wubian عزیز هر نکته خاصی بوده در همین پستهای اخیر هم بنده به نوبه خودم اشاره مفصل کردم! پس اینها رو شما در کنار اطلاعات اون فایلها بذارین. برای خرید سعی کنین حتما خازنها رو ام کاتی یا پلیستر بگیرین. مقاومتها هم 1 درصد باشه خیلی بهتره. برای آیسیها بهتره سوکت نظامی بگیرین ولی خود آیسیها معمولی بهتره باشه. فیبر هم فایبرگلاس بهتره. سیم شیلد استریو برای کابل لوپ فرستنده فراموش نشه.
در مورد خازن برعکس فرمودین! بارها اشاره کردم. ولتاژی که روی خازن مینویسه به معنی حداکثر ولتاژی هست که میتونه تحمل کنه. پس شما میتونی خازن ولتاژ بالاتر رو همیشه توی مدار بذاری ولی خازن ولتاژ پایین تر رو نمیتونی چون خراب میشه و میترکه.
خازنهایی که ولتاژشون مشخص نشده یعنی مهم نیست! چون ولتاژی که روشون میفته خیلی کمتر از ولتاژی هست که توی بازار موجوده. مثلا خازنهای ام کا تی اکثرا بالای 63 ولت هستن. ولی حتی اگر کمتر هم باشن در هیچ قسمتی بجز خازن 1 اهمیتی نداره. مطمئن باشین جایی اگر این جور نکات مهم بوده باشن امکان نداره بنده ننوشته باشم!
بخصوص که این مدار 1 سال هست که روش کار شده و همه مسائلش حداقل در مرحله ساخت مشخص هست.
وات هیچ یک از مقاومتها هم اهمیتی نداره و نوع یک چهارم که رایج هست بهترین انتخابه.