(30)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا کافی).
با سلام و ادب محضر دوستان
موضوع: سکوت در برابر ابلهان و پاسخ به ziitova و عاقلان.
همانطور که قول داده بودم، صبر کردم و میکنم و در مقابل ابلهان فتنه گر و هوچی گران پوچ گرا سکوت میکنم! از عاقلان سوال میکنم: بنده کجا مدعی شدم که جن دیدم یا دارم ؟؟؟ موضوعی که باید توجه کنیم اینه که: در یه شهر مثلا صد هزار نفری ، چند نفر جن دیده؟ آیا همه میبینن؟ نخیر. شاید به تعداد انگشتان دست هم نرسه و اون هم در شرایط خاصی اتفاق می افته. در منابع اسلامی اومده که در همۀ قبرستانها جن وجود داره. اگه از دانشمندان اسلامی سوال بشه، اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار میده.
در ضمن پیامبر پاک اسلام میفرمایند: اگز زمانی در جایی به تاریکی شب خوردید و خواستید شب را استراحت کنید، بهتره که در قبرستان مسلمانان شب را سپری کنید.
در پست (1) هم عرض کردم : کسی که موکل داره به من گفت تعداشون فلان تعداد بود.راست و دروغش بپای خودش! ولی قدر مسلم اینکه: اون اتفاق برام افتاد! و اون مسئله را من عملا تجربه کردم. حالا بجای اینکه با ادبانه بیاییم و سوال کنیم که موضوع از چه قراره، باید هوچی گری و کلاشی راه بندازیم ؟؟؟!!! مگه من به خاطر این تجربه ام، از کسی چیزی خواستم یا بازار کسی را کساد ویا خراب کردم؟خطاب من فقط به عقلاست و خواهشن نظر بدن. ولی با این واکنش شدید هوچی گرایانه، قطعا نون کلاشان همچی گرا را آجر کردم که اینگونه با من برخورد کردند!.
آقای ziitova عزیز، خیلی مایلم بدونم که از کِی تا حالا علم غیب دارید؟ از کجا فهمیدید که دروغه؟ لطفا این موضوع را توضیح دهید.
من نمیدونم چند سالته و تحصیلاتت چقدره، ولی این نحوۀ پاسخ و عکس العمل عاقلانه و باادبانه در برابر یه مسئله ای که هیچ اشرافیتی در باره اش نداریم نیست! روش رد مودبانه و اخلاقی اینه که بگیم:باورش برام سخته! یا: من نمی تونم باور کنم! یا واکنش هایی از این دست. نباید اسیر افکار هوچی گران باشیم و در صف آنان قرار بگیریم. البته این تاپیک باعث شد که شخصیت بعضی افراد برای همگان معلوم بشه!
در مورد کوتوله من نظر دادم. لطفا رجوع کنید و نحوۀ رد مؤدبانه را یاد بگیرید. باید یاد بگیریم که چگونه به دیگران احترام بذاریم و کسی را که نمی شناسیم ،با چه لحنی با او صحبت کنیم.
البته اگه همۀ پستها رو میخوندید، به شخصیت و افکار من بهتر پی میبردید! لطفا در صفحۀ 8 پستهای 20و21 را با دقت مطالعه کنید و همچنین در قسمت "بحث آزاد" موضوع " سلام فلز جو" را با دقت مطالعه کنید و پستهای بعد از اونو هم با دقت مطالعه کنید. در انجمن علوم غریبه،موضوع " طلسم" را با دقت مطالعه کنید،ببنینید: کسی که اون تاپیک را ایجاد کرده، با اظهار نظر کنندگان چگونه برخورد کرده، تا جایی که مدیریت محترم، مجبور شده اون موضوع را قفل کنه! البته اینجا هم همش داره همچی گری و فتنه گری میکنه، تا اینکه باعث قفل شدن این موضوع بشه ! این موجود و چند نفری که اجیر افکارش شدن، متأسفانه مریضند و گرفتار شیطان! خدا نجاتشون بده و هدایتشون کنه.
همانطور که گفتم، بخدا قسم! برای تمام اون کپی پیستهایی که منبع آنرا هم ذکر کردن، پاسخ از قرآن دارم.اون مطالب همش گمراه کننده و در وادی دیگری هستند و اون اسناد،یا معتبر نیستند و یا تغییر در معنی و مفهوم آن داده شده است! حتی در معنی و مفهوم قرآن هم به خطا رفتن. ببینید چگونه با هم هماهنگی کردند! زمان کپی پیستها را دقت کنید! ایا این همه مطالب بی ربط و باربط، پشت سر هم و چند صفحه را پر کردن، توهین به شعور مخاطبان این سایت نیست؟ آیا این رفتار نشان از ضعف و ناپختگی و فقدان پشتوانۀ علمی آنان نیست؟ آیا این رفتار نشان از آویزان بودن به افکار و تصمیمات دیگران نیست؟ آیا این رفتار چیزی جز تقلید کور کورانه نیست؟ایا در مورد منبع، نمیتونستند فقط لینکش را قرار بدن و دوستان رجوع میکردن؟و اینقدر مخاطبان را ناراحت و خسته کنند؟ آیا بنده هم چنین رفتاری کردم؟ بزرگترین پست من چقدره؟ و در پاسخ به کیست؟ استناد من چیست؟ و سوالات دیگر....
چون قول دادم، نمی خوام هیچ پاسخی در این تاپیک بدم. ولی در تاپیکی که بر علیه من ایجاد کردن،به نام " (شفا و درمان با تکیه بر قرآن و احادیث) توسط افشین1" پاسخ مناسب خوام داد.ان شاءالله. کما اینکه اولین پست را هم من زدم. آنرا که حساب پاک است، از محاسبه چه باک است!
در این تاپیک ،فقط میخوام به موضوع مربوطه بپردازم.
از اولین پست تا آخرین، همش خواهش کردم که بحث را منحرف نکنید و توهین نکنید، ولی عاقلان و اهل ایمان قضاوت کنند که چه کسانی بحث را منحرف کردند و به بیراهه کشوندند!
ببخسید که طولانی شد!.
همۀ شما را به الله ذوالجلال میسپارم.
شاد و سربلند باشید.