انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:21am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خیلی ممنون از لطف دوستان.
در مورد لوپ ؛ زیاد بزرگتر از این رو دیگه داخل خونه نمیشه درست تست گرفت! اما میزان افزایش برد بواسطه سایز لوپ در فلزیابها از فرمول خاصی پیروی میکنه و مشکلی نداره. با لوپ کوچک به هر میزان بشه برد رو بیشتر کرد روی لوپ بزرگ هم همونه. فقط ظرفیت و اهم لوپ و با کیفیت پیچیدن لوپ رو باید توجه داشت.
در مورد ضخامت سیم لوپ برای این مدار حتما باید سیم ضخیم تر از حد نرمال سایر فلزیاب ها باشه! چون هم از ماسفت کانال مثبت استفاده شده و هم دیود سر راهش هست و در نتیجه لازمه اهم لوپ حتی به زیر 1 اهم برسه تا بدون افزایش ولتاژ بشه به قدرت خوبی رسید. با سیم زیر 0.7 میل هم اهم خیلی بالا در میاد و قطعا قدرت خوبی نمیده.

حمید جان ، تشکر از زحمت جنابعالی ، برای کویل چنس ، میشه از این کویل جدید که برای tom808 هست استفاده کرد؟

لینک عکسهای کویل
viewtopic.php?f=11&t=112

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 8 آبان1392 - 10:10pm
مدیر کل
مدیر کل

نه ارتین جان این نوع لوپها کاربردشون بیشتر در سیستم وی ال اف و مشخصا همون توباکس تی ام 808 هست. ما در فلزیاب پالسی به لوپ با ظرفیت کاملا متفاوت که در اینجا 400 میکرو هست نیاز داریم که در عین حال مقاومت کمی داشته باشه که قوی جواب بده و ظرفیت خازنی بین لایه های سیمهاش هم حداقل ممکن باشه که برای این کار از روشهای پیچیدن غیر معمولی استفاده میشه. بهرحال من که عرض کردم با لوپ معمولی هم جواب میده اما زیاد رضایتبخش نیست. خیلی بهتره لوپهای ستاره ای یا زیگزاگی یا عنکبوتی یا لااقل مسطح استفاده بشه.
در مورد ADS7816 این آیسی رو جوان الکترونیک داره که من 11500 گرفتم. UF5408 هم دیود معروفی هست که از یک قطعه فروشی گمنام گرفتم و خیلی جاها دارن! :D این دیود ها تا الان که با 20 ولت کار کردم داغ نمیکنن. ولی با این ولتاژ ماسفت 1 داغ میکنه که نیاز به هیتسینک داره ولی بهرحال خوب جواب میده و فکر میکنم تا 24 ولت هم مشکلی نداریم. فقط با این ولتاژ همون نهایت 25 درصد برد افزایش پیدا میکنه و بهتره مابقی کار از طریق کم کردن اهم لوپ انجام بشه. در مجموع محاسبات من نشون میده با همه این تغییرات میشه یک سکه رو با لوپ 40 سانتی حداکثر از 45 سانت سنس کرد! فکر نمیکنم فراتر از این بشه کاری کرد.
در فکر درست کردن یک کیت تغذیه مجزا شبیه به چیزی که برای توباکس در نظر گرفتیم ولی بهتر از اون هستم که بشه هم قدرت و هم ثبات رو با همون باطری 12 ولت داشت. اما بدلیل حساسیت بالای مدار به نویز اگر مبدل سوئیچینگ جواب نده راهی جز استفاده از باطری 24 ولت نیست.

چهارشنبه 8 آبان1392 - 10:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
با سلام
من این پست امروز دنبال کردم و خیلی مشتاق ساختن اون هستم اما چند تا مشکل دارم یا شاید بد متوجه شدم
اونم اینکه pcb که برای اون در پست 1 گذاشته بودید ورژن یک اونه و فایل هگز اون مال ورژن 6 اون یا 1.2.1 بالاخره من که نفهمیدم و مثل اینکه اقا حمید قرار شد pcbو تغییرات جدید رو در یک فایل برای دانلود بزارند .
از دوستان بخصوص اقا حمید تقاصا دارم اگه اینا درسته اون تغییرات رو بزارند
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 8 آبان1392 - 1:09am
مدیر کل
مدیر کل

بله bantama جان من مدار رو ساختم و دارم همچنان روش کار میکنم. جزئیات زیادی تغییر کردن و ممکنه باز هم تغییر بکنن. ورژن نرم افزارش هم اخرین نسخه یعنی 1.2.1 هست. فیبر هم زدم ولی کمی نیاز به تغییر داره تا مشکلی برای دوستان نباشه. نهایی که شدن به همراه توضیحات خودم قرار میدم که دیگه نکته مبهمی برای ساختش باقی نمونه و ایشالا دیگه بعدش دوستان فقط به مساله لوپ بپردازن! :D

پنج شنبه 8 آبان1392 - 2:38am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس از زحمات شما سپاسگذرم ، اين نظريه خنك سازي بعضي قطعات مدار شايد تأثير خوبي در ثبات و برد داشته باشه ، به نظر بنده از باطري 24 استفاده ميكنيم چه اشكالي داره ، مهم دقت تفكيك و برد دستگاهه اونهم در خاك .. متشكرم

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 8 آبان1392 - 3:09am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم مهدی جان.
خب در مورد خنک سازی مشکلی نیست حتی با 24 ولت هم فقط یک هیتسینک کوچک برای ماسفت 1 کافی هست. با اینکه من هیتسینک هم نذاشتم ولی حتی وقتی خیلی هم داغ میکنه ثبات دستگاه به هم نمیخوره. چیزی که در ثباتش خیلی مهمه اینه که ولتاژها رگوله باشن! اگر از مبدل استفاده کنیم و نویزش رو حذف کنیم هم یک ولتاژ 24 رگوله متغیر برای قسمت پالس داریم و هم میتونیم جلوش یک رگولاتور 12 بذاریم که اصل مدار هم دارای ولتاژ رگوله شده باشه و این خیلی مهمه که هر دو ولتاژ رگوله باشن تا دستگاه حتی چند ساعت هم کار کنه تغییر وضعیت نداشته باشه! وگرنه با باطری هر چقدرم آمپر رو بالا بگیریم بازم هر چند دقیقه یک بار باید دکمه ریست رو فشار داد. هر چند زیاد هم مهم نیست.
فعلا با کار کردن روی قسمت گیرنده برد مدار رو بدون ولتاژ بالا برای سکه تا 24 سانت با لوپ 19 سانتی رسوندم. اگر مدار و کابل لوپ و خود لوپ همگی شیلد بشن نتیجه خیلی بهتری بدست میاد.

پنج شنبه 9 آبان1392 - 4:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم مهدی جان.
خب در مورد خنک سازی مشکلی نیست حتی با 24 ولت هم فقط یک هیتسینک کوچک برای ماسفت 1 کافی هست. با اینکه من هیتسینک هم نذاشتم ولی حتی وقتی خیلی هم داغ میکنه ثبات دستگاه به هم نمیخوره. چیزی که در ثباتش خیلی مهمه اینه که ولتاژها رگوله باشن! اگر از مبدل استفاده کنیم و نویزش رو حذف کنیم هم یک ولتاژ 24 رگوله متغیر برای قسمت پالس داریم و هم میتونیم جلوش یک رگولاتور 12 بذاریم که اصل مدار هم دارای ولتاژ رگوله شده باشه و این خیلی مهمه که هر دو ولتاژ رگوله باشن تا دستگاه حتی چند ساعت هم کار کنه تغییر وضعیت نداشته باشه! وگرنه با باطری هر چقدرم آمپر رو بالا بگیریم بازم هر چند دقیقه یک بار باید دکمه ریست رو فشار داد. هر چند زیاد هم مهم نیست.
فعلا با کار کردن روی قسمت گیرنده برد مدار رو بدون ولتاژ بالا برای سکه تا 24 سانت با لوپ 19 سانتی رسوندم. اگر مدار و کابل لوپ و خود لوپ همگی شیلد بشن نتیجه خیلی بهتری بدست میاد.

جناب مهندس حمید خسته نباشین

البته متذکر بشم خدمت دوستانی که می خواهند این مدار رو بسازند، داشتن سلف متر برای رسیدن به نتیجه مطلوب الزامی هستش

وگرنه مثل بنده باید دست به دعا بلند بشن :D

یا اینکه چند کیلویی سیم برای ازمونو خطا داشته باشن :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 9 آبان1392 - 8:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خواهش میکنم مهدی جان.

مهندس حمید عزیز مشتاقانه منتظر اعلام تغییرات و نتایجش هستیم @};- @};- @};-

پنج شنبه 9 آبان1392 - 11:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید منتظر دستور شما هستم تا بسازم

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 9 آبان1392 - 1:03pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. دوستان توصیه جناب کوروش رو جدی بگیرین! فعلا نه تنها برای ساخت این فلزیاب بلکه هر فلزیابی باید به فکر سلف متر باشین! البته اگر ندارین. چون بفرض هم بنده فرمولی بتونم برای پیچیدن لوپ و محاسبه ظرفیت ارائه بدم ؛ باز هم برای هر کسی ظرفیت یه چیزی در میاد. ظرفیت لوپ هم مهمترین فاکتوری هست که توی مدار فلزیاب اثرگذاری داره. البته اهمش رو هم که بسادگی میشه با اهم متر اندازه گرفت. این کویلهای غیر معمولی هم که با روشهای عجیب پیچیده میشن ظاهرا هیچ فرمول درستی برای محاسبه ظرفیتشون نیست. فقط باید هر چند دور یک بار یه ذره از سیم رو لخت کرد و ظرفیتش رو اندازه گرفت! این بنظر من مطمئن ترین و راحت ترین راه هست که میشه از طریقش انواع و اقسام لوپها با ظرفیت صحیح رو دراورد. بنابراین سلف متر ضروریه و دقتش هم حتی در حد چند میکرو هانری بالاتر یا پایین تر نشون بده کفایت میکنه.
تغییرات رو هم که فعلا نمیشه اعلام کرد! وسط کار هستم! چند قطعه باید بگیرم باز تست کنم و یک مدار تغذیه هم بسازم. دیگه این سری میخوام بیشتر کارها رو خودم تست کنم که بعدا چیز خاصی باقی نمونه.

پنج شنبه 9 آبان1392 - 1:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: techdiag و 324 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure