نویسنده |
پیغام |
sasanasadi
کاربر فعال
|
درود. بار نسبتا بزرگ رو تو 2 متر میتونه بزنه؟
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:36am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
sasanasadi نوشته است: درود. بار نسبتا بزرگ رو تو 2 متر میتونه بزنه؟ بله ، باید با لوپ یک متری تا دو متر رو بزنه ، ببینید دوستان باید اصول کشف فلزات از طریق فلزیاب رو بدونید ، مثلا یک فلز به اندازه یک لیوان وقتی 1000 سال زیر خاک بمونه به مرور زمان و میدان مغناطیسی و اکسید و الودگی که بدورش پخش میشه به نسبت جرم و حجم فلز بعد از سالیان سال دور تاردور فلز رو میگیره و یک فلز 10 سانتی گرد برای دستگاه حکم یک فلز 50 الی 60 سانتی رو خواهد داشت ؛ برای همین با لوپ بزرگتر براحتی باید قابل شناسایی باشه ؛ بنابر این برای تست نقطه زنها در زیر خاک با فلزات جدید باید مثلاً با لوپ یک متری فلز تستگیری باید حدود 50 سانتی در 2 متری باشه اگر دستگاه جواب بده خوبه ، هرچند میدان و آلودگی فلز چندصد ساله به سمت بالای فلز هم گرایش پیدا میکنه که بنابر این دستگاهها یک فلز کوچیک 1000 ساله رو در عمق بیشتر توانایی سنس دارن فقط باید نقطه زن از فرکانس کار و ثبات خوبی برای نفوذ پذیری مناسب برخوردار باشه تا فلز رو بتونه بگیره و اپراتور به شک نیوفته
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 2:41pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
asadof نوشته است: یعنی تو هوا اگه اینقدر بزنه تو خاک کمتر هم میشه من با دلتا2 15*15 استیل رو تو 1.30 راحت راحت میزنه پایداریش هم خوبه به طلا هم خوب حساسه الگو نازک رو تو 60 میزنه فقط تو زمین به دلیل بارندگی و وقت نداشتم تست نگرفتم ولی از بهترین قعطعات استفاده کردم البته هنوز هم رو لوپش کار میکنم تا به دومتر برسه پهنای پالس هم زیاد بالا نبردم 150 جریان میکشه اگه بشه چنسی رو به دلتا برسونید عالی میشه دوست من شما سعی کن از کوئل یا لوپ تخت استفاده کنی ، دوستان برای دلتا استفاده کردن بسیار عالی جواب داده با سیم 070 تست کنید باید خوب جواب بده .. موفق باشید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 2:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بینا جان قبلا عرض کردم حساسیت به طلا خوبه. یعنی سکه طلا رو تقریبا مطابق سکه معمولی میزنه. بشرطی که لوپ از نوع معمولی نباشه! ولی تفکیک طلا رو به اون شکل نمیشه متوجه شد. مگر اینکه خیلی در کار با این دستگاه تجربه بدست بیاد. البته طبق تستهای من زنجیر طلا رو نمیزنه. بعدا مشخص شد زنجیر از جنس دیگه رو هم نمیزنه! این مساله هم بنظرم بیشتر بخاطر فرکانس پایین بودن این مدار هست. ولی برای فلزات توپر و ضخیم تر کلا مشکلی نداره.
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 5:25pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام خدمت دوستان محترم.یه نکته ای رو من جا داشت اینجا عنوان کنم.همه ما با توانایی محصولات مینلب در کشف طلا آگاهیم ولی هیچیک از سری gpxتوانایی سنس طلا رو به صورت زنجیر یا حلقه نازک و...ندارن.حتما باید ضخیم باشه که فلزیاب بتونه در هوا سنس کنه.اما در زمین شرایط 180 درجه متفاوته.به نظرم این مدار بتونه یه سکه یاب کارامد باشه
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 7:19pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
این در کنار توباکس میتونه عالی بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:23pm |
|
|
MN-123
کاربر فعال
|
سلام به دوستان کسی چیزی در مورد محاسبات کویل نداره چطور باید میکروهانری رو تعداد دورو حساب کرد
|
جمعه 17 آبان1392 - 8:01pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همگی آقا حمید قول داده بودید که فایل های مربوط به چنس رو که خودتون ساختید رو در انجمن قرار بدید .ما بی صبرانه منتظریم با تشکر.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
شنبه 18 آبان1392 - 6:06pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم میکروجان. کار روی مدار تموم شده و مشغول جمع و جور کردن فایلها و نوشتن فایل توضیحات هستم. فایل که چه عرض کنم جزوه آموزشی شد! ظرف امشب یا فردا در انجمن قرار میدم.
|
شنبه 18 آبان1392 - 6:43pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
شنبه 18 آبان1392 - 7:29pm |
|
|
|