجب میکنم چرا سراغ TM808 نمیرن؟ این توباکس که خیلی هم گران نیست بین دستگاههای بازار بنظر من یکی از بهترینها برای دفینه یابیه! نسبت به ساشو هم خب جمع و جور تر هست و 3 تیکه جدا میشه و با اینکه 40 درصد ضعیف تره اما ثبات خیلی بهتری داره. در هر صورت برای دفینه در عمق بالا توباکس بهترین گزینه هست.
فلزاتی که در اون نقطه هستن اگر با ابعاد کوچک مثلا یک خنجر! باشن و عمق هم در حد 2 متر باشه متاسفانه هیچ فلزیابی جوابگو نیست. بسته به شرایط قبر شاید توباکس ساشو بواسطه قدرت حداکثری بتونه جواب بده. ولی در این شرایط معمولا ردیاب هست که میتونه این جور فلزات کوچکتر در عمق رو بگیره و فلزیابها زیاد کاری ازشون ساخته نیست.