نویسنده |
پیغام |
معین
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: سلام دوستان ..اساتید یک سوال اگه یک جایی کنده شده باشه ودوباره پر شده باشه به عنوان حفره گرفته میشه یا نه بله دوست عزیز..
|
جمعه 9 آبان1392 - 1:19am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ممنون پس یک نتیجه از ردیابهای انتنی ردیابهای که فرکانس رو بع انتن میدن دچار اشتباه میش نمونش ردیاب توماس ولی کاشتنی ها حفره رد میدن اینم یک تجربه ....
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 9 آبان1392 - 2:05am |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
نه بهرام جان اگه جایی رو کنده باشی و دوباره پر کنی به عنوان حفره نمیشناسه . تجربشو دارم .....چون شما اونو پر کردی و فضای خالی وجود نداره که ردیاب اونو بگیره ....
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
شنبه 11 آبان1392 - 10:03am |
|
|
mehran1545
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:06pm پست: 321 محل اقامت: شيراز
|
در مورد حفره قبلا هم عرض کردم اما دوستان بعضی قسمتهای انجمن مطالعه نمیکنند برای آموزش حفره یابی اول باید با یه آنتن کاملا برنجی روی کانال های سربسته قنات و چاه های فاضلاب تمرین کنید و شما باید بتونید اون حفره هارو از 7متری بگیرید حتی میتوان لوله های انشعاب فاضلاب تو خونه رو هم گرفت در مورد جایی که یه بار کنده شده و دوباره پر شده باشه اگه مدت زیادی حدودا یکسال به بعد از گذشته باشه آنتنها به شدت بهش واکنش نشون خواهند داد بهمین خاطر قبرهارو حتی اگه پراز خاک باشند براحتی میتونید پیدا کنید و درکل جاییکه که قبلا کنده و پر شده بهتر از فضای خالی میگیره!! تا زمانیکه روی حفره قرار دارید آنتنها بصورت قیچی باقی خواهند موند که میتونید طول و عرض حفره براحتی پیدا کنید
|
شنبه 11 آبان1392 - 2:01pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
متشکریم استاد مهران عزیز
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 1:00pm |
|
|
siavash01
کاربر فعال
|
معراج نوشته است: نه بهرام جان اگه جایی رو کنده باشی و دوباره پر کنی به عنوان حفره نمیشناسه . تجربشو دارم .....چون شما اونو پر کردی و فضای خالی وجود نداره که ردیاب اونو بگیره .... سلام معراج جان پس چرا همه ردیاب ها قبرها رو به راحتی حتی با آنتن خالی میگیره؟؟؟بعنوان حفره اونو میشناسه
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 9:27pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
siavash01 نوشته است: معراج نوشته است: نه بهرام جان اگه جایی رو کنده باشی و دوباره پر کنی به عنوان حفره نمیشناسه . تجربشو دارم .....چون شما اونو پر کردی و فضای خالی وجود نداره که ردیاب اونو بگیره .... سلام معراج جان پس چرا همه ردیاب ها قبرها رو به راحتی حتی با آنتن خالی میگیره؟؟؟بعنوان حفره اونو میشناسه
سیاوش جان بلاخره فضایی رو که اون جسد در زیر خاک اشغال کرده رو بصرت حفره میگیره
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 12 آبان1392 - 11:45pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با سلام خدمت دوستان واساتیط با تجربه اقا اگه ما بخوایم یه اتاقک یا یه راهرورو یا یه تونلو پیدا کنیم مخصوصا ورودی یا خروجی این تونل یا اتاقنهارو حالا تو عمق باشن یا این تونله طول و دراز باشه چه جوری باید با این دستگاه 35 انجمن نقطه ورودی رو پیدا کرد؟همون راه حفره یابی هم در مورد این اتاقکها یا راهروها هم صدق میکنه؟
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 6:52pm |
|
|
تنها
|
سلام به همه دوستان اگه جایی که کنده شده و پر شده رو ردیاب حفره بگیره و تونلی در زیر زمین موجود باشه به طول 10 متر که بعدا پر شده باشه در این صورت ردیاب اینو حفره میگیره ایا ردیاب حفره رو به صورت نقطه نشان خواهد داد یا اینکه ردیاب حفره رو در ابعاد همون 10 متر تونل نشان خواهد داد و تا اخرین نقطه تونل قیچی خواهد ماند؟؟؟؟
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 7:33pm |
|
|
معراج
کاربر حرفه ای
|
دوستان من هنوزم به اینکه جایی رو بکنی و پر کنی و ردیاب به عنوان حفره بگیره قبول ندارم . من خودم جایی رو 1 سال و نیم پیش به عمق 3 متر کندم و حتی1 متر به حالت تونل کندم و چیزی توش نبود < مال موقعی بود که ناشی بودم > و بعدش پرش کردم چون جای تابلویی بود که به نظرم تقریبا نیم متر از اون تونله پر نشد چون خاک زیادی بیرون موند . خوب حالا بعد اون همه مدت رفتم اونجا و ردیاب زدم اصلا اونجا رو نمیگیره حتی موقعی که روی همون حفره میایستم . شما همین قبرستونای امروزی هم که برید میتونید امتحان کنید . اگه اینطور که شما میگید و توی قبرستان گبری برید و 10 تا قبر کنار هم باشه ردیابتون گیج میزنه و نمیتونه کار کنه . چون اونجا که قبرا اکثرا کنار همندو به یک اندازه . تازه فض کنید یک قبر به ابعاد 1 در 2 باشه اگه ردیاب قرار باشه اونجا رو حفره بگیره باید کل اون مساحتو بگیره . پس بنابراین شما فکر میکنید که یک اتاقک گیرتون اومده . در صورتی که همچین چیزی نیست .
...جواب ابلهان خاموشیست....
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 10:38am |
|
|
|