نویسنده |
پیغام |
HAMID.P
کاربر فعال
|
سنگی که خوک باشه بار بسیار خوبی داره .... و اینکه ممکنه خطراتی هم داشته باشه ... توصیه میکنم با احتیاط کامل وارد عمل بشین دوست عزیز
البته با اجازه از محضر استاد پارسی
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
دوشنبه 22 مهر1392 - 10:28pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز در مورد لایه های خاک حین حفاری که شما به سنگ چین هایی خوردید که زیرش سوخته کاملا منطبق با حفاری در تل هاست لایه ها به ترتیب 1-باطله برداری 2-بعد 1.5 تا 2 متر به سفال برخورد میکنید 3-خاک پخته شده که مثل آرد پودره 4-اسکلت 5- گچ و آهک 6- سنگ چین 7- ذغال 8- خاک پخته 9- سنگ چین که زیرش سوخته و سیاه هستش 10- ساروج 11- بار اصلی
در مورد خوک باید عکس از علامت و اطراف باشه که بشه نظر داد مثلا تکه یا با بچه هاشه کلا چند تا هستن اگه تکه تمام بدنه یا ناقصه و حالت تخریبی داره نزدیکش چشمه یا محل تقاطع هست یا نه در کل یکی از سخترین دفینه هاست البته باارزش و کمیاب
در مورد خورشید هم همینطور عکس لازمه و خورشید چه سمتی رو نگاه میکنه و رو به شرق هستش یا نه کامله یا نصفس شکل اشعه هاش چجوری نزدیکه یا بازه از هم سمت شرقش رودخانه هستش یا نه
|
یکشنبه 4 آبان1392 - 3:14am |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان سنگی که فقط از سمت چپ و رو به رو شبیه خوک باشه چه معنیی داره ????????
|
یکشنبه 5 آبان1392 - 1:13pm |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
salam7 نوشته است: سلام دوستان سنگی که فقط از سمت چپ و رو به رو شبیه خوک باشه چه معنیی داره ???????? هیچی نشانه محسوب نمیشه
|
یکشنبه 5 آبان1392 - 6:47pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
salam7 نوشته است: سلام دوستان سنگی که فقط از سمت چپ و رو به رو شبیه خوک باشه چه معنیی داره ???????? سلام دوست عزیز ممکنه این علامت دفینه باشه اگه حالت نیمه و تخریبی داشته باشه نشونه وجود راه ورودی به غار هستش که در غار رو هم تخریب کرده اند و باید در محلی که حالت آوار داره دنبال در گشت این جور دفینه ها به خاطر قدمت زیاد اون دارای پلمب و ساروج نمی باشد موفق باشید
|
دوشنبه 5 آبان1392 - 1:20am |
|
|
parsi
کاربر حرفه ای
|
aprin نوشته است: salam7 نوشته است: سلام دوستان سنگی که فقط از سمت چپ و رو به رو شبیه خوک باشه چه معنیی داره ???????? سلام دوست عزیز ممکنه این علامت دفینه باشه اگه حالت نیمه و تخریبی داشته باشه نشونه وجود راه ورودی به غار هستش که در غار رو هم تخریب کرده اند و باید در محلی که حالت آوار داره دنبال در گشت این جور دفینه ها به خاطر قدمت زیاد اون دارای پلمب و ساروج نمی باشد موفق باشید سلام اپرین جان خوبی ما با تشابهات و ممکنات محتمل کاری نداریم نشانه باید تمام خصوصیات یک نشانه رو داشته باشه و از فیلترهای چگونگی نشانه بودن بگذره تا نشانه دفینه محسوب بشه نشانه باید کامل و برنامه دار باشه ممنون از نظرت
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 12:13pm |
|
|
aprin
کاربر فعال
|
parsi نوشته است: aprin نوشته است: salam7 نوشته است: سلام دوستان سنگی که فقط از سمت چپ و رو به رو شبیه خوک باشه چه معنیی داره ???????? سلام دوست عزیز ممکنه این علامت دفینه باشه اگه حالت نیمه و تخریبی داشته باشه نشونه وجود راه ورودی به غار هستش که در غار رو هم تخریب کرده اند و باید در محلی که حالت آوار داره دنبال در گشت این جور دفینه ها به خاطر قدمت زیاد اون دارای پلمب و ساروج نمی باشد موفق باشید سلام اپرین جان خوبی ما با تشابهات و ممکنات محتمل کاری نداریم نشانه باید تمام خصوصیات یک نشانه رو داشته باشه و از فیلترهای چگونگی نشانه بودن بگذره تا نشانه دفینه محسوب بشه نشانه باید کامل و برنامه دار باشه ممنون از نظرت سلام به استاد پارسی عزیز عزیز حق با شماس من خودم با اینجور نشونه ها برخورد نکردم و ولی من از یکی از دوستانم دقیقا در مورد خوک با این شکل و نه مورد دیگه با این اوصاف برخورد کرده بود شنیدم و توی یکی از متون هم بهش برخورد کردم در نهایت صد در صد تجربه شما خیلی از تازه کارهایی مثل من بالا تره و خواهشا اگه اشتباهی هم نظر دادم لطف کنید راهنمایی بفرمایید موفق باشید
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 7:45pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
سلام به همگی تشکر از استاد پارسی عزیز و همچنین آقا حمید و آپرین گل که واقعا چقدر خوب قضیه رو برا ما تازه کارا باز کردن. آپرین جان واقعا نمیدونم که قبل از رسیدن به خاک سوخته چرب مانند به این لایه ها هم برخورد کردن یا نه چون جا مال کس دیگه هست و اون بنده خدا تعریف میکرد که وقتی برا زدن چاه کندیم به اون رسیدیم و یه بوی خیلی تندی هم ازش خارج میشده
|
جمعه 10 آبان1392 - 1:24pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
ببخشید استاد خوک سرپا معنیش چی میشه ? نشسته معنیش چی میشه?
|
جمعه 10 آبان1392 - 2:07pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
درود به همه دوستان عزیز من 2 تا عکس گذاشتم اولی عکس گراز واقه ای هست. دومی سنگ شبیه به گراز از دوستان نظر کارشناسی نمیخوام لطفا بگید اینها چند درصد شبیه هم هستن لطفا همه دوستانی که این پست میبینن نظر بدن
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 10 آبان1392 - 7:10pm |
|
|
|