انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:47am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خب دوستان مدار چنس بنده هم به یاری استفاده از 7816 با صحت کامل راه افتاد! کلا فلزیاب جالبی هست! :D نتایج بررسی های بنده در طی تست اولیه به این صورت بوده:
لوپ ستاره ای شکل با قطر 20 سانت و ظرفیت 395 میکرو هانری و 1.5 اهم مقاومت.
سنس: سکه از 20 سانتیمتر! فیبر مسی 15 در 15 از 50 سانت ( امتیاز متوسط) هنوز خیلی جای کار داره برای افزایش برد. بخصوص که مصرف مدار هم زیر 100 میلی آمپر هست و هیچ قطعه ای هم گرم نمیکنه! :D
حذف آهن: قابل قبول. بسیار قابلیت جالبی هست چون میشه کاری کرد دستگاه تقریبا به آهن بوق نزنه!
تفکیک سایر فلزات: نه چندان مشخص. نیاز به تجربه زیادی داره تا بشه فلزات غیر آهنی رو تا حدودی از هم تشخیص داد. در مجموع زیاد روش حساب نمیکنیم.
حساسیت به طلا: بسیار خوب.
عدم حساسیت به سرامیک ؛ آجر و چینی: عالی!
توانایی نفوذ و سنس از پشت اجسام یاد شده با ضخامت تقریبی 20 سانت: عالی! تقریبا افت بردی احساس نکردم.
ثبات و پایداری: بسیار خوب. ولی جای کار داره.

خب با توجه به نکات یاد شده میشه گفت تنها ایراد مشخصش فعلا قدرت پایین هست که باید روش کار کنم. البته لوپ من بسیار کوچک هست و عمدا برای تست اولیه داخل منزل اینجور در نظر گرفتم تا فلزات اطراف زیاد مزاحمت ایجاد نکنه. وگرنه طبیعیه که با بزرگتر ساختن لوپ برد خیلی بیشتر میشه.

خدمت سامان عزیز هم عرض کنم تغییرات جزئی که من انجام دادم تعدادشون کم نیست! ولی تا حدودی میشه روی فیبر شما هم اعمال کرد. البته فیبری که بنده زدم بنظر خودم کارایی خیلی بهتری داره بخصوص که پاور پلین خوبی هم برای زمین مدار داره.

خسته نباشید مهندس دستتون درد نکنه ایشالا یه فیبر هم ورژنی که شما زدید رو میزنیم البته با برد بالا
با تشکر @};-

سه شنبه 6 آبان1392 - 1:06am

مهندس حمید و سایر دوستان که این سیستم رو ساختن
باسلام
این قطعات رو ما پیدا نکردیم نظری دارید که مشابه دارن یا نه ؟ یا کجا پیدا کنیم
mcp 3201 - kp 505 - HER 208

دوست عزیز قطعات با این شماره سریال مدل روس اند و بهتره دنبال مشابه باشید و برای پیدا کردنشون خودتون رو خسته نکنید

سه شنبه 6 آبان1392 - 2:25am
مدیر کل
مدیر کل

KP505 که کلا توسط خود طراح در ورژنهای اخیر تبدیل به C945 شده و در واقع تغییرش الزامی هست! دوستان در مورد این ترانزیستور دیگه سوال نکنن چون کلا استفاده نمیشه و هیچ ترانزیستوری که نیاز به مشابه داشته باشه در این مدار وجود نداره.
her208 هم در بازار پیدا میشه و من گرفتم. ولی از دیود قویتر uf5408 استفاده کردم که بنظرم بهتره و داره جواب هم میده.
mcp3201 هم که خود طراح بعنوان جایگزنیش ads7816 رو پیشنهاد کرده و سازگاری باهاش هم در برنامه میکرو پیش بینی شده و من هم ازش استفاده کردم مشکلی نداره و این آیسی هم ارزانتره و هم راحت تر پیدا میشه.

سه شنبه 7 آبان1392 - 3:33am
مدیر کل
مدیر کل

نتایج تست جدید بنده :D
لوپ معمولی با قطر 19 سانت و سیم 1.2 میل و ظرفیت 280 میکرو هانری و مقاومت 0.3 اهم! (از این سیم به مقدار کافی نداشتم)
سنس سکه تا 24 سانت.
سنس طلا تعطیل!
حذف آهن تعطیل!
سیستم تفکیک تا حدودی کار میکنه.
این تست نشون میده با کم کردن مقاومت لوپ تا حد کمی میشه به برد بیشتر دست پیدا کرد. ولی برای سنس طلا و تفکیک درست آهن نیاز به لوپ با کیفیت و ظرفیت درست 400 میکرو هانری هست.
ضمن اینکه این لوپ معمولی که بسیار بی کیفیت تلقی میشه ؛ با تنظیم گارد حدود 60 جواب میده. در صورتی که لوپ ستاره ای که ساختم با تنظیم گارد 30 هم بخوبی جواب میده. در واقع ما توسط این تنظیم به نوعی لوپ رو به دستگاه معرفی میکنیم! هر چقدر لوپ با تنظیم گارد کمتری جواب بده نشانه کیفیت بهتر لوپ هست.
نکته دیگه حساسیت بسیار زیاد این مدار به امواج محیطی هست و بنظر میاد تقریبا همه چیز باید شیلد بشه تا کارایی واقعا عالی پیدا بکنه! هر چند من هنوز هیچ شیلدی استفاده نکردم و نتیجه بد نیست.
مساله افزایش ولتاژ رو هم شبیه به توباکس آزمایش کردم و برای افزایش برد جواب میده. ولی مشکل اینجاست مثلا با ولتاژ 24 ولت فقط 25 درصد افزایش برد خواهیم داشت که البته در همه فلزیابها مقیاس افزایش برد با قدرت به همین اندازه هست. بهرحال بابت 25 درصد افزایش برد باید 4 برابر توان باطری بیشتری به مدار اعمال کرد. بنظر من این مدار هم در حد سایر پالسی های متداول جواب میده و ضعیف تر یا قوی تر نمیتونه باشه. اما قابلیتهای خاصی داره که بنظر من نسبت به اکثر مدارات پالسی موجود بیشتر قابل توجه هست.

چهارشنبه 8 آبان1392 - 4:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
نتایج تست جدید بنده :D
لوپ معمولی با قطر 19 سانت و سیم 1.2 میل و ظرفیت 280 میکرو هانری و مقاومت 0.3 اهم! (از این سیم به مقدار کافی نداشتم)
سنس سکه تا 24 سانت.
سنس طلا تعطیل!
حذف آهن تعطیل!
سیستم تفکیک تا حدودی کار میکنه.
این تست نشون میده با کم کردن مقاومت لوپ تا حد کمی میشه به برد بیشتر دست پیدا کرد. ولی برای سنس طلا و تفکیک درست آهن نیاز به لوپ با کیفیت و ظرفیت درست 400 میکرو هانری هست.
ضمن اینکه این لوپ معمولی که بسیار بی کیفیت تلقی میشه ؛ با تنظیم گارد حدود 60 جواب میده. در صورتی که لوپ ستاره ای که ساختم با تنظیم گارد 30 هم بخوبی جواب میده. در واقع ما توسط این تنظیم به نوعی لوپ رو به دستگاه معرفی میکنیم! هر چقدر لوپ با تنظیم گارد کمتری جواب بده نشانه کیفیت بهتر لوپ هست.
نکته دیگه حساسیت بسیار زیاد این مدار به امواج محیطی هست و بنظر میاد تقریبا همه چیز باید شیلد بشه تا کارایی واقعا عالی پیدا بکنه! هر چند من هنوز هیچ شیلدی استفاده نکردم و نتیجه بد نیست.
مساله افزایش ولتاژ رو هم شبیه به توباکس آزمایش کردم و برای افزایش برد جواب میده. ولی مشکل اینجاست مثلا با ولتاژ 24 ولت فقط 25 درصد افزایش برد خواهیم داشت که البته در همه فلزیابها مقیاس افزایش برد با قدرت به همین اندازه هست. بهرحال بابت 25 درصد افزایش برد باید 4 برابر توان باطری بیشتری به مدار اعمال کرد. بنظر من این مدار هم در حد سایر پالسی های متداول جواب میده و ضعیف تر یا قوی تر نمیتونه باشه. اما قابلیتهای خاصی داره که بنظر من نسبت به اکثر مدارات پالسی موجود بیشتر قابل توجه هست.

سلام مهندس اين تنظيم گارد چيه؟؟؟؟؟؟؟ :D :D

اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)

چهارشنبه 8 آبان1392 - 12:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز بابت زحماتی که برای ما میکشید ممنونیم
مهندس با افزایش ولتاژ تفکیک و پایداری مدار کم نمیشه لطفا رو لوپ بزرگتر هم کار کنید.
جناب amir1377 این گارد ی که جناب مهندس میفرمایند تو منوها مربوط به تنظیمات هست از 10 تا 99 میشه افزایش یا گاهش داد همونطور که مهندس حمید فرمودن هرچی لوپ با کیفیت تر باشه گارد پایین تر میتونید بزارید و برد هم افزایش پیدا میکنه
لطفا جناب MORTEZA-3282 هم که ساختن نتیجه تستهاشون و نوع لوپشونو اعلام کنن
با تشکر

چهارشنبه 8 آبان1392 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام مهندس خسته نباشید ممنون که زحمت میکشید مهندس سیم نیم میل هم تست کردید ببینید چطوری هستش چون رو دلتا با سیم 07 خوب جواب نمی داد و 1 میل هم امتحان کردم جالب نبود ولی با سیم 035 و 05 همان نیم میل خوب جواب میداد کاش با سیم نیم هم تست میکردید البته ببخشید این تجربه شخصی من رو دلتا بود شاید جواب هم نده فقط نظر شخصی بود از بابت زحمات شما مچکرم موفق باشید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 8 آبان1392 - 2:27pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف دوستان.
در مورد لوپ ؛ زیاد بزرگتر از این رو دیگه داخل خونه نمیشه درست تست گرفت! اما میزان افزایش برد بواسطه سایز لوپ در فلزیابها از فرمول خاصی پیروی میکنه و مشکلی نداره. با لوپ کوچک به هر میزان بشه برد رو بیشتر کرد روی لوپ بزرگ هم همونه. فقط ظرفیت و اهم لوپ و با کیفیت پیچیدن لوپ رو باید توجه داشت.
در مورد ضخامت سیم لوپ برای این مدار حتما باید سیم ضخیم تر از حد نرمال سایر فلزیاب ها باشه! چون هم از ماسفت کانال مثبت استفاده شده و هم دیود سر راهش هست و در نتیجه لازمه اهم لوپ حتی به زیر 1 اهم برسه تا بدون افزایش ولتاژ بشه به قدرت خوبی رسید. با سیم زیر 0.7 میل هم اهم خیلی بالا در میاد و قطعا قدرت خوبی نمیده.

چهارشنبه 8 آبان1392 - 2:53pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با توجه به زحمتهای اقا حمید برای ساخت چنس ، تو سایت ایران میکرو این دو قطعه تو لیست فروشگاه موجود نیست ADS7816 و UF5408 ، طی تماس تلفنی که با مدیریت این فروشگاه داشتم ، در صورت افزایش تقاضای خرید برای این دو قطعه ، این دو قطعه به فروشگاه اضافه خواهد شد ، دوستانی که اهل شهرستان هستن و تا بحال هم از ایران میکرو خرید داشتن لطف کن یه پیام تو سایت ایران میکرو به مدیران این سایت ارسال کنن تا این دو قطعه هم به فروشگا شون اضافه بشه ، تشکر از همکاریتون

چهارشنبه 8 آبان1392 - 8:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
با توجه به زحمتهای اقا حمید برای ساخت چنس ، تو سایت ایران میکرو این دو قطعه تو لیست فروشگاه موجود نیست ADS7816 و UF5408 ، طی تماس تلفنی که با مدیریت این فروشگاه داشتم ، در صورت افزایش تقاضای خرید برای این دو قطعه ، این دو قطعه به فروشگاه اضافه خواهد شد ، دوستانی که اهل شهرستان هستن و تا بحال هم از ایران میکرو خرید داشتن لطف کن یه پیام تو سایت ایران میکرو به مدیران این سایت ارسال کنن تا این دو قطعه هم به فروشگا شون اضافه بشه ، تشکر از همکاریتون

سلام
ممنون از پیشنهاد شما
من به مدیران ایران میکرو پیغام دادم ودرخواست کردم این قطعات رو اضافه کنند.
خسته نباشید به استاد حمید؛ دوست قدیمی @};-

چهارشنبه 8 آبان1392 - 9:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 24 , 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: techdiag و 340 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure