نویسنده |
پیغام |
mani16
|
aprin نوشته است: ممنون از توضیحات شما و در مورد جای پای حیوان که عکسشو گذاشتم و توضیحاتی که در مورد علایمی در حین حفاری با ان مواجه شه ام چیه.باز هم از لطف بی دریغ شما ممنونم سلام مانی جان جای پا معمولا علامت آخر هستش و رو در پوش دفینه یا قبر به کار میره در مورد لایه هایی که برخورد کردید بسیار نزدیک و منطبق به لایه ها در جاهای خشک و کم رطوبت هستش و همونطور که گفتم به ترتیب بعد لایه آهک باید به خاک کوبیده شده سنگ چین ساروج و بار اصلی برسین موفق باشید[/quote] aprin جان مرسی دوست عزیز.میخوام استاد گرامی جناب miliarder هم در مورد دو عکسی که گذاشتم راهنمایی کنن.جناب پارسی که میگن اصلا اون عکسه شتر نیست؟ بهرحال باز از راهنماییه همه دوستان کمال تشکر رو دارم
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 11:42am |
|
|
miliarder
|
ممنون از لطف همه دوستان اما aprin جان با تمام احترامی که برای نظرات شما قائلم باید عرض کنم در اکثر علائم مربوط به جای پا بار زیر خودشون گذاشته نشده. اصلا" ارتباطی با قبر نداره. اگه علامتی دلالت بر وجود قبر داشته باشه کنار اون علامت باید یه فضای مسطح کوچیک که خاکی هم هست وجود داشته باشه نه زیر اون.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 11:45am |
|
|
mani16
|
miliarder نوشته است: ممنون از لطف همه دوستان اما aprin جان با تمام احترامی که برای نظرات شما قائلم باید عرض کنم در اکثر علائم مربوط به جای پا بار زیر خودشون گذاشته نشده. اصلا" ارتباطی با قبر نداره. اگه علامتی دلالت بر وجود قبر داشته باشه کنار اون علامت باید یه فضای مسطح کوچیک که خاکی هم هست وجود داشته باشه نه زیر اون. سلام جنابmiliarder لازم به ذکره که زیر همون جا پای حیوان بعاز 1.80 علامت اول به سمت شمال نشان میداد که الان دقیقا از همین سنگ جای پای حیوان تا اثار یافت شده در عمق 7 متری 2 متر فاصله به سمت شمال وجود داره
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 11:52am |
|
|
miliarder
|
مانی جان تفسیر اون علائم رو عرض کردم خدمتتون. اما در مورد علامتی که روی گردن شتر وجود داره, باید بگم اون علامت, به علاوست و نشون میده بار تو خودشه. علامت ضربدر هم اگه جایی مشاهده کردید به معنیه (بشکن) هست و همونجا باید شکسته بشه. البته این علامت ضربدر اگه تو نسخه ای به کار رفته باشه به معنیه وجود چاهه. صلیب با این 2علامتی که عرض کردم فرق میکنه و یکی از جهاتش بلندتر از بقیست.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 12:05pm |
|
|
mani16
|
miliarder نوشته است: مانی جان تفسیر اون علائم رو عرض کردم خدمتتون. اما در مورد علامتی که روی گردن شتر وجود داره, باید بگم اون علامت, به علاوست و نشون میده بار تو خودشه. علامت ضربدر هم اگه جایی مشاهده کردید به معنیه (بشکن) هست و همونجا باید شکسته بشه. البته این علامت ضربدر اگه تو نسخه ای به کار رفته باشه به معنیه وجود چاهه. صلیب با این 2علامتی که عرض کردم فرق میکنه و یکی از جهاتش بلندتر از بقیست. miliarder عزیز زنده باشید.باور کنید انقدر اثار دست نخورده و بکر سراغ دارم که همشون برام سواله.اردک سنگی که سرشو به عقب کرده و نوکشو کرده داخل بال خودش و تو لانه خوابیده_شیر خوابیده که یک سوراخ رو شکمشه_خرس خوابیده که یک پا نداره. یک سنگ سه پله که کنارش یک سنگ قرمز به شکل بز خوابیده_تندیس بزرگی از نیمرخ انسان که فقط سر ان انسانه و بدنش شبیه شتر. _سنگ کله قندی با ارتفاع 1.70 که در کنارش یک جای پای چپ انان هست که پشت جای پا یک جوقان هست و...... اما انتضار ندارم اینارو جواب بدید چون اینا میشن یک کتاب!! باز بابت همه راهنماییها از شما ممنونم راستش دیگه روم نمیشه چیز دیگه از شما بپرسم
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 12:16pm |
|
|
miliarder
|
در مورد سنگ لاک پشت که اشکان عزیز سوال کرده بودن لاک پشت اگه روی صخره وبلندی قرار گرفته باشه باید اندازه اون بسیار بزرگ باشه و زید لاک اون یه فضای خالی وجود داشته باشه.تو اون عکسی که دیدم به نظر میومد اندازه بزرگی نداشته باشه و به نظر طبیعی میاد.در هر صورت 2 حالت عمده داره: 1- در کنار لاک پشت, زمین مسطحی وجو داره که در فاصله 12متری لاک پشت سنگی در زمین کاشته شده و هدف زیر سنگ قرار داده شده. 2- در فاصله 35متری و روبروی لاک پشت تپه بزرگ یا صخره ای وجود داره که زاغه ای اونجا قرار داره وبار خوبی هم داره. دقت داشته باشید اسمو رسم دار بودن سنگها یا تپه ها ومناطقی که در اون به دنبال دفینه هستین بسیار مهمه و باعث اطمینان خار بیشتر میشه.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 12:29pm |
|
|
miliarder
|
مانی جان بین مواردی که نام بردی سنگ 3پله یکی از راحت ترین و کم کارترین حفاری هارو داره (حداقل 80cm و حداکثر یک ونیم متر) و اصطلاحا" هدف سبکیه و در صورت موجود بودن بار شانس بهت رو کرده و ولش نکن. سنگ کله قندی هم سمت طلوع آفتابش در فاصله 1متری روی زمین یه سنگ کوچیک میذارن که باید زیر اونو تا عمق 4متری حفاری کنی و میفتی اول تونل که میره زیر سنگ و بار بسیار خوبی داره.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 12:57pm |
|
|
mani16
|
miliarder نوشته است: مانی جان بین مواردی که نام بردی سنگ 3پله یکی از راحت ترین و کم کارترین حفاری هارو داره (حداقل 80cm و حداکثر یک ونیم متر) و اصطلاحا" هدف سبکیه و در صورت موجود بودن بار شانس بهت رو کرده و ولش نکن. سنگ کله قندی هم سمت طلوع آفتابش در فاصله 1متری روی زمین یه سنگ کوچیک میذارن که باید زیر اونو تا عمق 4متری حفاری کنی و میفتی اول تونل که میره زیر سنگ و بار بسیار خوبی داره. مرسیاز راهنمایی شما. بله سنگ سه پله هست و به هیچ عنوان دست نخورده.جلوی این سنگ باید حفاری بشه؟
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 1:02pm |
|
|
miliarder
|
مانی جان دقیقا" زیرش. من جای شما بودم معطلش نمیکردم
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 1:15pm |
|
|
miliarder
|
آقای مانی, زیر پله اول رو باید حفاری کنی. البته این نکته رو هم لازمه بگم که کنار سنگ 3پله چشمه وجود داره و ممکنه تا 3/30 هم عمق داشته باشه. ولی در کل هدف بسیار خوب و راحتیه.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 3:16pm |
|
|
|