انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 3:03am

پاسخ به موضوع  [ 243 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 25  بعدی
 ردیاب های شرکت deep finder انگلیس 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

من که خیلی ازاین صحبت ها متاثر شدم
دوستان خواهشا کسایی که باهم مشکل لفظی دارن با پیام خصوصی به هم عرض کنن چون اینجاها جای این بحثا نیست هزاران نفر این تاپیک ها رو میخونن و اگه ببینن اساتید اینجا اینطوری باهم بحث میکنن این انجمن هم مثل بقیه انجمن ها جنبه...پیدا میکنه براشون و ضعف اونو در مدیریت این انجمن میبینن در حالی که همه میدونیم آقا حمید و مجتبی و آریا...چقد واسه این انجمن زحمت میکشن.
درمورد این انجمن همه باید احساس مسئولیت بکنیم و نزاریم جنبه دیگه ای پیدا کنه. همه تو این انجمن زحمت کشیدند و مطمئنم خیلیا خیلی چیزا اینجا یاد گرفتند یکیش خودم.
امیدوارم همه دوستان درک کنن
ممنون

سه شنبه 30 مهر1392 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقامامنتظره تستايه شما هستيم خواهشابرگردين خب يه مقايسه س ديگه .چراجوه كوبندگي بايدباشه توانجمن اخه نميدونم ولله

پنج شنبه 2 آبان1392 - 9:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همیگی و بخصوص استاد حمید.
از اساتید و دوستان خواهشمندم در مورد پیشنهاد بنده اظهار نظر کنند. بحثای بی نتیجه پیشنهاد منو گم کرد!. صفحۀ(9). @};-
به نظرم آقا siavash و ali7777 و tm808 درست میگن و کاملا با اونا موافقم.
دوستان بهتره زود قضاوت نکنیم. کمی صبر و تحمل داشته باشیم. کسی که مدعیه، ابتدا سوالات فنی و تخصصی بپرسید، اگه پاسخ درست و بی ریا و بدون چشمداشت داد، مطمئن باشید که این شخص درستکاره. من از استاد "حمید" خواهش میکنم یه تست مقایسه ای با deep findr و rayfinder و ردیابهایی که در سایت به نیکی ازشون یاد میشه ، انجام دهند. از آقا ezmir و deepmax و سایر دوستانی که deep findr و rayfinder و غیره دارند دعوت بعمل بیاد و در حضور تعدای از دوستان سایت، این مقایسه صورت بگیره و فیلم برداری بشه و نتیجه را اعلام نمایند. این پیشنهاد مبارک را آقا ezmir هم مطرح کردند.در مسابقه است که قهرمان واقعی مشخص میشه. و سایر ردیابها هم به همین صورت.همۀ این مقایسه ها و مسابقه ها باید در حضور کسانی انجام بشه که عضو انجمن هستند وردیابهای مذکور را دارند.
این مقایسه از چند جهت دارای ارزشه: 1- به توانمندیهای ردیاب انجمن پی میبریم و با نقاط ضعف و قوت همۀ این ردیابها آشنا میشویم.2- با معیارها و ملاکهای یه ردیاب خوب آشنا میشویم.
3- تصمیم گیری در مورد خرید ردیاب برای خریداران راحتتر و روشنتر میشه. 4- به جروبحث های بی فایده در محیط سایت پایان داده میشه.چون این ردیابها امتحانشونو پس دادن.5-در صورت موفقیت ردیاب انجمن، میشه برای صادراتش اقدام کرد. تا جایی که اطلاع دارم، مسابقاتی هم در زمینۀ فلزیابها در سطح جهانی برگزار میشه! میشه تو این مسابقات شرکت کرد.
به عقیدۀ من فقط این روشه که میتونه به شبهات و مناظرات و مشاجرات پایان بده.
از صبر و حوصلۀ همۀ شما ممنونم.شما را به الله مستعان میسپارم. @};- @};- @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

جمعه 2 آبان1392 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

« آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است»

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

جمعه 2 آبان1392 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

به نظر بنده 90 درصد مطالب نوشته شده در این تاپیک چیزی جز تبلیغ و فریب برای انداختن ردیاب از انواع مختلف به ملت بد بخت نیست .جمع کنید کاسه کوزه رو بابا.

شما اگه ردیاب خوب داری و خطا نمیزنه من میخوام بدونم این جا دنبال چی میگردی اگه موفق شدی یا قراره بشی به افراد این سایت چه ربطی داره.برو بار رو با این سیستم طلایی خودت در بیار زندگیت رو بکن.

پس ادم عاقل باید یک مقدار تفکر کنه که یک نفر با چند تا نام کاربری بیاد از اقای فلانی تو یه شهر تعریف کنه که ردیاب اصل داره برید بخرید فقط اون داره جواب میده .من رفتم نمایندگی توی یه کشور دیگه گفت اصلش رو فقط من دارم و آقای فلانی تو ایران .من باهاش موفق شدم یعنی چی؟

می خوام ببینم اگه موفق بشی ...*** هست بیای اینجا بگی یا هفت تا سوراخ موش میخری یا اصلا تو این انجمن ها پیدات میشه؟

پس فکر نکن دور از جون اعضای این سایت ملت اینقدر ... تشریف دارند که بیایی اینجا عوامفریبی کنی. یک آدم دلسوز هم که از همه چی خبر داره پیدا میشه حالت رو این جوری میگیره.

جمعه 2 آبان1392 - 3:17am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من بااقاافشين موافقم همه چيزوبيايم توعمل مقايسه كنيم وسعي كنيم جانب داري نكنيم وحزبه باديانمايندگيه خاصي باشيم فقط توعمل .

جمعه 3 آبان1392 - 8:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من باادراكم ميحرفم من دوستاني دارم باديپ فايندرموفق شدن منم نديدم شايدم اينطورنيست ولي ازادمايه اينكاره پرسيدم وزيره دستشونه ميگاعاليه ماهام كه خوبم باشه قدرت خريدوغيره شم نداريم ولي درحدمقايسه خيلي خوب بودش اگه اين دوستان قياس كنند. .نميدونم بعضي ازدوستان چشون شده هي يكيوبكوبا.خودشون كه فقط نظاره كننده ان نه با22كاركردن ونظري نه 35 بعدميان تحليلم ميكنند.داداشمام چندسري بروبيابون باخطراش باسختياش باهمه اميداش بااسترش اش و... تجربه كسب كن وتوحالتش قراربگيربعدبيا بگواله بله X(

جمعه 3 آبان1392 - 9:05pm
مدیر کل
مدیر کل

خب باز هم بنده چند روز صبر کردم و منتظر شدم نتیجه اپراتوری و تستهای این دستگاه بصورت عینی و مشخص توسط دوستانی که این دستگاه رو تایید کردن گذاشته بشه. ولی نه مطلب خاصی نه عکسی نه فیلمی! همینجوری تعریف و تمجید که به کسی کمک نمیکنه. طبیعیه خیلیا هم شک بکنن! اگر هم به صرف بکار بردن کلمات قلنبه سلنبه نظیر 4 روش حذف خطا و الیمینیشن و امثالهم باشه بنده هم باید بگم ردیاب ما ده ها روش الیمینیشن داره! اسم گذاری روی سیستم حذف خطا که در واقعیت امر چیزی رو عوض نمیکنه.
باز هم عرض خودم رو تکرار میکنم. ردیابی که 1.5 متر خطای نقطه زنی داره نه میتونه بهترین ردیاب دنیا باشه و نه میتونه حتی کم خطا باشه چه برسه به بی خطا! برای بررسی فنی چنین مساله ای شما باید برین تحقیق کنین خب چرا 1.5 متر خطا داره؟ اگر از من بپرسین میگم خیلی واضحه! چون این ردیاب هم با فرکانسهایی داره کار میکنه که یون و ذرات اطراف هدف رو خیلی بهتر از خود هدف میزنه. برای همین هم نقطه دقیق رو نمیزنه. وگرنه شما خودتون فکر کنین اگر خود جنس اصلی هدف رو میزد و تا این حد هم کم خطا بود دیگه 1.5 متر خطای نقطه زنیش برای چیه؟! :D تازه این 1.5 متر هم برای هدفی هست که عمق بالایی نداشته باشه. وگرنه اگر مثلا عمق 5 متر باشه خطای نقطه زنی این نوع دستگاهها خیلی بیشتر هم میشه و دیگه حتما نیاز به نقطه زن مجزا وجود داره و چون نقطه زنها اکثر در رنج 5 متر دیگه جوابگو نیستن ؛ عملا دامنه بدرد بخور بودن این نوع ردیاب ها به کمتر از 3 متر محدود میشه تا لااقل بشه از فلزیاب کمک گرفت. پس دیگه عمق زنی بالای ردیاب هر چقدر هم که باشه اصلا بدرد نمیخوره مگر اینکه شخص وارد به محاسبات زوایای 45 درجه ای و مساله شمال و جنوب و این حرفا باشه که خودش هم کار بسیار وقتگیری هست و هم تجربه بالا میخواد و کار هر کسی نیست و تازه بازم با توجه به شرایط دقیق هدف اخرش در این محاسبات خطا پیش میاد! بهرحال کارکرد این فرکانسهای یونی هم سالیان سال هست که مشخص شده و همه میدونن نقطه زنی خوبی نداره و در عین حال خطاش هم زیادتره چون این یونها خیلی بیشتر در محیط وجود دارن. اگر هم به پیاده سازی زمانگیر اون 4 روش بصورت الزامی باشه تا مشخص بشه تازه اون نقطه خطا بود یا نبود ؛ خب این هم چیز جدیدی نیست! چه فایده ای داره شما ده ها نقطه رو ردیابی کنی تا تازه بعد 2 ساعت مشخص بشه اکثرشون خطا بودن! مهم اینه از همون ابتدا ردیاب بتونه خیلی از نقاط کاذب رو نگیره! تازه با این وجود هم احتمال خطا در ردیابی کماکان بالاست! چه برسه خطای یونی رو هم اضافه کنیم.
با این وجود من مشتاقانه خواهش میکنم هر نتیجه واقعی و عملی و عینی و مستند و حتی فیلم یا عکس از این دستگاه وجود داره دوستانی که به این دستگاه وارد هستن یا در اختیار دارن یا حتی از منابع قابل استناد اینترنتی میتونن تهیه کنن لطفا دریغ نکنن. در غیر این صورت خواهشا تعریف و تمجید بدون سند نکنین. به خدا خود من و خیلیها توی این محیط مجازی خسته شدیم از اینکه هر کسی میاد یا از چیزی تعریف میکنه یا مداری میذاره یا دستگاهی معرفی میکنه و وقتی کمی دیگران کنجکاو میشن دیگه ادامه نمیده! خب واقعا شخص اگر قصد خیر داره چرا به این صورت رفتار میکنه؟ من اگر بودم لااقل برای حفظ شان خودم هم که شده میرفتم دنبال اثبات ادعایی که کردم! اینکه ما جنس دراوردیم و فلانی دراورده و فقط هم فروشنده دستگاه اصلی فلانی هست و از این حرفا .... نه ؛ بخدا دردی از کسی دوا نمیشه!

جمعه 3 آبان1392 - 10:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

:-\ :-\ :-\ :-\

جمعه 3 آبان1392 - 11:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همگي
اين بحث ردياب را خيلي دنبال كردم ولي نميدونم كه چرا روي بحث رديابي اين قدر پافشاري ميكنيد هيچ سيستم رديابي نيست كه دقت بالاي 50 درصد داشته باشد deep finder كه جاي خودش دارد ؛ اين را با استدلال بيان ميكنم نه همينطوري اگر كسي نظري دارد با دليل بيان كند كه من بگويم چرا :YMBRINGITON:
با تشكر

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:28pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 243 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 25  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure