نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
هالوی عزیز کلا ردیاب ها خیلی قیچی میشن.برای یه اپراتوری موفق باید همه مراحل رو خوب انجام بدی.اول خوب انتن بزنی و مسیر رو پیدا کنی بعد ببینی حرکت انتن ها چه جوریه و... چیزی که تو ردیاب جدید مشخص هستش تا حد زیادی حفاری های بی مورد رو کم کرده.این جریان روز های نحس و تاثیر ماه و رطوبت زمین هم همچنان تاثیر گذار هستش.ایران یه کشور چهار فصل هستش بخاطر همین این فرکانس های جدید تا حدی یکسان عمل نمی کنن.این روش جدید رو هم جدیز به ذهنم رسیده و می خوام عملی انجام بدم.یه تیکه طلا با عیار بالا رو با خودم می برم و زیر خاک قرار میدم تا چند دقیقه زیر خاک اون منطقه قرار بگیره بعد فرکانس دستی رو میزنم تا ببینم رو چه فاینی بهتر و دقیق تر روی اون جواب میده بعد با اون فرکانس بدست اومده عمل سرچ رو انجام میدم.چیزی که مشخص هستش می خوام ردیاب رو با خاک منطقه های مختلف بالانس کنم تا عمل سرچ به کمترین مقدار خطا برسه.موفق باشید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:10pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
خیلی ممنون حمزه جان
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:28pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دادا ش مزه تا چند متر زیر خاک رو میتونه بزنه؟ اگر یه چیزی رو بلمب کرده باشن و هواکش یه طرف دیگه باشه از چه جهتی باید ردیابی کرد؟
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:38pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوست من در مورد عمق دقیق نمی تونم بگم.در مورد بار های پلمپ هم دقیقا این ردیاب رو خوده بار قیچی میشه ولی بهتره از چهار جهت هم انتن زد.این دریچه یا هواکش رو هم انتن های خالی بهش واکنش نشون میدن و ردیاب رو فرکانس فلز به این هواکش واکنشی نمیده.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 11:45pm |
|
|
معین
کاربر حرفه ای
|
انتن خالی یعنی چی لطفا بیشتر توضیح بده حمزه جان
|
سه شنبه 6 آبان1392 - 1:48am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
معین نوشته است: انتن خالی یعنی چی لطفا بیشتر توضیح بده حمزه جان یعنی دستگاه خاموش باشه. وقتی دستگاه خاموشه انتنها محل خروج یون رو میزنن همون زاویه 45درجه
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 7:02am |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام خدمت مدیران محترم ودوستان عزیز.لطفا . ردیاب35از فرکانس استفاده میکند ودسته های انتنها هم پلاستیکی هستند فکر نکنم دیگر گروه خون روی ان تاثیر داشته باشد پس اب وهوا و امواج در سطح زمین وخاک منطقه کاوش روی ردیاب تاثیر می گذارد ایا استادان عزیز فکری برای این موارد دارند با تشکر فراوان.
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 11:25am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ali2000 نوشته است: با سلام خدمت مدیران محترم ودوستان عزیز.لطفا . ردیاب35از فرکانس استفاده میکند ودسته های انتنها هم پلاستیکی هستند فکر نکنم دیگر گروه خون روی ان تاثیر داشته باشد پس اب وهوا و امواج در سطح زمین وخاک منطقه کاوش روی ردیاب تاثیر می گذارد ایا استادان عزیز فکری برای این موارد دارند با تشکر فراوان. این ردیاب دست اپراتورها رو باز گذاشته ، از طریق فرکانسهای آزاد که دستی بوده و خودتون در منطقه آب و هوایی که هستید با فلز مورد نظر تنظیم میکنید که عالی بوده ، دوم هم کنترل وزن بوده برای حذف کردن ذرات که بازهم بسیار عالی بوده و سوم هم قسمت فاین بوده و چهارم هم آزاد گذاشتن فکر و تفکر اپراتور برای بهترین روش پیدا کردن فرکانس صحیح در مکان مورد نظر ، با مقداری تمرین همه میتونید از این سیستم قدرتمند استفاده لازم رو ببرید ..
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 11:55am |
|
|
hamze2000
استاد
|
دوستان این روشی که گفتم استفاده از فلز تست برای بدست اوردن فاین دقیق فلز و فرکانس دقیق خیلی خوب جواب داد.یه طلا رو در سه منطقه که دارای سه نوع خاک متفاوت بود تست کردم که نتایجش منو حیرت زده کرد.در خاک اول که تا حدی معمولی بود فاین تا مثبت منفی 3 قیچی شد که با دو جای دیگه متفاوت بود و فرکانس دقیقش هم در جای اول 55.83 بود که باز با دو جای دیگه فرق می کرد.این روش دیگه بنظر من اون خطا های ریز دیگه رو هم از بین بردش.دوستانی که تو مناطق بارانی هستن دیگه نگران نباشن.
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 5:44pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
حمزه جان ایا میشه بیشتر توضیح بدی در مورد این تستی که گفتی هر سه مورد خاکی رو که گفتی؟
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 7 آبان1392 - 6:28pm |
|
|
|