باسلام خدمت دوستان من یک سری فرکانسها رو تست زدم و نتیجه رو اعلام میکنم و این تست ها نشان از 100 درصد درست بودن گفته های من و تست های من نمیتونه باشه شاید خطای داشته باشم پس دوستان هم تست بزنن و نتایج رو بگن..من یک دستگاه پالسی هم دارم و جاهای که ردیاب میزد این پالسی جواب نمیداد و در کل حفاریهای که انجام دادیم جهت آشنایی بیشتر با ردیاب بودش...من بعد از اینکه در آخرین حفاری چند تکه سفال در آوردیم این تکه های سفال رو در باغچه دفن کردم در عمق 30 سانتی آب هم بشون دادم تا بزرگتر بشن
و از نتایجی که بدست آوردم حیرت زده شدم و تمام شرایط یک طلای واقعی دارن... این تکه های سفال توی زمین همون وزن 500 کیلو و مس هم 30 کیلو را میدان درست شرایط بیرون کاوش را میداد و برای همین یک سری تست زدم و از راهنمایی که دوستان rahmana و استاد جاوید داشتن تشکر میکنم.
1. من اول مکان رو با ردیاب سرچ میکنم بعد که نقطه رو مشخص کردم ردیاب رو خاموش میکنم و اگر آنتنها به سمتش رفتن احتمال داره خطا باشه...چون آنتنها هر چی تشابهات رو بود میزد..آهن اکسید شده...مغناطیس و تکه های سفال ..و این حالت تشابه داره با فرکانس 79.35 که این فرکانس همو رو جواب میده جز سفال.
2. 5 مد ردیاب رو میرم اگر زیر 30 کیلو جواب داد و فاینها هم بیشتر از +-3 شدن اونجا فقط ذرات هستش... که یکبار حفاری کردیم و وقتی خاک آخر روی زمین اومد دیگه ردیاب قیچی نشد که با پخش شدن خاک دیگه چیزی نمیزد...بیشتر ردیابهای گران قیمت بیرون همین رو میزنن..
3. با مد وزن ردیاب به راحتی گازها حذف میشن خیلی راحت...بیشتر ردیابهای گران باز به این گازها حساس هستند...
4. وزن نزیک 300 تا 500 کیلو به احتمال زیاد سفال هستش لعنتی حتی مس رو جواب میده..
5. فرکانس 55.80 فقط بدرد نقطه دقیق میخوره...چند جا هم باهاش سرچ کردم به ذرات خیلی حساس بود...
ولی شاهکار همین مد خاموشی که دوستمون rahmana گفتن هستش اگر ردیاب رو خاموش کنید این آنتنها به سمت هر چی تشابه هست میره جز طلای واقعی.
شاهکار بعدی مد فرکانس آزاد ردیاب هستش یک سری تست زدم دیدم مثلا این فرکانس 45 فقط طلا میزنه و سفال هم میزنه ولی اگر کمی فرکانس رو افزایش بدهیم دیگه سفال رو نمیزنه فقط طلا رو میزنه مثلا: 45.05 دیگه سفال نمیزنه فقط طلا رو میزد روی تمام فرکانسهای آزادهای جواب داد و کمی فرکانس رو که بالا و پایین میکردم دیگه سفال رو نمیزد فقط طلا رو میزد جز این فرکانس 55.80 که تا 55.85 هم رفتم جواب نداد به من.
اما 2 فرکانس شاهکار توی این فرکانسهای جدید که استاد جاوید دادن دیدم واقعا عالی بودن:
فرکانس 610 فقط طلا رو میزنه نه دیگه آهن اکسید شده رو میزنه و نه میدان مغناطیسی و نه سفال ...سفال رو نزد هر کاری کردم به سفال جواب نداد.
فرکانس مس 995 این فرکانس فقط مس طلا رو میزنه نه مس سفال..
خیلی عالی بودن این دو فرکانس...
به هر حال این تست های من بود و دوستان هم تست بزنن که درسته یا نه...
و یک پیشنهاد به مدیران محترم انجمن در صورتیکه مایل باشن تاپیکهای که مربوط به دستگاه جدید هستش رو محرمانه کنن و عمومی نباشن ...