انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 7:45am

پاسخ به موضوع  [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 157  بعدی
 ردیابی با موبایل ساخته ایران 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
سعيد جان منظورتون چيه؟
ميشه بگين بجاي موبايل چي بخرم؟ آيا وسيله خاصي مد نظرتونه؟
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 8 آبان1392 - 9:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

bina نوشته است:
سلام دوستان
سعيد جان منظورتون چيه؟
ميشه بگين بجاي موبايل چي بخرم؟ آيا وسيله خاصي مد نظرتونه؟
ياحق

منظورم اینه که اگه واسه ردیابی میخوای ردیاب35خیلی بهتره چون تنظیم فرکانس دستی تا صدم داره قویتره و کنترل وزن هم داره. یکی بیاد 700تومن بده به موبایل به قصد ردیابی بهتره که ردیاب انجمن رو بخره. ولی نه اگه موبایل داره و یا لازم داره واسه کارای دیگه اونوقت این سیستم رو هم راه بندازه خوب میشه.

چهارشنبه 8 آبان1392 - 9:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
سلام دوستان
ممنون سعید جان .
راستی به نظرتون مناسبترین گوشی اندرویدی برای این نرم افزار چی میتونه باشه و قیمتش چقده.
یاحق

سلام به نظر من بهترین گوشی فعلا برا اینکار که هم اندروید بالا داشته باشه وهم امکانات جانبی خوبی داشته باشه گوشی هواوی مدل525 هستش اینم اطلاعات کل گوشی
مشخصات عمومی هواوی Ascend G525
شبکه 2GGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - سیم کارت 1 & سیم کارت2
شبکه 3GHSDPA 900 / 2100 - سیم کارت 1سیم کارت دو سیم کارته (مینی سیم کارت (سیم کارت معمولی))
تاریخ معرفی2013
وضعیت موجود در بازار. عرضه شده2013بدنه هواوی Ascend G525
ابعاد134x66.8x9.9 میلیمتر (5.28x2.63x0.39 اینچ)
وزن155 گرم (5.47 oz)صفحه نمایش هواوی Ascend G525
نوع صفحه نمایش لمسی خازنی IPS LCD, با 16 میلیون رنگاندازه540x960 پیکسل, 4.5 اینچ (در حدود 245 پیکسل در هر اینچ)قابلیت چند لمسیزنگ هواوی Ascend G525
انواع زنگ ویبریشن, MP3 زنگ بلندگو3.5mm jackحافظه هواوی Ascend G525
کارت حافظهmicroSD, تا 32 گیگابایتداخل دستگاه4 گیگابایت, 1 گیگابایت RAMامکانات ارتباطی هواوی Ascend G525
GPRSEDGEسرعتHSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbpsشبکه بی سیمWi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, DLNAبلوتوثدارد, v2.0 with A2DP, EDRUSBدارد, microUSB v2.0دوربین هواوی Ascend G525
اصلی5 مگاپیکسل, 2560?1920 pixels, فوکوس اتوماتیک دیگر امکاناتثبت اطلاعات مکانی (geo-tagging)فیلم برداریثانویهدارد, VGAدیگر امکانات هواوی Ascend G525
OSسیستم عامل اندروید, v4.1 (Jelly Bean)ChipsetQualcomm MSM8225Q SnapdragonCPUQuad-core 1.2 GHzGPUAdreno 203حسگرهاشتاب سنج, حسگر مجاورتی پیغام رسانیSMS(threaded view), MMS, Email, Push Mail, IMمرورگر وبHTML5رادیورادیو FMموقعیت یاب (GPS)دارد, with A-GPS supportجاوادارد, via جاوا MIDP emulatorرنگ بندی مشكی, سفيد

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 9 آبان1392 - 6:22am

سلام دوستان
تو سایت صحبت های میشه که ردیاب توجیه علمی نداره من یک نظریه دارم لطفا نظر بدین:
می دونید پیل الکتریکی چیه ؟
پیل الکتریکی همون باطری های هست که در کنترول گیرنده ها یا قدیمترا تو رادیو ها استفاده می شد.
سه قسمت دارد 1- پوسته که اکثرا الومنیوم است و قطب منفی است 2-هسته که مواد سیاه هستش3-زغال که مانند یک لوله به قطب مثبت وصل میشه
حالا الکترون های آلومنیوم با عبور از مایع سیا که میخواهند خود را به زغال لوله است برسانند جریان الکتریکی تولید می شود .با اتصال قطب منفی و مثب به هم جریان برقرار میشود.
ربط این موضوع با فتح خرمشهر چیه؟
تو شرکت ملی گاز که لوله های فولادی را در دل خاک میگذارن تا گاز ازش عبور کنه ، لوله فولادی حکم همون آلومنیوم پیدا میکنه و خاک همون مایع سیاه را و از این طریق لوله گاز خیلی زودتر زنگ میزنه و جذب محیط میشه .
حالا برای مقابله با این کار میان برعکس عمل میکنن خودشون یک جریان ضعیف 1.5 ولتی به لوله گاز تزریق میکنن و اونو باردارش میکنن تا الکترون ها میلی به رفتن به محیط نداشته باشت و عمل برعکس میشه این کار تو حرفه اونا حفاظت کاتودیگ نام داره و خیلی مهمه چون عمر لوله ها رو ده ها بار میکنه
نگاه کنید همیشه بین فلزان در خاک جریان از فلزات برابر نوع فلز از فلزی میل به رفتن به عنصر دیگر را دارد و رفتن به سمت چشمه این منبع می تواند ردیابی باشد در ضمن در خود شرکت گاز برای پیدا کردن لوله ها خودشون از ردیاب استفاده میکنن اگه لوله رو گم کنن
چطور بود؟

پنج شنبه 9 آبان1392 - 12:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خوب بود رهگذر جان
دمت گرم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

چهارشنبه 15 آبان1392 - 7:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

خیلی ممنون محمد آقا
من هنوز درست نکردم اما جا داره ازت تشکر کنم دوست عزیز @};-
و همچنین از بقیه دوستان و اساتید @};-

دوشنبه 19 آبان1392 - 2:20am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام به همه دوستان و مخصوصا داداش محمد و امیدوارم عزاداریتون مقبول باشه
من قبلا تو پست دیگری کل شرایط کار رو توضیح داده بودم ولی هیچ کدوم از اساتید توضیحی قابل فهمو درک ندادند تا اینکه این پست رو بطور کامل مطالعه کردم و شروع به ساخت کردم که خوشبختانه اخل منزل کاملا جواب گرفتم بطور خلاصه اگر عرض کنم محیط مورد حفاری کاملا کوهستانی هست و موقعیت جغرافیایی در بین کندوان و تهران شما درنظر بگیرید در کوهپایه و در باغ دوسنگ کاملا ناشناس در باغ ما بود که بعد از تحقیقات محلی متوجه شدیم که قدیمی تر ها میگفتن در باغ ما دفینه وجود داره البته 3سال پیش افرادی آذری زبان بگفته بخی از دوستان در پاییز اومدن و پشت سنگ بزرگتر رو حفاری کردن به شمت جنوب البته میگفتن که با نسخه اومدن ولی چیزی دستشون نیومده تا اینکه من خودم شروع به تحقیق کردم آدمهای مختلفی اومدن و رفتن ولی همه میگفتن اینجا مال داره و تا وسط کار پیش مرفتیم و بعد یکدفعه میزاشتن میرفتن چندتا دستگاه هم اورودن و هرکدوم یه جایی رو میزد ولی تمام مکانهایی که زده شد نزدیک به سنگ مورد نظر ما بود تا آخرین نفری که اومد وبا سه دستگاه یکی آنتنیو دوتا دستگاه که لوپ داشت و به ما گفت اینجا چیزی نداره لبته نافته نماند که اولش گفت ایجا بار داره ولی وقتی وارد جایی که ماحفاری کرده بودیم رفتن و تو عمق 2.5 متری با سنگچین و لایه خاک رس و لایه ذغال و بقیه علائم رو دیدن پس از مشورت با همدیگه اومدن به ما گفتن اینجا چیزی نداره درصورتی که دستگاه آنتنی اونها هم 2 متر اونطرف تر از حفره ما قیچی شده بود و هم صدای لوپ هایی که آورده بودن همونجا تعقیر میکرد خلاصه اونها رفتن و ما هم بیخیال شدیم تا اینکه من با این انجمن آشنا شدم و جواب خیلی از سولاتم رو اینجا گرفتم که جای سپاس گذاری داره
، من چیزی که شما فرمودین رو درست کردم بطور کامل و بمدت یکروز کامل تو خونه و با خانواذه تست کردم روی طلا و نقره با تمام فرکانسها شون که مربوطه و جواب درست گرفتم وقتی رفتیم باغ از ورودی باغ شروع کردم باید بگم که شعاع این سیستمی که شما تو این پست گذاشتین بیشتر از 50 متره باغ 750 متره مربع مساحتش هست و من از وسط باغ کهدستگاه رو با فرکانسهای طلا چک میکردم من رو بسمت جایی که آخرین دستگاه نقطه زده بود هدایت میکرد از شمال جنوب شرق غرب و تو فاصله های مختلف تا جایی که تو فاصله 5 متری از شمال محل تقاطع دو آنتن باز هم آنتنها قیچی میشد طبق فرمایش شما در عمق گیری هم از شمال و هم از جنوب به فاصله 5 متر به 5 متر تست کردم و دقیقا تو این فاصله هر جا که تست میکردم آنتنها قیچی میشدند ولی من از 45 درجه و عمق گیری دقیق تو انجمن چیزی متوچه نشدم فقط چیزی که شما تو این پست گذاشته بودین رو عملیاتی کردم یعنی همون نقطه اول ضربدر شدن آنتنها و 5 نتر شمال و 5 متر جنوب و نقطه این که در جنوب ضربدر میشه انتنها مرکز یا همون نقطه حفاری ما ، ما همون نقطه رو حفاری کردیم و در عمق 1.5 متری البته خاک برخلاف بقییه جاهای باغ بسیار سفت بود تیکه ای از فکر میکنم دسته کوزه ای به رنگ قرمز پیدا کردیم و جالب اینکه تو اون عمق با تکه های کوچک ذغال پراکنده روبرو میشیم یک دتکه استخوان حالا بنظر شما اساتید ما راه رو درست رفتیم یا اشتباهی تو کارمون هست ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائید من هر روز تو انجمنم و منتظر نظراتتون و اگر سولای در مورد عملکردمون هست بفرمائئید به امید موفقیت همه دوستان با عرض پوزش از طولانی شدن مطلبم :-BD

دوشنبه 20 آبان1392 - 9:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام. با تشکر از توضیحاتتون. شما از چه فرکانسی استفاده کردید؟بهتره از فرکانسهایی که تو قسمت اپراتوری 35 هست و اقا جاوید گداشتن استفاده کنید. از فرکانس 610 حتما استفاده کنید. اگه از فرکانسهای بالای هزار استفاده کنید تو نقطه زنی دچار مشکل میشید. و به اصطلاح زاویه 45درجه رو میگیرید.

دوشنبه 20 آبان1392 - 10:12pm
کاربر فعال
کاربر فعال

saeeed60h عزیز من از فرکانسهای آقا محمد استفاده کردم که تو همین پست گذاشتن فقط نکته ای که هست من این 45 درجه رو متوجه نمیشم یعنی چی مگه نقطه اول که قیچی میشه 5 متر به سمت شمال و 5 متر به سمت جنوب نباید بری که نقطه جنوب میشه مرکز و فاصله بین شمال و جنوب میشه عمقمون

سه شنبه 21 آبان1392 - 7:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان تو این سیستم عدد رو باید به چگونه ای بزنیم مثلا 55.80 رو باید 558 یا 5580 بزنیم چون این سیستم بر مبنای هرتز هستش

سه شنبه 21 آبان1392 - 8:00pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1563 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 , 18 ... 157  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 80 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure