حمید نوشته است:
امیر جان ممنون از شما.
ولی فکر نمیکنم با روش ثابت کردن انتن ها شما حتی قادر به ردیابی عادی هدفی هم باشین چون حتی اگر فرکانس رو درست هم بدین و ساعت ها هم منتظر بشین آنتنها حرکتی نمیکنن! آیا شما در این زمینه تجربه خاصی داشتین؟
بهرحال اتفاقا فرکانس ثابت مفرغ یا برنز در این ردیاب از جمله بهترین و کم خطاترین فرکانسهاست که تا حالا هم نتایج خوبی داده و باهاش چیزهایی پیدا شده.
در هر صورت فرکانس گیری کار وقت گیری هست و همون کاری که شما گفتین باید انجام بشه و ذره ذره فرکانس عوض بشه و بعد تست بشه ببینین فرکانس اون هدف رو داره سنس میکنه یا نه.
با سلا مخدمت دوستان و استاد حمید.
نه من تجربه نداشتم ولی میخوام تجربه کنم بینم چی میشه چون به هر حال انتن های برنجی که اتصال به بدن ندارن که بگیم گرفتن در دست تاثیر میزاره و قرار هم هست که انتن ها بسمت فرکانسی برن که از جنس میاد با توجه به فرکانس ارسالی از ردیاب خصوصا موقعی که با سیم باشه.(البته برداشت خودمه ها شما که استادین میتونین تفسیر تایید یا رد کنید)
راستش این منو به شک انداخت که یه ایینه و شمعدان دارم که جدیده و از جنس برنز که حد اقل3 کیلو برنز توش بککار رفته ولی ردیاب روش عکس العمل خوبی نداره. همین کاسه هم که میزارم دیر بهش واکنش نشون میده در حالی که راحت 200 گرم هست. این در حالیه که من راحت یه انگشتر طلای 5 گرمی و نقره 3 گرمی رو پیدا میکنم. به همین خاطر گفتم شاید نیاز باشه فرکانس ها رو باز چک کرد.
نمونش شما 5 فرکانس فیکس برا طلا گذاشتین ولی دوستان 5 یا 6 تای دیگه هم معرفی کردن که خوب هم جواب دادن یعنی به نوعی تا الان 10 فرکانس طلا گرفتن که هم خوبه هم بد.
خوبیش اینه که دقتو میبره بالا و بدیش اینه که بجز 5 تای فیکس باید چند تای دیگه رو هم تست کرد . کاشکی شما هم همون فرکانسهای جاوید و حمزه رو چک میکردی واگه همونیه که فیکس هست میگفتی تا بیشر روشون کار کنیم.
قربان شما عزیزان