hoshyar191 نوشته است:
خدایا منو ببخش اگه در مورد victoryy فکر بد میکنم . فضای مجازی اینترنت باعث میشه آدم در مورد بعضی از کاربران و اعضا اینجوری فکر کنه که خدایا این عضو از اونایی نباشه که بخواد یکی از این دستگاهای خیالی رو داشته باشه . دوستان این عضو انجمن اینقدر چرب و نرم و خوب حرف میزنه که آدم میگه خدایا این آدم مومن چقدر به فکر مردمه..... دوستان منو ببخشید و بمن حق بدید . من دوبار موضوع رو از اول خوندم و در انجمن آقای عزیزیان هم به این موضوع برخوردم و به دوستمون شک کردم . همگی آگاه باشید و دقت کنید که انجمن فلز جو نه همچین دستگاهی داره و نه میتونه بسازه و نه مشابهشو دیده . خدا روزی حلال بده
دوست من شما میگین انجمن فلزجو همچین چیزی ندیده و نمیتونه بسازه ازکجا میدونین ؟ فکر کنم شما کلا به ردیابها ایمان ندارین دوست من پس اینهمه کاربر تقریبا 150 نفری دستگاه ردیاب ما رو خریدن چه ردیاب قبلی 22 باشه چه این پیشترفته اون همگی میتونستند براحتی طلای مخفی شده رو پیدا کنند حالا تو خونه باشه یا هرجای دیگه این ثابت شده هست میتونین به این حرفه ای ها پیام خصوصی بدین و سئوال کنین که این حقیقت داره یانه ؟
البته انگشت شماره هستند که کاربا این ردیاب رو اوایل باهاش مشکل دارند و بعداز مدتی یاد گرفتند شاید برای شما این موضوع تازگی داشته باشه البته امثال شما زیاد هستند چون ندیدن و بهش ایمان ندارند .
دستگاه قبلی ما فلز گمشده رو پیدا میکرد و حتی نقطه هم میکرد برخلاف ردیابهای دیگه و برای همه ثابت شده بود فقط با دستگاه قبلی حذف ذرات اون از این دستگاه جدید ضعیفتر بوده خب کاراییش کمتر بوده هرچند کارایی همان دستگاه قبلی ما رو هیچ دستگاهی نداشتند چه رسد به این دستگاه جدید 35 .
لطفا قبل از پست زدن خوب انجمن رو مطالعه کنین و تحقیق کنین بعد بیاین اعلام کنین هرچند از متن شما معلوم هست که جهت تبلیغ انجمن همسایه اومدین امیدوارم قصد تبلیغ تو پستهای دیگه خود نداشته باشید که شرمنده شما بشیم .
ضمنا لزومی نداره که شما مخفی میاین انجمن نمیدونم والا از این موضوعات که بیان کردین به چه نتیجه ای میخواین برسین فقط اینو میتونم بگم که خیلی براتون متاسفم دوست من