انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 3:53pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(4)با سلام خدمت دوستان بخصوص استادیار محترم اقای parsi
آقای پارسی استادیار فرمودند:
سلام افشین خان بهتره بس کنید این داستانها رو دوست عزیز عصر عصر تکنولوزی است نه عصر قرون وسطایی جنها بیکار نیستند :YMPEACE:
با تشکر
توسل به اهل بیت پیامبر (ص ) طبق روایات شیعه و حتی اهل سنت نیز، حتى پیش از خلقت دنیوى معصومین هم جایز است و در روایات مطرح شده است ، مثل توسل حضرت آدم ، به نور پنج تن آل عبا.
---------------------
شاعر میفرماید:بی کمالیهای انسان از سخن پیدا شود- پستۀ بی مغز گر لب واکند رسوا شود!
قصد و هدف من این است که پاسخ موجودات حتاک و فاقد ادب و هویت را ندم. بزرگی گفته است: جوابش آن است که جوابش ندهی! و جواب ابلهان خاموشیست.
چون در متن آقای پارسی حتاکی مشهود نبود و نوعی ضعف ادبی دیدم،برای آخرین بار این نوع لحن بیان را پاسخ میدم.چون من با انسانی که نحوۀ ارائۀ مطالبش را خوب یاد نگرفته، نمیتونم وقت بزارم چون حقیقتا وقت کافی برای تربیت اخلاقی ندارم.
باید به آقای پارسی بگم که : اولا: من خان نیستم! دوما:شما فرمودید:عصر،عصر تکنولوژیست نه قرون وسطایی و جنها بیکار نیستند! بعدش فرمودید که حضرت آدم ع به آل عبا توسل کرد!!!
سوال:
1- منظور شما از بیکار نبودن جنها چیست؟و آیا به وجود جن باور دارید؟ 2- اگه قرون وسطایی نیست و همه چیز برمبای استدال عقلی و یا سند محکم است، دلیل شما به توسل حضرت آدم ع به آل عبا چیست؟ 3- معنی این واژه چیست؟ :YMPEACE
4- منبع و مرجع استدلال شما در اظهار نظرتون نسبت به پست بالا چیست؟
در صورت پاسخ شما به سوالات فوق،نظرم را اعلام خواهم کرد .انشاالله.
با سپاس @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(5)باسلام خدمت دوستان ارجمند بخصوص آقای haloo عزیز
از فهم درست و همکاری شما در ارئۀ فایل "قرآن درمانی" به مخاطبان این بخش، کمال تشکر رادارم. واقعا خیلی دقیق مطلب را درک کردید و فایل شما نیز یکی از مهمترین و مستدل ترین منابع در این رشته است. استاد" عمر اشقر" یکی از استاتید برجسته و زبردست این فن است که رعایت دقیق اصول آموزشی وی میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات روزمرۀ شخص شما و مردم باشد.
خداوند به شما جزای خیر دهد.آمین. @};- @};- @};-

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(6)با سلام و ادب حضور مبارک دوستان و سروران ارجمند سایت فلزجو
به سوالات و اظهار نظهای فاقد موازین اخلاقی و هویتی و حتاکیها و حرمت شکنیها و بیدینی و ضد دینی (دین ستیزی) حدالمقدور پاسخ داده نخواهد شد.جوابش آن است که جوابش ندهی! و جواب ابلهان خاموشیست.
هر شخص داری هویت که با اظهار نظر اینجانب مخالف است، ابتدا اولین پست حقیر را با دقت مطالعه کنند و سپس پستهای بعدی را نیز با دقت بسیار بالا مطالعه کنند،بعد اظهار مخالفت نمایند.لطفا منبع و مرجع استدلالشون را نیز ذکر نمایند.
منبع و مرجع حقیر نیز کاملا مشخص شده است.
دوستان ارجمند و خوانندگان عزیز میتوانند سوالاتشون را پیرامون مشکلاتشون که در اولین پست این موضوع ذکر کردم، مطرح کنند.
با تشکر و سپاس و با آرزوی بهترینها

پنج شنبه 2 آبان1392 - 11:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان بخصوص استادیار محترم اقای parsi
آقای پارسی استادیار فرمودند:
سلام افشین خان بهتره بس کنید این داستانها رو دوست عزیز عصر عصر تکنولوزی است نه عصر قرون وسطایی جنها بیکار نیستند :YMPEACE:
با تشکر
توسل به اهل بیت پیامبر (ص ) طبق روایات شیعه و حتی اهل سنت نیز، حتى پیش از خلقت دنیوى معصومین هم جایز است و در روایات مطرح شده است ، مثل توسل حضرت آدم ، به نور پنج تن آل عبا.
---------------------
شاعر میفرماید:بی کمالیهای انسان از سخن پیدا شود- پستۀ بی مغز گر لب واکند رسوا شود!
قصد و هدف من این است که پاسخ موجودات حتاک و فاقد ادب و هویت را ندم. بزرگی گفته است: جوابش آن است که جوابش ندهی! و جواب ابلهان خاموشیست.
چون در متن آقای پارسی حتاکی مشهود نبود و نوعی ضعف ادبی دیدم،برای آخرین بار این نوع لحن بیان را پاسخ میدم.چون من با انسانی که نحوۀ ارائۀ مطالبش را خوب یاد نگرفته، نمیتونم وقت بزارم چون حقیقتا وقت کافی برای تربیت اخلاقی ندارم.
باید به آقای پارسی بگم که : اولا: من خان نیستم! دوما:شما فرمودید:عصر،عصر تکنولوژیست نه قرون وسطایی و جنها بیکار نیستند! بعدش فرمودید که حضرت آدم ع به آل عبا توسل کرد!!!
سوال:
1- منظور شما از بیکار نبودن جنها چیست؟و آیا به وجود جن باور دارید؟ 2- اگه قرون وسطایی نیست و همه چیز برمبای استدال عقلی و یا سند محکم است، دلیل شما به توسل حضرت آدم ع به آل عبا چیست؟ 3- معنی این واژه چیست؟ :YMPEACE
4- منبع و مرجع استدلال شما در اظهار نظرتون نسبت به پست بالا چیست؟
در صورت پاسخ شما به سوالات فوق،نظرم را اعلام خواهم کرد .انشاالله.
با سپاس @};-

ببین داداش L-) اگر اومدی اینجا شاخ و شونه بکشی و ادعای بزرگی و جن گیری و از این حرفا کنی حالا تازه اول راهی هستی که خیلیها خیلی خوشبینانه و بیخودی دنبالش بودن اینجا این تو بمیریها از اون تو بمیریها نیست در ضمن کسی هم حدالمقدور منتظر جواب جناب شما نیست زیاد بالا بالا نپر ;)
امضای من به خودم مربوط هست شما چشمتو درویش کن اگر ناراحتی بگو خوب
شما هر دینی داری به خودت ربط داره و من اگر بخوام به شما حروف الفبای وادی تشیع و امامت رو بفهمونم ساعتها و بلکه ماهها و سالها طول میکشه
شما کمی تاریخ ادیان و مذاهب و سرگذشت انبیا رو بخونی متوجه موضوع توسل میشی هر چند ممکن هست در مخیله شما نگنجه
اینکه بنده به وجود جن اعتقاد دارم ولی نه به شکل اغراق امیز شما در ضمن اینجا دنبال خوراندن خیالات و اوهام به مردم نباش دیگه گوشها از این حرفها پره
شما نمیخواد ادب و کمال رو به کسی یاد بدی بهتره راه خودت رو بری و کاری به کار کسی هم نداشته باشی داداش بگو خوب
اگر هفت جن شما رو کتک زدند بگید یکیشون بیان تا من باش یه دست و پنجه ای نرم کنم خیلی هوس مبارزه در رینگ کردم !!!!!!!!! :ymdevil:
و در اخر اگر تو این انجمن بخوای کسی رو ابله بخونی و حرفای سلمبه قلمبه و بزرگتر از دهنت بزنی جوری دیگه باهات حرف میزنم
عزت زیاد والسلام :YMPEACE:

آخرین بار توسط parsi در جمعه 2 آبان1392 - 12:54am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 2 آبان1392 - 12:29am
مدیر سایت
مدیر سایت

افشین1 نوشته است:
با سلام و ادب حضور مبارک دوستان و سروران ارجمند سایت فلزجو
به سوالات و اظهار نظهای فاقد موازین اخلاقی و هویتی و حتاکیها و حرمت شکنیها و بیدینی و ضد دینی (دین ستیزی) حدالمقدور پاسخ داده نخواهد شد.جوابش آن است که جوابش ندهی! و جواب ابلهان خاموشیست.
هر شخص داری هویت که با اظهار نظر اینجانب مخالف است، ابتدا اولین پست حقیر را با دقت مطالعه کنند و سپس پستهای بعدی را نیز با دقت بسیار بالا مطالعه کنند،بعد اظهار مخالفت نمایند.لطفا منبع و مرجع استدلالشون را نیز ذکر نمایند.
دوستان ارجمند و خوانندگان عزیز میتوانند سوالاتشون را پیرامون مشکلاتشون که در اولین پست این موضوع ذکر کردم، مطرح کنند.

خب مثل اینکه شما واقعا از اون دسته از آدمها هستی که دور از جون سنگ پا روی اونم سفید کرده
بنده نخواستم اینجوری پیش بیاد و قبل از شروع بحث براتون یه پیام خصوصی زدم شاید یکم برای آبروت ارزش قائل بشی و نیای اینجا دروغ و دونگ و چرت و پرت تحویل ملت بدی ولی نه مثل اینکه شما کلا خیلی در هدفت مستدامی! حالا این هدفت چی هست ما نمیدونیم!؟
میای اینجا میگی 7تا جن و ضربه فنی کردیو یکی زده پس کلت یکیم زده زیر ساقت و شما هم حسابشونو رسیدی!؟ شرم نمیکنی ؟ خجالت نمیکشی؟ این جنهایی که ضربه فنی کردی همونایی نیستن که تخت ملکه صبا رو با یه پلک زدن آوردن؟ اونوقت نتونستن تو رو زمین بزنند؟!!!
تو به خودت میگی با سواد؟ به خودت میگی مسلمان؟ ادعای دین و دیانت میکنی و جانماز آب میکشی اونوقت زبان بجز دروغ و ریاکاری و سلام و علیکم برادر نمیجنبونی!!
بببند دهنتو حضرت فالگیر جواب کدوم ابلح خاموشیه؟ ابلهی که خودشو جنگیر معرفی میکنه و با جنیان در ارتباطه ؟ ویا ابلهی که شده پهلوون پنبه و شبی 7تا جن رو میخوابونه؟ شایدم ابلهی که فکر میکنه ملت مثل خودش توی سرشون بجای مغز خوراک یونجه دارن؟! اینجاشو موافقم جواب این ابله همون خاموشیه
کی از شما پاسخ خواسته؟! اصلا کی سوال کرده؟! ما که داریم میگیم بساط دروغ و ریاتو جمع کن شما میگی پاسخ نمیدی؟! خب نده خودش اومده تاپیک باز کرده از توهماتش و خلق حماسه در نبرد جنیان مینویسه بعد میگه به پستهای حاوی مطالب بی ارزش جواب میدم
آخه این پست شما چه ارزشی داره؟ ابداع کردی؟ اختراع کردی؟ مقاله علمی نوشتی؟ جایزه نوبل گرفتی؟ روش علاج مالوخولیا رو پیدا کردی؟ نه عزیز با کمال پررویی دروغ گفتی و اسمشو گذاشتی نبرد با اجنه
اونوقت بههرکی هم بگه دم خروستو نگاه! میگی بی دین میگی لاییک میگی ابله!!
دوست عزیز اینجور حرفا رو قرنها پیش توی دوران گوتیک همون قرون وسطایی های که آقای پارسی گفتن تا تهش رفتن ! دیگه چیزیش نمونده شما تعریف کنی
کاش این آقای بینا اینجا بود که الان جا داره من بجای ایشون بگم العاقلو فل اشاره

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 2 آبان1392 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(7)باسلام خدمت دوستان با ادب و باشخصیت و باهویت
دوستان، همانطور که در اولین پستم عرض کردم،چون من با استناد به کلام خدا "قرآن " اظهار نظر میکنم و در صورت نیاز به احادیث پیامبر پاک اسلام و صاحب نظران معتبر،که مخالف قرآن و سیرۀ پاک پیامبر نباشد، اظهار نظر و عمل میکنم،نه به کتب تاریخ که پر است از دروغ و تعصب گرایی و مطالب ضد و نقیض، پس از خوانندگان این موضوع خواهش میکنم به این نکتۀ بسیار دقیق و حساس امعان نظر وافی داشته باشند.
بی ادبان بدانند که: جوابتان آن است که جوابتان ندهم. و جواب ابلهان بی هویت خاموشیست.بی ادبان و گستاخان و حتاکان بدانند : چون دستشان از اسناد معتبر دین اسلام خالیست و فاقد قوۀ تعقل و تفکرند و آویزان تصمیم دیگرانند، هیچ ارزشی برای پاسخ گرفتن ندارند. و خوانندگان صاحب شعور و بلوغ فکری که قدرت تصمیم گیری دارند و آویزان تصمیم دیگران نیستند، با ظرافت و تیزبینی تمام میتوانند به هویت نظر دهنده پی ببرند. واقعا من متأسفم که به چنین موجوداتی لقب " استاد و استادیار " و امثالهم میدن!!!! که خود، سرچشمۀ بی ادبی ، گستاخی، شرارت و جنجال آفرینی هستند!!! انسان تهی مغز و فاقد علم و تفکر، جز فحاشی و توهین و ترور، کار دیگری بلد نیست. تنها کاری که حقیر میتوانم در این مرحله انجام ،این است: خدایا این گروه از افراد یاد شده را عقل و ایمان عطافرما و به راه راست هدایت فرما.آمین.
طبق قرآن مسلمانان، تمام انبیاء الهی، توهین و مسخره و حتی ترور شده اند. پس من حتی خاک پای آنها هم نیستم. از خداوند تمنا دارم مرا و همۀ مومنین و مومنات را از شر شیاطین جن و انس در پناه خودش مصون و محفوظ نگه دارد.آمین. ^:)^ ^:)^ ^:)^
اگر عاقلان فرصت دارند و میتوانند، به ابلهان بفهمانند که این بندۀ ناچیز الله متعال در کجا ادعای جن گیری و یا کشتی گرفتن و ضربۀ فنی با جنها را کردم!!!؟؟؟ در سیره و دستورات پیامبر پاک اسلام آمده است که : اگر کسی آیة الکرسی را بخواند، جنها از منطقه دور میشوند و فرار میکنند و انسان درامان است. این به معنای کشتی گرفتن با جن و یا جن گیری نیست! عاقلان و اهل ایمان بدانند. در ثانی: مشخصۀ بارز یه انسان مومن، باشخصیت، باهویت و دارای اصالت اخلاقی و خانوادگی این است که با بی ادبی و گستاخی و توهین و ترور و جنجال آفرینی با یه مسئلۀ مخالف، برخورد نمیکند بلکه ابتدا سوال میکند و تحقیق میکند و دنبال اسناد و مدارک میرود، بعد قضاوت و اظهار نظر میکند و حکم ترور میدهد.
با سپاس @};-

جمعه 2 آبان1392 - 1:22am
استادیار
استادیار

koohyar نوشته است:
افشین1 نوشته است:
با سلام و ادب حضور مبارک دوستان و سروران ارجمند سایت فلزجو

خب مثل اینکه شما واقعا از اون دسته از آدمها هستی که دور از جون سنگ پا روی اونم سفید کرده
بنده نخواستم اینجوری پیش بیاد و قبل از شروع بحث براتون یه پیام خصوصی زدم شاید یکم برای آبروت ارزش قائل بشی و نیای اینجا دروغ و دونگ و چرت و پرت تحویل ملت بدی ولی نه مثل اینکه شما کلا خیلی در هدفت مستدامی! حالا این هدفت چی هست ما نمیدونیم!؟
میای اینجا میگی 7تا جن و ضربه فنی کردیو یکی زده پس کلت یکیم زده زیر ساقت و شما هم حسابشونو رسیدی!؟ شرم نمیکنی ؟ خجالت نمیکشی؟ این جنهایی که ضربه فنی کردی همونایی نیستن که تخت ملکه صبا رو با یه پلک زدن آوردن؟ اونوقت نتونستن تو رو زمین بزنند؟!!!
تو به خودت میگی با سواد؟ به خودت میگی مسلمان؟ ادعای دین و دیانت میکنی و جانماز آب میکشی اونوقت زبان بجز دروغ و ریاکاری و سلام و علیکم برادر نمیجنبونی!!
بببند دهنتو حضرت فالگیر جواب کدوم ابلح خاموشیه؟ ابلهی که خودشو جنگیر معرفی میکنه و با جنیان در ارتباطه ؟ ویا ابلهی که شده پهلوون پنبه و شبی 7تا جن رو میخوابونه؟ شایدم ابلهی که فکر میکنه ملت مثل خودش توی سرشون بجای مغز خوراک یونجه دارن؟! اینجاشو موافقم جواب این ابله همون خاموشیه
کی از شما پاسخ خواسته؟! اصلا کی سوال کرده؟! ما که داریم میگیم بساط دروغ و ریاتو جمع کن شما میگی پاسخ نمیدی؟! خب نده خودش اومده تاپیک باز کرده از توهماتش و خلق حماسه در نبرد جنیان مینویسه بعد میگه به پستهای حاوی مطالب بی ارزش جواب میدم
آخه این پست شما چه ارزشی داره؟ ابداع کردی؟ اختراع کردی؟ مقاله علمی نوشتی؟ جایزه نوبل گرفتی؟ روش علاج مالوخولیا رو پیدا کردی؟ نه عزیز با کمال پررویی دروغ گفتی و اسمشو گذاشتی نبرد با اجنه
اونوقت بههرکی هم بگه دم خروستو نگاه! میگی بی دین میگی لاییک میگی ابله!!
دوست عزیز اینجور حرفا رو قرنها پیش توی دوران گوتیک همون قرون وسطایی های که آقای پارسی گفتن تا تهش رفتن ! دیگه چیزیش نمونده شما تعریف کنی
کاش این آقای بینا اینجا بود که الان جا داره من بجای ایشون بگم العاقلو فل اشاره

داستان واقعی

دوستان من خودم اصلا به جن اعتقاد نداشتم تا اینکه همین تازگیها یه بنده خدایی توی منطقه ما دفینه ای رو از توی یک قلعه پیدا میکنه بابا خیلی هم شاد و خوشحال شده بود که گنج پیدا کرده شب همون روز جنا میان سراغ دخترش تمام بدنشو کبود کرده بودن بعد زنگ زدن اورژانس اومد بردنش بیمارستان من خودم دختره رو دیدم دختر بدبخت خیلی ترسیده بود دکترا گفتن علت این کبودیهای روی بدن در اثر ضربه و کتک هست خلاصه کار کشید به کلانتری 5نفر پرسنل نیروی انتظامی مسلح رفتن در خونه بنده خدا یهو 4 عدد تخم مرغ به مامورا پرتاب کردن اونام وحشت کردن و خونه و اطرافشو دقیق گشتن اما کسی توی خونه نبود دیگه کسی جرات نمیکرد نزدیک این خونه بشه تا اینکه اون بابای بدبخت گنجه رو برد سر جاش گذاشت فقطم خودش میدونه کجای قلعس میگفت دیگه توبه کردم برم سمت اینجور چیزا حالا حال دخترش خوب شده و رفتن یه خونه دیگه !!

جمعه 2 آبان1392 - 1:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(8)با سلام و ادب خدمت استاد آرش عزیز
فکر کنم با توکل به الله متعال بتونم به این موضوع رسیدگی کنم. لطفا در مورد موضوع، با دقت تمام مطالعه و بررسی کنید و تمام جزئیاتش را بخوبی بررسی کنید.بعد یه پیام خصوصی به من بدید.
اگه خداوند مصلحتی در این کار قرار داده باشد، با اذن و اجازۀ الله مستعان، نتیجه میگیرم.
موفق باشید @};-

جمعه 2 آبان1392 - 1:33am
استادیار
استادیار

افشین1 نوشته است:
با سلام و ادب خدمت استاد آرش عزیز
فکر کنم با توکل به الله متعال بتونم به این موضوع رسیدگی کنم. لطفا در مورد موضوع، با دقت تمام مطالعه و بررسی کنید و تمام جزئیاتش را بخوبی بررسی کنید.بعد یه پیام خصوصی به من بدید.
اگه خداوند مصلحتی در این کار قرار داده باشد، با اذن و اجازۀ الله مستعان، نتیجه میگیرم.
موفق باشید @};-

ممنونم افشین جان
باشه حتما در مورد این موضوع بیشتر بررسی میکنم و به اطلاع شما میرسونم

جمعه 2 آبان1392 - 1:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

خب پس اینطور آقای جنگیر بگذار یه چیزهایی رو که وقتی توی توهماتت نوشتی یادت بیارم
خب دوستان به تصویر زیر دقت کنید و تمام مطالبی که های لایت شده رو تامل کنید تا به نتایج زیر برسید:
1- از قرار معلوم این حرفه جنگیری به طور موروثی در خانواده ایشان شغل محسوب میشود از آنجا که حتی زنان این خاندان نیز مشغول این حرفه هستند و حتی دو تا دوتا جن دارند!
2- ایشون علاوه بر اینکه جنگیر هستند در پزشکی و حتی روانپزشکی نیز تخصصص دارند و بیماریهای مربوط به قوه ی فکر و روانپریشی را نیز درمان میکنند! راستی کجا مدرک گرفتید آقای دکتر؟
3- آیا سوال پرسیدن از جنها و راه حل گرفتن از آنها توی توهم بوده یا اینکه رو در رو ازشون پرسیدین؟ تلفنی؟ اس ام اس؟ یه هر شکلی که بوده آقای بلوف زن این به معنای ارتباط شما با اجنه هست یا نیست؟
4- خب یکم بهتر این شاهکار آخرت رو مرور کن بینم این 7 تا جن که نتونستن کاری بکنن و یکی زد پس کلت یکی هم زیر ساقت و نتونستن زمینت بزنند با این سخنان شما این مبارزه اگر کشتی نیست کدام شاخه از هنرهای رزمی است؟ راستی جوجیتسو نیست؟ شایدم تکواندو که ضرباتش اینقدر مهلکه که هرکی از دویست متری تحتالشعاع قرار بگیره راهی بیمارستان تخصصی میشه! راستی نگفتی بیمارستان تخصصی چی؟جنگیری؟ یا بلوف زنی؟
5- اگر مقابله با دروغگویی و تزویر و ریاکاری و جانماز آب کشی شده ننگ و بی حرمتی و خانواده آدم باید شرمنده باشه پس کل ایل و تبار شما باید افتخار کنه که بلوف زنی و جنگیری و رمالی شغل ابا اجدادیتونه و احتمالا تا حالا هم چندین رساله در اینباره به جا گذاشتین چه زن و چه مرد آری بنده ی دروغگوی خدا فرزندی چون شما قطعا از خانواده ای لایق و سزاوار همچون تویی زاده شده
6- ختم کلام حنا دیگه رنگی نداره ! تیرت به سنگ خورد! اینجا جایی برای رمالها و فالگیرها و کلاهبردارها نیست ! جای شما سر چهار راههاست نه انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب برو همون سر چهار راه مشغول باش
این هم تصویر شاهکار افشین و حماسه 7 جن حمله ور
پیوست:
دروغگوييهاي آقاي فالگير.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 2 آبان1392 - 2:03am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 17 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure