نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
lrl نوشته است: سلام دوستان منم بالاخره فیبرو تهیه کردم، فقط نتونستم کریستال و پیدا کنم و میکروکنترلر هم با پسوندaموجوده. دوستان از کدوم فروشگاه اینترنتی قطعات رو تهیه کنم که مطمین باشه قطعاتش و میکروکنترلرم رو درست بدون پسوند بفرسته. ممنون موفق باشید دوست عزیز دستگاهی که من ساختم با میکروی با پسوند a داره کار میکنه شما نگران نباش همونو تهیه کن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 6:11am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
سلام به همه عزیزان از همتون تشکر میکنم مخصوصا حمید جان و آقا مجتبی عزیز که همیشه راهنما بودید برا ماها و کاوشگر عزیز از تجربیات عالی شما که ان شاءالله راهگشای همه باشه یه سوال کوچولو سیم پرابا چه جنسی باشه، نمرش چقدر باشه خوبه و آیا خوبه از شیلد دارش استفاده کنیم البته شیلد میدونم خیلی گرون میشه ولی سواله دیگه. بعدش اینکه اگه برا وصل سیم به پراب از گیره مثل اگزا استفاده کنیم چه جوریه ؟ راستی hamedkk عجب چیزی ساختی ماشاالله هرکی ندونه فک می کنه مال ناف آمریکاست.واقعا خدا قوت.
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 10:12am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
sodoko نوشته است: سلام به همه عزیزان از همتون تشکر میکنم مخصوصا حمید جان و آقا مجتبی عزیز که همیشه راهنما بودید برا ماها و کاوشگر عزیز از تجربیات عالی شما که ان شاءالله راهگشای همه باشه یه سوال کوچولو سیم پرابا چه جنسی باشه، نمرش چقدر باشه خوبه و آیا خوبه از شیلد دارش استفاده کنیم البته شیلد میدونم خیلی گرون میشه ولی سواله دیگه. بعدش اینکه اگه برا وصل سیم به پراب از گیره مثل اگزا استفاده کنیم چه جوریه ؟ راستی hamedkk عجب چیزی ساختی ماشاالله هرکی ندونه فک می کنه مال ناف آمریکاست.واقعا خدا قوت. سلام دوست عزیز با اجازه اساتید sodoko جان سیم از همین معمولیهاش که برای سیمکشی استفاده میشه میتونه باشه. نیازی هم نیست که سیمش شیلدار باشه. در مورد وصل کردن با گیره هم مشکلی نداره فقط مهم اینه که سیمها به پراپها وصل بشن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:50am |
|
|
qido
|
bina نوشته است: sodoko نوشته است: سلام به همه عزیزان از همتون تشکر میکنم مخصوصا حمید جان و آقا مجتبی عزیز که همیشه راهنما بودید برا ماها و کاوشگر عزیز از تجربیات عالی شما که ان شاءالله راهگشای همه باشه یه سوال کوچولو سیم پرابا چه جنسی باشه، نمرش چقدر باشه خوبه و آیا خوبه از شیلد دارش استفاده کنیم البته شیلد میدونم خیلی گرون میشه ولی سواله دیگه. بعدش اینکه اگه برا وصل سیم به پراب از گیره مثل اگزا استفاده کنیم چه جوریه ؟ راستی hamedkk عجب چیزی ساختی ماشاالله هرکی ندونه فک می کنه مال ناف آمریکاست.واقعا خدا قوت. سلام دوست عزیز با اجازه اساتید sodoko جان سیم از همین معمولیهاش که برای سیمکشی استفاده میشه میتونه باشه. نیازی هم نیست که سیمش شیلدار باشه. در مورد وصل کردن با گیره هم مشکلی نداره فقط مهم اینه که سیمها به پراپها وصل بشن. یاحق ممنون بینا جان خیلی لطف کردی
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 1:42pm |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
bina نوشته است: sodoko نوشته است: سلام به همه عزیزان از همتون تشکر میکنم مخصوصا حمید جان و آقا مجتبی عزیز که همیشه راهنما بودید برا ماها و کاوشگر عزیز از تجربیات عالی شما که ان شاءالله راهگشای همه باشه یه سوال کوچولو سیم پرابا چه جنسی باشه، نمرش چقدر باشه خوبه و آیا خوبه از شیلد دارش استفاده کنیم البته شیلد میدونم خیلی گرون میشه ولی سواله دیگه. بعدش اینکه اگه برا وصل سیم به پراب از گیره مثل اگزا استفاده کنیم چه جوریه ؟ راستی hamedkk عجب چیزی ساختی ماشاالله هرکی ندونه فک می کنه مال ناف آمریکاست.واقعا خدا قوت. سلام دوست عزیز با اجازه اساتید sodoko جان سیم از همین معمولیهاش که برای سیمکشی استفاده میشه میتونه باشه. نیازی هم نیست که سیمش شیلدار باشه. در مورد وصل کردن با گیره هم مشکلی نداره فقط مهم اینه که سیمها به پراپها وصل بشن. یاحق سلام آقا بینا عزیز واقعا ممنون از راهنمایی ارزشمندتون
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:30pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: lrl نوشته است: سلام دوستان منم بالاخره فیبرو تهیه کردم، فقط نتونستم کریستال و پیدا کنم و میکروکنترلر هم با پسوندaموجوده. دوستان از کدوم فروشگاه اینترنتی قطعات رو تهیه کنم که مطمین باشه قطعاتش و میکروکنترلرم رو درست بدون پسوند بفرسته. ممنون موفق باشید دوست عزیز دستگاهی که من ساختم با میکروی با پسوند a داره کار میکنه شما نگران نباش همونو تهیه کن سلام دوستان من تو پراگرم کردن میکرو مشکل دارم پراگرامر PICkit 2 استفاده میکنم که قابلیت اتصال کریستال خارجی رو نداره آیا با این مدل کسی پراگرام کرده؟ تنظیم خاصی داره؟دوستانی که پراگرام کردن لطفا راهنمایی کنن فایل پیوست چگونگی پراگرام منه اگه ایرادی داره لطفا بفرمائید با تشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 6 آبان1392 - 1:14am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان
saman2 عزیز شما برای پروگرام میکرو بعد از اینکه پروگرامر میکرو رو شناسایی کرد بصورت اتوماتیک بزار پروگرامش کنه و به تنظیماتش کارت نباشه چون فایل هگز خودش تنظیمات روشه. فقط شما قبل از پروگرام گزینه erase رو بزن بعد پراگرامش کن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 8:55am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان
saman2 عزیز شما برای پروگرام میکرو بعد از اینکه پروگرامر میکرو رو شناسایی کرد بصورت اتوماتیک بزار پروگرامش کنه و به تنظیماتش کارت نباشه چون فایل هگز خودش تنظیمات روشه. فقط شما قبل از پروگرام گزینه erase رو بزن بعد پراگرامش کن. یاحق سلام جناب بینا ی عزیز ممنون از توجهتون امروز رفتم یه میکرو جدید خریدم و زدم پروگرام شد اما صفحه نمایش فقط مربع میاره به نظرتون ایراد از کجاست؟
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 4:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سامان جان یا پتانسیومتر مربوط به کنتراست ال سی دی تنظیم نیست. که در این صورت تمام 16 مربع باید بصورت مربع بنظر بیاد! یا اشکال دیگه میتونه در درست پروگرام نشدن میکرو ؛ مشکل در کریستال یا اتصالات ال سی دی و یا ولتاژ 5 ولت شما باشه.
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 6:41pm |
|
|
lrl
کاربر حرفه ای
|
سلام حمید جون و سایر دوستان میخواستم قطعات رو از ایران میکرو سفارش بدم یه چندتا مسءله: یکی اینکهtl071ندارن، میشهtl072سفارش بدیم؟ ویکیم اینکه آخر این tl074وtl072آخرشونsmd باشه یا نه؟ پیاده بودن تو الکترونیکم مشکلی شده واسه ما، جناب کاوشگر شما دیگه تست جدیدی انجام ندادین؟
|
جمعه 10 آبان1392 - 12:55pm |
|
|
|