نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ممنون حمید جان . میشه لطفا اگه امکان ساخت سلف متره میسره یک مدار ساده برا ساخت بذارین؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 9 آبان1392 - 2:21pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
بینا جان بنده خودم هیچوقت سلف متر نساختم و از مولتی متر ویکتور 88 سی استفاده میکنم که سلف متر با دقت 1 میکروهانری داره و کاملا مناسب برای کار فلزیاب هست. توصیه میکنم با این وضعیت قیمت و کیفیت قطعات و اینکه دستگاه اندازه گیری همیشه باید کالیبره بشه تا مطمئن کار بکنه و اندازه گیری درست رو نشون بده ؛ در صورتی که 100 تومن میتونین هزینه کنین یکی از همین مولتی مترها بگیرین که هم سلف مترش و هم خازن مترش و سایر رنجهایی که داره واقعا کارایی خوبی به شما میده. وگرنه ساخت یک سلف متر زیاد هم ارزون در نمیاد و اخرش هم دقتش پایین تره و فقط سلف و نهایتا خازن رو میتونه اندازه بگیره. بهرحال اگر هم کسی مایل به ساخت بود فکر کنم دوستانی در انجمن داریم که خودشون ساختن. بد نیست مدارش رو در قسمت مربوطه بذارن.
|
پنج شنبه 9 آبان1392 - 2:41pm |
|
 |
ramincng
|
سلام خدمت دوستان.میشه لطف کنین بگین بردی که این فلزیاب میزنه چقدر هستش؟
|
پنج شنبه 9 آبان1392 - 8:58pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان عزیز. چندوقتی هست فلزیاب BRN رو ساخته واستفاده میکنم ولی تو جاهایی که زباله فلزی زیاده بدجوری آدم رو به خطا میندازه فکر کنم این فلزیاب با تفکیک برای ساختن مناسب باشه . بیصبرانه منتظر اتمام کار و نتیجه نهایی استاد حمید که واقعا زحمت میکشن هستم . تا شروع به ساخت کنیم. فقط حدود هزینه که باید کنار بگذاریم برای ساخت چقدره؟
|
جمعه 10 آبان1392 - 9:59pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
راستی یه سوال. به عنوان مثال یه تیکه آهنی توی نیم متری با شه و یه تیکه طلا یا نقره توی فاصله یک متری تو همان مکان باشه تفکیک این دستگاه چطور عمل میکنه بوق آهن میزنه یا طلا؟
|
جمعه 10 آبان1392 - 10:25pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ساسان عزیز. البته تفکیک این فلزیاب از اونجایی که پالسی هم هست زیاد قابل حساب نیست! تا حدودی برای آهن میشه روش حساب کرد. تا جاییکه من تست کردم هر فلزی قاطی آهن باشه دیگه بصورت اهن نمیشناسه! فقط اگر آهن خالی باشه بصورت حدودی میشه متوجه شد یا خودش از طریق گزینه حذف آهن بهش بوق نمیزنه. از نظر هزینه هم اصل مدار بدون احتساب جعبه و باطری و اسکلت لازم و خود لوپ حداکثر 100 تومن در میاد! اون متعلقات هم که اتفاقا در مجموع قیمتش بیشتر از خود مدار میتونه بشه ؛ بستگی به خودتون داره که چطور تهیه کنین.
|
جمعه 10 آبان1392 - 11:02pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
sasanasadi نوشته است: راستی یه سوال. به عنوان مثال یه تیکه آهنی توی نیم متری با شه و یه تیکه طلا یا نقره توی فاصله یک متری تو همان مکان باشه تفکیک این دستگاه چطور عمل میکنه بوق آهن میزنه یا طلا؟ فلزي كه نزديك تر به لوپ باشه رو هميشه اول ميزنه و قوي تر ، پس بوق آهن ميزنه ، سوال شما هم جز سوالهاي خاص بود ! 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 10 آبان1392 - 12:28am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان البته با توجه به اینکه گزینه حذف آهن رو داره فکر کنم اگه فلزی آهنی مثلا در 50 س و فلز غیر آهنی در 1 متری باشه در اینصورت با انتخاب حذف آهن برای فلز غیر آهنی بوق بزنه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 11 آبان1392 - 9:44am |
|
 |
MORTEZA-3282
|
[با سلام آقا حمید من دیشب مدارم رو تست کردم با لوپی که فابریک خودش بود و با ظرفیت 400 میکروهانری یک انگشتر رو نزدیک به 35 سانت سنس میکرد و برای طلا اول دو تا بوق کوتاه میزنه و بعد صداش یکسره میشه ولی برای اهن فقط دو بار بوق میزنه من زیاد اوپراتوری این فلزیاب وارد نیستم و یک جعبه رسیور رو هم از 1.60 سنس میکنه و صدای این هم دو بار بوق میزنه و من گزینه حذف اهن رو هم نمیدونم کجاست و دستگاه من روی barrier 4 تا یک جواب میده و من گزینه discrimination رو هم که از 1 تا 4 هست رو روی 4 گذاشتم این نتیجه مدار من بود فقط اگر لطف کنید در مورد منوهای این فلزیاب توضیح بدید ممنون میشم با تشکر
|
شنبه 11 آبان1392 - 10:27am |
|
 |
saman2
کاربر حرفه ای
|
MORTEZA-3282 نوشته است: [با سلام آقا حمید من دیشب مدارم رو تست کردم با لوپی که فابریک خودش بود و با ظرفیت 400 میکروهانری یک انگشتر رو نزدیک به 35 سانت سنس میکرد و برای طلا اول دو تا بوق کوتاه میزنه و بعد صداش یکسره میشه ولی برای اهن فقط دو بار بوق میزنه من زیاد اوپراتوری این فلزیاب وارد نیستم و یک جعبه رسیور رو هم از 1.60 سنس میکنه و صدای این هم دو بار بوق میزنه و من گزینه حذف اهن رو هم نمیدونم کجاست و دستگاه من روی barrier 4 تا یک جواب میده و من گزینه discrimination رو هم که از 1 تا 4 هست رو روی 4 گذاشتم این نتیجه مدار من بود فقط اگر لطف کنید در مورد منوهای این فلزیاب توضیح بدید ممنون میشم با تشکر جناب مرتضی میشه بفرمائید با چه لوپی سکه رو تو 40 سانتی سنس کرده بودید ؟منوی گارد شما رو چند قرار دااشت؟بنده این مدار رو ساختم و با لوپ 38 سانت عنکبوتی و گارد 23 نتونستم برد شما برای سکه که چند صفحه قبل فرمودید رو دااشته باشم لطفا اگر براتون مقدور هست یه تصویر از لوپتون قرار بدید با تشکر
|
شنبه 11 آبان1392 - 12:17pm |
|
 |
|