انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 1 اردیبهشت1404 - 6:57am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی از پاسخ شما مهندس جان این فلزیاب ایا به زمین حساسه منظور وقتی که لوپ رو تو نیم متری زمین تنظیم میکنید ولوم رو رو استانه میذارید بعد به زمین نزدیک میکنید ایا بوق میزنه به زمین حساسه؟ مرسی و خسته نباسید

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

سه شنبه 14 آبان1392 - 1:00pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof عزیز تمام فلزیابها کم و بیش به اثرات زمینی حساس هستن و باید بالانس بشن! در این مدار هم ولومی وجود نداره اما تنظیم دیجیتال گارد و باریر میتونه برای بالانس کامل با خاک استفاده بشه.

سه شنبه 14 آبان1392 - 5:43pm
مدیر کل
مدیر کل

خب روش ساخت لوپ بسکت رو من تا حدودی توضیح میدم امیدوارم با این توضیح و دقت در تصاویر صفحه قبل دوستان بتونن درست بکنن!
یک صفحه پلاستیک ضخیم یا چوب نازک یا هر چیزی که قابل برش براتون باشه رو در نظر میگیرین. یک دایره مثلا 35 سانتی روش ترسیم میکنین. اولین نکته این هست که باید قسمت بیرونی دایره رو به 37 قسمت تقسیم کنید! در واقع 37 شکاف در قسمت بیرونی نیاز داریم. از فرمول محیط دایره که 2*pi*r هست میشه متوجه شد که فاصله این شکافها باید چند باشه. مثلا در نمونه بنده با قطر 35 تقریبا 3 سانت فاصله این شکافها باید باشه. هر چقدر که بود عرض باریکه دایره ای رو هم همینقدر فرض میکنیم! یعنی 3 سانت فاصله بین شکافهای بیرونی اگر هست ؛ عرض باریکه هم باید 3 سانت باشه. یعنی دایره داخلی هم باید شعاعش 3 سانت کمتر از بیرونی باشه. چون شکافهای بیرونی و درونی باید حالت مثلث متساوی الاضلاع داشته باشن. با توجه به این وقتی دایره داخلی رو هم رسم کردین اون هم باید 37 قسمت بشه. ولی هر شکافش دقیقا باید وسط تکه بیرونی دایره باشه. یعنی هر شکاف داخلی دقیقا ما بین دو شکاف بیرونی قرار میگیره.
اینها رو که ترسیم و علامت گذاری کردین میتونین دور دایره بیرونی رو برش بدین. بعد هم دایره داخلی رو برش میدین. حالا یک نوار دایره ای دارین. شکاف های بیرونی رو هر کدوم به عرض تقریبا 3 میلیمیتر و عمق حدود نیم سانت یا کمی بیشتر میبرین. جوری که چند دور سیم داخل شکاف بتونه جا بشه. همین کار رو برای شکافهای دایره داخلی هم انجام میدین. حالا قالب کویل بسکت شما حاضره!
پیچیدن دور اولش مشخصه. مثلا از یک شکاف بیرونی شروع میکنین به صورت زیگزاگی به سومین شکاف مقابلش. یعنی از بالا که میخواین به پایین بیارین اولین و دومین شکاف مقابل رو بیخیال میشین ؛ سیم رو وارد شکاف سوم میکنین. بعد همین کار رو از پشت انجام میدین.همیشه از این حالت زیگزاگی و شکاف سوم استفاده میکنین. توجه کنین پشت و روی لوپ دقیقا شکل هم میشه! یک دور که کامل بپیچین خودش میاد از روی شکاف بعدی که خالی هست! چند دور که بپیچین میبینین درست اومد سر جای اول. یعنی اگر باز بخواین بپیچین سیم جدید دقیقا کنار و موازی سیم قبل قرار میگیره. همچین حالتی که شد باید جهت پیچیدن پشت و رو بشه! یک دور لای شکاف همون قسمت رد میکنین و در واقع یک شکاف شیفت پیدا میکنه. حالا جهت عوض میشه. یعنی حالت اریب سیم ها جهتش پشت و رو میشه. چند دور هم با این روش میپیچین و دوباره اگر سیم جدید دقیقا موازی قبلی شد باز یک شکاف رو رد میکنین تا جهت پیچیدن پشت و رو بشه. در نهایت باید هر چند دور یه ذره سیم رو خراش بدین با سلف متر اندازه بگیرین تا ظرفیتش مشخص بشه.

سه شنبه 14 آبان1392 - 6:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس خسته نباشید به نظر شما فلز استیل 16*16 رو چقدر بزنه

سه شنبه 14 آبان1392 - 8:37pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. خب بنده استیل به این ابعاد ندارم! ولی فیبر مسی 15 در 15 رو نهایتا تا 60 سانت میزنه. استیل رو کمی بهتر باید بزنه مثلا 70 سانت! طبیعتا به سایز لوپ هم بستگی داره. این مقادیر برای لوپ با سایز 35 سانت هست.

سه شنبه 14 آبان1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

یعنی تو هوا اگه اینقدر بزنه تو خاک کمتر هم میشه من با دلتا2 15*15 استیل رو تو 1.30 راحت راحت میزنه پایداریش هم خوبه به طلا هم خوب حساسه الگو نازک رو تو 60 میزنه فقط تو زمین به دلیل بارندگی و وقت نداشتم تست نگرفتم ولی از بهترین قعطعات استفاده کردم البته هنوز هم رو لوپش کار میکنم تا به دومتر برسه پهنای پالس هم زیاد بالا نبردم 150 جریان میکشه اگه بشه چنسی رو به دلتا برسونید عالی میشه

سه شنبه 14 آبان1392 - 10:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

درود.
من میخواستم مشغول به ساخت بشم (دیگه طاقت ندارم صبر کنم) :D
با کدوم نقشه و قطعات شروع کنم که با تغییرات در آینده بتونم تطبیقش بدم و دیگه نخوام برد بزنم؟
ممنون

سه شنبه 14 آبان1392 - 11:47pm
مدیر کل
مدیر کل

خب من این تستها رو داخل خانه انجام دادم. بیرون بردش کمی بیشتر هم میشه. در ضمن هر چقدر توی هوا برد فلزیاب پالسی بیشتر باشه توی خاک میتونه برعکس بشه! پس روی برد در هوا زیاد حساب نکنین. از این گذشته از ابتدا عرض کردم این مدار به لحاظ برد نمیتونه راضی کننده باشه اما قسمت تفکیکش جالب توجه هست.
در مورد ساخت هم دوستان اگر صبر کنن ایشالا تا هفته اینده اطلاعات کامل ساخت بهمراه فیبر جدید تک رو که طراحی کردم رو قرار میدم. باز هم میگم کسی اگر دنبال برد بالا هست این مدار رو نسازه بهتره!

چهارشنبه 14 آبان1392 - 12:37am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد حمید گرامی در صورت امکان و صلاحدید کل قطعات و یا حد اقل قطعات مهمه این مدار و ساشو توباکس در انجمن برای فروش عرضه کنید واقعا تو شهرستانها امکان تهیه شون خیلی سخت هست.

چهارشنبه 14 آبان1392 - 2:56am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حمید جان ممنون از شما .
راستی ایا با طلا هم تست گرفتین که مثلا سکه طلا رو جقدری میزنه ؟
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 15 آبان1392 - 8:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 , 35 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 218 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure