نویسنده |
پیغام |
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
باسلام جناب سامان  لوپی که من مد نظرمه به این ترتیب هستش که بسته به مقاومت و ظرفیت لوپ مقدار سیم رو به صورت تقریبی تهیه و هر چند سانی متر رو با یه رنگ علامت میزنیم.یه لوله پلاستیکی به شکل فرمان اتومبیل تهیه کرده و با حوصله سیم روبه صورت زیگزاگ دورش میپیچیم.اگه از سیم افشان استفاده کنی مسئله مقاومت لوپ رو به راحتی حل میکنی و باید توجه کرد که هیچ رنگ همنامی نباید کنار هم بیفته .این مدل و من برا یه فلزیاب روسی پیچیدم که جواب داد!امیدوارم برا چنس هم جواب بده..منم قطعات چنس و امروز سفارش میدم.نکته جالبی که توی این فلزیاب دیدم برنامه میکرو هستش که طولانی نوشته شده و حجم بالایی هم داره 
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 8:06am |
|
 |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان آقای کرمی ممکنه لطفا عکسی از ظاهر لوپ بذارین. راستی نتایج تست چقدر متفاوت بود؟ یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 8:10am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
لوپ زیگزاگی یا معروف به بسکت رو هم من دیروز با سیم 0.7 میل ؛ قطر 35 سانت ؛ ظرفیت 401 میکرو هانری و 1.5 اهم مقاومت درست کردم. سکه رو از 30 سانت میزنه! تفکیکش هم بد نیست.
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 3:36pm |
|
 |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: لوپ زیگزاگی یا معروف به بسکت رو هم من دیروز با سیم 0.7 میل ؛ قطر 35 سانت ؛ ظرفیت 401 میکرو هانری و 1.5 اهم مقاومت درست کردم. سکه رو از 30 سانت میزنه! تفکیکش هم بد نیست. سلام آقا حميد اگر امكان داره طريقه ساخت لوپ زيگزاگي رو بگيد و با چه روشي درستش ميكنيد ممنون اگر با عكس باشه كه عاليه.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 3:51pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم امیر جان. این هم عکس دو لوپ که بنده درست کردم: 1- لوپی که اسمش رو ستاره ای گذاشتم! با قطر 19 سانت: 2- لوپ زیگزاگی یا موسوم به بسکت با قطر 35 سانت: در مورد نحوه پیچیدنشون هم فعلا سوال نکنین که توضیحش مشکله! من خودم از روی عکس های مشابه و با کلی فکر تونستم درست در بیارم!
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 4:26pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
ايول مهندس كارتون عاليه برادر ، بيا همكار بشيم 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 7:00pm |
|
 |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با اجازه حمید آقا منم یه چند تا عکس میزارم شاید بتونه کمکتون بکنه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 7:48pm |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام برادر عزیز سیمی که دور اون پیچیدید چیه؟ منظور جنسش از پلاسیکه یا چیز دیگه از کجا تهیه کردید بگو ما هم درست کنم در ضمن اینطور سیم پیچیدن مقدار سلف کویل زیاد نمیشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 11:47pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
اگر منظورتون لوپ بسکت (دومی) هست که بنده درست کردم ؛ از سیم 0.7 میل استفاده کردم که فکر میکنم حدود 30 متر مصرف شد تا ظرفیت دقیق بدست بیاد. مقاومتش هم شد تقریبا 1.5 اهم. اون پلاستیک هم از کارتن خاصی بریدم چون هم تا حدودی محکم بود و هم میشد با قیچی برید!  ولی روی حساب چوب نازک باید بهتر باشه. به شرطی که بتونین با ابزاری درست برش بدین! اتفاقا ظرفیت کویل اینجوری دیرتر بالا میره چون سیمها به هم چسبیده نیستن. و این مساله هم باعث افزایش مقدار سیم و در نتیجه اهمش میشه. بنابراین اگر سیم کمی ضخیم تر باشه بهتره تا اهمش هم خوب در بیاد. هر چند در مورد این لوپ بنده اهم کمی هم کمتر از لوپ اصلی شده که طراح استفاده کرده!
|
سه شنبه 13 آبان1392 - 12:38am |
|
 |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم امیر جان. این هم عکس دو لوپ که بنده درست کردم: 1- لوپی که اسمش رو ستاره ای گذاشتم! با قطر 19 سانت: 2- لوپ زیگزاگی یا موسوم به بسکت با قطر 35 سانت: در مورد نحوه پیچیدنشون هم فعلا سوال نکنین که توضیحش مشکله! من خودم از روی عکس های مشابه و با کلی فکر تونستم درست در بیارم! سلام ممنون آقا حميد از راهنماييت ولي مهم سيم پيچيدن اونه ولي باز هم شايد بشه از روي عكس كاري كرد يه توضيح كوچولو ميداديد بد نبود thanks 
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 8:16am |
|
 |
|