نویسنده |
پیغام |
atlas
|
سلام به همگی.از زنجان کسی هست که دستگاه خوب و حرفه ای داشته باشه؟ لطفا pm بدین.
|
یکشنبه 5 آبان1392 - 6:16pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
سلام از استان اصفهان و یا یزد کسی هست دستگاه کار درست داشته باشه . اگر هست اول با دستگاه میریم برای تست رو بار واقعی که برای تست هست اگر جواب داد بعد میریم برای مکانهای اصلی .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
یکشنبه 5 آبان1392 - 6:39pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ایول عجب تفکری که فکر میکنم فقط از بچه های اصفهان بر بیاد .. ایول برادر
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 1:50pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: ایول عجب تفکری که فکر میکنم فقط از بچه های اصفهان بر بیاد .. ایول برادر داش مهدی سلام نگو داداش که زخم خورده ام حسابی . دیگه اوستا شدم البته زیر بال و پر شما .
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 5:14pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
shahriyar نوشته است: مهدی نوشته است: ایول عجب تفکری که فکر میکنم فقط از بچه های اصفهان بر بیاد .. ایول برادر داش مهدی سلام نگو داداش که زخم خورده ام حسابی . دیگه اوستا شدم البته زیر بال و پر شما . سلام من یک گنجیاب و طلایاب دارم به همراه جی پی ار کبرا در ازای دستگاه زدن هم یک چیزی میخام ازت
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 7:14pm |
|
|
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: shahriyar نوشته است: مهدی نوشته است: ایول عجب تفکری که فکر میکنم فقط از بچه های اصفهان بر بیاد .. ایول برادر داش مهدی سلام نگو داداش که زخم خورده ام حسابی . دیگه اوستا شدم البته زیر بال و پر شما . سلام من یک گنجیاب و طلایاب دارم به همراه جی پی ار کبرا در ازای دستگاه زدن هم یک چیزی میخام ازت تو که عزیز دل منی فرهاد جون . شما بیا بزن نامرده یک سهم از کلش بهت نده
|
دوشنبه 6 آبان1392 - 7:32pm |
|
|
irani
|
سلام داداش محسن خسته نباشی. من چند تا مکان پربار دارم ولی متاسفانه دستگاه ندارم می تونی کمکم کنی عزیز؟
|
شنبه 11 آبان1392 - 3:33pm |
|
|
irani
|
amir40 نوشته است: سلام به همگی از دوستان اگه کسی سمت زنجان و اطراف شهر ابهر، خدابنده و سلطانیه جای خوبی سراغ داشت بنده با دستگاه در خدمتم. موفق باشید سلام امیر جان خسته نباشی من اهل میانه هستم امکان داره که شما میانه هم تشریف بیارید؟هیچکدومممون ضرر نمی کنیم قول میدم .
|
شنبه 11 آبان1392 - 3:44pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
سلام ایرانی.چن وقت پیش میانه بودم البته از اردبیل داشتم میومدم به سمت زنجان و تهران تو راه میانه افتادیم اوه عجب جاده ای بودا ایرانی.تو جاده هاشم همش قلعه ملعه بود.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:53pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ولی به جاده هاش نرسیدن تو شب واقعا ادم گم میشه به اسمونای میانه نگاه میکردی چه ستاره های درشتی هم داشت معلوم بود خیلی تو ارتفاع بودیم
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:55pm |
|
|
|