نویسنده |
پیغام |
sheyda.razmjou
|
با سلام خدمت دوستان من یه دستگاه فلز یاب لازم داشتم ،یکی از اشناها از دوبی واسم یه دسگاه اگزاماینر پرو اورد.خودش میگفت که یکی از بهترین دستگاه هاست. متاسفانه من هیچ اطلاعات و تجربه در رابطه با دستگاه فلز یاب ندارم واسه همین واقعا گیج شدم! جناب هوشی اینجا لطف کردن اموزش دادن ولی چون من از پایه چیزی بلد نییستم زیاد سر در نیاوردم. اگه کسی از دوستان منو راهنمای کنه کمک بزرگی به من کرده ، چون من دخترم وشرایط هم جوری نیست از کسی کمک بخوام. این ادرس ایمیل من هست sheyda_razmjou@yahoo.comsheyda.razmjou@gmail.comبا تشکر از همه دوستای که اینجا زحمت میکشن
|
سه شنبه 30 مهر1392 - 5:30pm |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
سلام.هوشی جان یه سوال داشتم.ایا اپراتوری اگزاماینر پرو با بیسیک یکیه؟یعنی اگه کسی این تاپیکو مطالعه کنه میتونه با پرو کار کنه؟
|
چهارشنبه 1 آبان1392 - 11:07am |
|
|
siavash01
کاربر فعال
|
sheyda.razmjou نوشته است: با سلام خدمت دوستان من یه دستگاه فلز یاب لازم داشتم ،یکی از اشناها از دوبی واسم یه دسگاه اگزاماینر پرو اورد.خودش میگفت که یکی از بهترین دستگاه هاست. متاسفانه من هیچ اطلاعات و تجربه در رابطه با دستگاه فلز یاب ندارم واسه همین واقعا گیج شدم! جناب هوشی اینجا لطف کردن اموزش دادن ولی چون من از پایه چیزی بلد نییستم زیاد سر در نیاوردم. اگه کسی از دوستان منو راهنمای کنه کمک بزرگی به من کرده ، چون من دخترم وشرایط هم جوری نیست از کسی کمک بخوام. این ادرس ایمیل من هست sheyda_razmjou@yahoo.comsheyda.razmjou@gmail.comبا تشکر از همه دوستای که اینجا زحمت میکشن سلام دوست عزیز شما اگرم بگی پسری تو این انجمن همه کمکتون میکنن تقریبا همه مطالب رو آقا هوشی مورد اگزاماینر توضیح دادند اگه سوال خاصی دارید مطرح کنید تا جوابشو بگیرید. موفق باشی
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 1:52pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
حالاشماميخاينش چه كارواه ه ه ه ه ه ه هsheyda.razmjou
|
یکشنبه 5 آبان1392 - 9:46pm |
|
|
arash22
کاربر حرفه ای
|
بادرود اگر هدف زیز یک تخته ستگ پهن قرار داشته باشه ، با دستگاه اگزاماینر چجوری میشه اونجا رو تست کرد چون میله هاش رو توی سنگ که نمیشه فروکرد. ممنون
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 9:28pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام دوستان شرمنده یه مدت درگیر کار با ردیاب بودم نتونستم به انجمن سر بزنم اگه کسی سوالی داشت در خدمتم
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 10:59pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
saeeed60h نوشته است: سلام.هوشی جان یه سوال داشتم.ایا اپراتوری اگزاماینر پرو با بیسیک یکیه؟یعنی اگه کسی این تاپیکو مطالعه کنه میتونه با پرو کار کنه؟ سلام تا اینجا اموزش مربوط به مدل بیسیک بود هنوز اموزش مربوط به قسمت پرو شروع نشده یه فیلمی مربوط به اموزش کلی اگزا در قسمتهای قبل قرار دادم اگه نگاه کنی تا حدودی طرز کار مدل پرو هم دستت میاد
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 11:03pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
arash22 نوشته است: بادرود اگر هدف زیز یک تخته ستگ پهن قرار داشته باشه ، با دستگاه اگزاماینر چجوری میشه اونجا رو تست کرد چون میله هاش رو توی سنگ که نمیشه فروکرد. ممنون ارش جان شما اون موقع باید از متال دیتکتور یا مگنومتر استفاده کنی و اگه فقط چهار میله رو داری دو حالت وجود خواهد داشت اگر اندازه تخته سنگ بزرگ نباشه باید بلوک ها رو جوری تنظیم کنی که تخته سنگ داخل یکی از بلوک ها بیفته راه دوم اینه که تخته سنگ رو بشکنی اگه تخته سنگ بزرگ باشه و قابل شکستن هم نباشه کاری با میله ها نمیتونی انجام بدی
|
دوشنبه 13 آبان1392 - 11:09pm |
|
|
sheyda.razmjou
|
با سلام خدمت هوشی جان اگر اموزش مدل پرو و متال دتکتور رو بزارید خیلی ممنون میشم
|
سه شنبه 13 آبان1392 - 2:46am |
|
|
orcwarrior
|
سلام خدمت استادان گرامی.........اقا کسی میتونه بگه قیمت دستگاه تا بیاد ایران و بدستمون برسه چنده به پول خودمون...و یه سوالی از دوستان داشتم دوستانی ک اینجا این دستگاه رو دارید باهاش فلزیابی میکنید یا معدن یابی؟؟!!!مرسی از زحمات اقا هوشی
|
جمعه 17 آبان1392 - 9:34am |
|
|
|