انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 4:04pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16  بعدی
 جن،سحر،طلسم،چشم زخم و... 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

از مجموع این آیات می­توان نتیجه گرفت که اگر وساطت و دعا و استغفار و شفاعت خواستن از پيامبر* شرک بود چگونه ممکن بود که قرآن چنين دستوري را به گنه کاران بدهد! منتها افراد خطا کار بايد نخست خود توبه کنند و از راه خطا برگردند، سپس براي قبول توبه خود از استغفار پيامبر*نيز استفاده کنند.

بديهي است پيامبر*آمرزنده گناه نيست، او تنها مي تواند از خدا طلب آمرزش کند. جالب توجه اينکه قرآن نمي گويد: تو براي آنها استغفار کن بلکه مي گويد«رسول» براي آنها استغفار کند، اين تعبير گويا اشاره به آن است که پيامبر*از مقام و موقعيتش استفاده کند و براي خطا کاران توبه کننده استغفار نمايد.[23]

مسئله‌ی طلب استغفار و آمرزش برای گنه­کاران تنها به شخصیّت حضرت رسول(ص) منحصر نشده و حتي در بعضي آيات آمده است که فرشتگان نيز براي مؤمنان طلب آمرزش مي کنند مانند:

. وَيَسْتَغْفِرُونَ لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا وَسِعْتَ كُلَّ شَيْءٍ رَّحْمَةً وَعِلْمًا فَاغْفِرْ لِلَّذِينَ تَابُوا وَاتَّبَعُوا سَبِيلَكَ وَقِهِمْ عَذَابَ الْجَحِيمِ[24]-و براى كسانى كه گرويده‏اند طلب آمرزش مى‏كنند پروردگارا رحمت و دانش [تو بر] هر چيز احاطه دارد كسانى را كه توبه كرده و راه تو را دنبال كرده‏اند ببخش و آنها را از عذاب آتش نگاه دار.

«رَبَّنَا وَسِعْتَ كُلَّ شَيْءٍ رَّحْمَةً وَعِلْمًا.....»- اين جمله حکايت متن استغفار ملائکه است، ملائکه قبل از درخواست خود نخست خدا را به سعه رحمت و علم ستوده اند، و اگر در بين صفات خداوندي رحمت را نام برده و آن را با علم جفت کردند، بدين جهت است که خدا با رحمت خود بر هر محتاجي انعام مي کند و با علم خود احتياج هر محتاج و مستعد رحمت را تشخيص مي دهد. و معناي جمله اين است که : خدايا حال که رحمت و علم تو واسع است، پس کساني را که با ايمان آوردن به يگانگي تو و با پيروي دين اسلام، به سوي تو برگشتند، بيامرز و از عذاب جحيم حفظشان فرما.[25]

تَكَادُ السَّمَاوَاتُ يَتَفَطَّرْنَ مِن فَوْقِهِنَّ وَالْمَلَائِكَةُ يُسَبِّحُونَ بِحَمْدِ رَبِّهِمْ وَيَسْتَغْفِرُونَ لِمَن فِي الْأَرْضِ أَلَا إِنَّ اللَّهَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ[26]-چيزى نمانده كه آسمانها از فرازشان بشكافند و [حال آنكه] فرشتگان به سپاس پروردگارشان تسبيح میگويند و براى كسانى كه در زمين هستند آمرزش میطلبند آگاه باش در حقیيقت‏ خداست كه آمرزنده مهربان است.

امیدوارم نمونه هایی که عرض کردم برای فهم مساله کافی باشه

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:52am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

(29)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ‌.(مدد یا کافی).
موضوع: وفای به عهد و سکوت در برابر ...ها.
با سلام و ادب حضور دوستان @};-
پس برای هم معلوم شد که این ...ها با هم توطئه کرده بودند که این نور الهی را خاموش کنند. ولی نور الهی خاموش شدنی نیست. فقط چشم بینا میخواهد!.
بخدا قسم! اگه این ...ها هزاران پست هم بزنن،و هزاران دلیل هم بیارن،با توکل به الله، فقط با دوسه تا آیه و چند سوالی که هرگز نمیتونن پاسخ مناسب بدن، دهنشونو میبندم! همۀ این دلایل دارای اشکالات فراوان و بی ربط و غیر موجه و غیر علمی هستند که در برابر آگاهان، فاقد وزنه !. در ضمن : کپی پیست کردن مطالب از سایتی به سایت دیگر، نشان از ناپختگی و تقلید کور و آویزان بودن به افکار دیگران است!. دوستان فکر نکنن که پاسخی ندارم!.
ولی! چون من قول دادم و عهد کردم، در برابر ابلهان خاموش باشم، عهدم را نمیشکنم و از مدیریت محترم خواهش میکنم که همۀ پستها را بعد از شمارۀ 27 حذف کنند. وقبل هم در پست 26 رسما از ایشون خواهش کردم.
با تقدیم احترامات @};-
در پناه الله کافی باشید. ^:)^ ^:)^ ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
یه سوال مگه همه قران رو قبول ندارین؟مگه همه یک خدا رو برستش نمیکنیم؟امام علی ایا شیعه بود؟ بیامبر ایا سنی بود؟خواهشا جواب این سوالات رو بدین.......میدونین شیعه وسنی برای چی بوجود امدن؟ ایا میدونین اینا فقط دسیسه ای برای تفرقه انداختن مسلمانان بوده؟

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 6 آبان1392 - 10:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام مجدد
یه مسئله ای که فراموش کردم بگم، فقط کافی بود لینک سایت برای ارجاع،اینجا داده بشه. دوستان،زمان کپی پیستها و هماهنگی ...ها را ببینید! خودتون قضاوت کنید!.
در ضمن ...ها یه " موضوع" به نام " (شفا و درمان با تکیه بر قرآن و احادیث) توسط افشین1 " برای تخلیۀ عقده هاشون ایجاد کرده اند، بهتر بود اونجا ...شونو خالی میکردن! اتفاقا من خیلی خوشحال شدم و اولین پست رو هم من گذاشتم.آنرا که حساب پاکه، از محاسبه چه باکه!.
ولی کینه و حسادت شیطانی اجازه نداد!
موفق باشید @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 6 آبان1392 - 11:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قران میفرماید
وَمَا أَنْتَ بِهَادِي الْعُمْيِ عَنْ ضَلَالَتِهِمْ إِنْ تُسْمِعُ إِلَّا مَنْ يُؤْمِنُ بِآَيَاتِنَا فَهُمْ مُسْلِمُونَ
تو نمي‌تواني كوران را هدايت كني و از گمراهي شان برگرداني ، مگر كساني را كه در مقابل حق تسليم باشند .
من همون اولم گفتم هزار دلیلم برای افراد ابله بیاری فایده نداره ولی کسی گوش نکرد حالا دوستان تحویل بگیرند بابا این فرد قاطی داره و فکرش منحطه و افکارش از افکار من دراوردی وهابیت سرچشمه میگیره
اینها دلایلی بود کم و اندک برای کسانی چشمشون بسته گوششون کر و از زبون لال هستند
تا بعد میام
ما هر چی هیچی نمیگیم فکر میکنند ما چیزی نداریم تو دست چرا الحمدلله برای اثبات همه چیز استدلالات محکمی وجود دارد پس کسی رو خیال برنداره ولی روایت داریم که با افراد کوته فکر و نادان دهن به دهن نشوید
ولی این بحث بحث سنی و شیعه نیست چون شیعه و سنی به هم احترام متقابل میذارند
بحث این تایپک بحث بین شیعه و سنی با یک فردی است که افکارش افکار وهابیته
پس دوستان به هوش باشندو بازیچه دست این افراد قرار نگیرند که این افراد قصدشون فتنه بین فرق اسلامی است ولی ما سفره فتنه این افرادو جمع میکنیم خیلی قشنگ
باز اگر حرفی بود هستم استاد بینا هم هست
مردک دیوانه این همه دلیل اوردیم حالا که کفگیرش به ته دیگ خورده شعار میده دلیل خواستی دلایلت رو گرفتی پس بهتره حالا که مخت هنگ کرده برای حفظ ابروت مغلطه نکنی و بیراهه نری
فقط بلدی بگی توطئه و فلان و فلان بهتره یه چفت بزنی در دهانت و دیگه ادعای فیلسوف بازی درنیار که اخر سر هم ابروت بره
شعور و فهم و شخصیت تو برهمه اشکاره

استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
استاد پارسی عزیز شرمنده که میان پستهای شما پست زدم.
امیدوارم کسی که چندروزیه قرآن رو دستاویز خود و سخنانش قرار داده ببینه که همه میتونن با قرآن دلیل بیارن ولی نباید قرآن سلاحی برای حمله به دیگران باشه و قرآن بازیچه نیست همه انسانها و بخصوص بچه های انجمن اهل دین و آیین هستن و همه با هم برادرند و طالب صلح و امنیت نه تشویش و تفرقه و خودبزرگ بینی.
ولی نهایتا میبینم دوستمون افشین در پست آخرشون داره قرآن رو هم رد میکنه و داره تخم نفاق و تفرقه رو میکاره .
تا ببینیم این بار چه ترفندی میخوان سوار کنن؟
یاحق --- غقیائیل
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
استاد پارسی عزیز شرمنده که میان پستهای شما پست زدم.
امیدوارم کسی که چندروزیه قرآن رو دستاویز خود و سخنانش قرار داده ببینه که همه میتونن با قرآن دلیل بیارن ولی نباید قرآن سلاحی برای حمله به دیگران باشه و قرآن بازیچه نیست همه انسانها و بخصوص بچه های انجمن اهل دین و آیین هستن و همه با هم برادرند و طالب صلح و امنیت نه تشویش و تفرقه و خودبزرگ بینی.
ولی نهایتا میبینم دوستمون افشین در پست آخرشون داره قرآن رو هم رد میکنه و داره تخم نفاق و تفرقه رو میکاره .
تا ببینیم این بار چه ترفندی میخوان سوار کنن؟
یاحق --- غقیائیل
@};-

اول به این مردک بگم ما چشم بینا داریم اینم استاد بینا پس حرف زیادی نزن و دروغ نگو میخوای بینای ما رو هم انکار کنی :))
سلام استاد بینا خواهش میکنم اتفاقا خوشحال شدم که پست زدید
این که هیچی خیلی گنده تر از اینم هیچ غلطی نتونستن بکنن طرف به حال خودش نیست میگه من دیگه جواب نمیدم از اون من دیگه جواب نمیدمش چهل پست گذشته :))
ادم بیمار بیماره و راه چاره اش نیست بذار تو جهالت خودش بسوزه ببینم چی پیش میاد اینجور افراد سرشون مثل کبک زیر برفه فکر میکنند مردم هم مثل خودشون کور و نادون و نا پخته هستن

آخرین بار توسط parsi در دوشنبه 6 آبان1392 - 11:29am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 6 آبان1392 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
واقعا در عجبم!

واقعا در عجبم از این همه جهل

جناب افشین این پاداش جاهلان است

افسار گریخته تاختی تا اینکه افسارت را کشیدیم

چی شده حالا دعوت به سکوت میکنی انگاه که من گفتم پس چرا چنین نکردی؟

فکر کردی آیه اوردن با ادله موثق واسه ما کاری دارد من پیش بینی چنین روزی را

میکردم حالا دوست داری تعداد این صفحات سر به فلک کشد که عاجز از خواندن ان باشی

در طول تاریخ هزاران بار سرکوب شدید ولی امان از جهل امان از جهل

هیچ مدیر عاقلی این پست هارو حذف نخواهد کرد تا شما در جهل خود غوطه وری

این پست ها هم باقی خواهند ماند

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

دوشنبه 6 آبان1392 - 11:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ariana2014 نوشته است:
واقعا در عجبم!

واقعا در عجبم از این همه جهل

جناب افشین این پاداش جاهلان است

افسار گریخته تاختی تا اینکه افسارت را کشیدیم

چی شده حالا دعوت به سکوت میکنی انگاه که من گفتم پس چرا چنین نکردی؟

فکر کردی آیه اوردن با ادله موثق واسه ما کاری دارد من پیش بینی چنین روزی را

میکردم حالا دوست داری تعداد این صفحات سر به فلک کشد که عاجز از خواندن ان باشی

در طول تاریخ هزاران بار سرکوب شدید ولی امان از جهل امان از جهل

هیچ مدیر عاقلی این پست هارو حذف نخواهد کرد تا شما در جهل خود غوطه وری

این پست ها هم باقی خواهند ماند

:ymapplause: :ymapplause: افرین :YMPEACE:

دوشنبه 6 آبان1392 - 11:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
اریانا جان چرا بحث رو به شیعه و سنی میکشونی داداش

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 6 آبان1392 - 11:54am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 156 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 524 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure