نویسنده |
پیغام |
amir1377
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم علیجان asadof عزیز قبلا هم عرض شد این مدار از فرکانس متغیر استفاده میکنه که بین 100 تا 200 هرتز هست. پس از نظر نفوذ در خاک مشخصه که خوبه. اما فرکانس یا پهنای پالس بهیچ وجه قابل تغییر نیست. بهر حال مطمئن باشین کسی این مدار رو طراحی کرده که مطمئنا از همه ما خیلی واردتر بوده و همه این مسائل رو تا حد ممکن در نظر گرفته! سلام مهندس ميشه براي اين مدار از لوپ1*1 استفاده كرد؟
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:24am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان البته با اجازه آقا حمید. amir1377 جان هر سیستمی قابلیت استفاده از انواع لوپها رو داره . قطعا برای جستجو در اعماق بالاتر باید از لوپ بزرگتر استفاده بشه. فقط میمونه بهترین حالت و میزان مقاومت و سایر پارامترهای موثر که باید توسط اساتید اعلام بشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:47am |
|
|
2xboys
کاربر فعال
|
amir1377 نوشته است: حمید نوشته است: خواهش میکنم علیجان asadof عزیز قبلا هم عرض شد این مدار از فرکانس متغیر استفاده میکنه که بین 100 تا 200 هرتز هست. پس از نظر نفوذ در خاک مشخصه که خوبه. اما فرکانس یا پهنای پالس بهیچ وجه قابل تغییر نیست. بهر حال مطمئن باشین کسی این مدار رو طراحی کرده که مطمئنا از همه ما خیلی واردتر بوده و همه این مسائل رو تا حد ممکن در نظر گرفته! سلام مهندس ميشه براي اين مدار از لوپ1*1 استفاده كرد؟ مهندس حمید میتونی در مورد لوپ 1*1 توضیح بدی
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 9:48am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
2xboys نوشته است: amir1377 نوشته است: حمید نوشته است: خواهش میکنم علیجان asadof عزیز قبلا هم عرض شد این مدار از فرکانس متغیر استفاده میکنه که بین 100 تا 200 هرتز هست. پس از نظر نفوذ در خاک مشخصه که خوبه. اما فرکانس یا پهنای پالس بهیچ وجه قابل تغییر نیست. بهر حال مطمئن باشین کسی این مدار رو طراحی کرده که مطمئنا از همه ما خیلی واردتر بوده و همه این مسائل رو تا حد ممکن در نظر گرفته! سلام مهندس ميشه براي اين مدار از لوپ1*1 استفاده كرد؟ مهندس حمید میتونی در مورد لوپ 1*1 توضیح بدی سلام حتما ميتونند توضيح بدن فقط با اين لوپ1*1 سيستم چه عمقي رو ميزنه با لوپ 40*40 چه عمقي؟ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنند مخصوصا آقا حميد.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 12:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان در مورد عمق زیاد سوال میکنن که بنده هم بارها توضیح دادم! ضمن اینکه عمق زنی واقعی فلزیابها فقط در خاک باید مورد بررسی قرار بگیره. هر چه هست مطمئن باشین فرق این مدارات پالسی از نظر عمق زنی بیش از 20-30 درصد نسبت به همدیگه نیست! پس اگر عمقهایی مثل 3 متر زیر خاک یا حتی بیشتر مد نظر شماست کلا وقت و انرژی و پول خودتون رو برای هیچ کدوم این مدارات پالسی هدر ندین! برای عمق بالا فقط سیستم توباکس جواب مبده. حالا اگر حرف بنده رو قبول دارین خب دارم میگم! اگر هم قبول ندارین باید چندین مدار مختلف پالسی و وی ال اف و آی بی بسازین تا بلکه به حرف بنده برسین. در مورد لوپ هم عرض کنم که شاید 50 درصد عملکرد مطلوب هر فلزیابی به لوپش بستگی داره! فرق هم نداره مدارش چقدر خوب یا پیچیده باشه. چون بهرحال سنسور اصلی تشخیص فلز برای فلزیاب لوپ هست و مهمه که چه مشخصاتی داشته باشه و با چه روشی پیچیده شده باشه و کیفیتش و اتصالش به چه صورت باشه. قبلا هم گفتم دوستانی که قصد ساخت فلزیاب های مختلف رو دارن حتما باید اول یک سلف متر تهیه کنن! این چیزی هست که بعد از سالها من بهش رسیدم. بدون سلف متر هیچوقت ظرفیت دقیق لوپ رو نمیتونین متوجه بشین و در همه مدارات فلزیاب هم ظرفیت لوپ اهمیت داره. در مورد ساخت لوپ 1 در 1 برای این فلزیاب البته مشکلی نیست. اگر به روش معمولی بخواد درست بشه فکر میکنم 10 یا 11 دور سیم 1 میل مناسب باشه. وانگهی شما اگر قصد ساخت دارین اول مدار رو میسازین و راه اندازی میکنین ؛ بعد ایشالا انواع و اقسام لوپ ها رو میشه روش امتحان کرد! نگران نباشین لوپ با اینکه خیلی مهم هست ولی در این مدار چون بصورت تک لوپ هست ؛ ساخت و آزمایش لوپهای مختلف کاملا امکانپذیره. در واقع این کاری هست که پس از ساخت هر فلزیابی باید انجام داد! در این ورژن از مدار هم تنظیم گارد اجازه استفاده از لوپ معمولی رو هم میده. پس خیلی مشکلی نیست.
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 6:45pm |
|
|
mrmr16
کاربر حرفه ای
|
آقا حمید سلام
از زمانی که برای انجمن می ذاری و دوستان رو راهمنایی می کنی واقعابه نوبه خودم تشکر می کنم
امیدوارم اون مدعیانی که توی انجمی حرف های مفت زیادی می زنند کمی از مرام و منش شما یاد بگیرند که بدون هیچ منت و مزدی مطالب لازم رو ارئه می کنید .
به حق شهید این ماه که خدا در کارهات بهت کمک کنه و موفق موءید باشی و سلامت
درد و بلات هم بخوره توی سر همه بد خواهات . الهی آمین
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:18pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
mrmr16 نوشته است: آقا حمید سلام
از زمانی که برای انجمن می ذاری و دوستان رو راهمنایی می کنی واقعابه نوبه خودم تشکر می کنم
امیدوارم اون مدعیانی که توی انجمی حرف های مفت زیادی می زنند کمی از مرام و منش شما یاد بگیرند که بدون هیچ منت و مزدی مطالب لازم رو ارئه می کنید .
به حق شهید این ماه که خدا در کارهات بهت کمک کنه و موفق موءید باشی و سلامت
درد و بلات هم بخوره توی سر همه بد خواهات . الهی آمین الهی آمین
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:28pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
من هم به نوبه خودم باز هم تشکر میکنم . بشینین یه 2،2تا ،4تا کنین ببینین چه کسی تا به حال به اندازه جناب مهندس حمید
برای ما وقت گذاشته من که به شخصه زیره دینه جناب مهندس حمید هستم و تا زنده هستم محبتای ایشان رو فراموش نمیکنم
به خدا قسم اصلا قصد اغراق ندارم فقط قد یه جو وژدان داشته باشن متوجه صحبتم میشن
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 7:39pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 8:12pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد من تازه امروز متوجه شدم که شما فایل نهایی رو گذاشتین فقط خواستم از این طریق از زحمات بی منت شما تشکر کنم یه سوالی هم داشتم اونم اینکه ایا این مدار قابلیت افزایش برد رو داره یا این دیگه آخرشه ؟ و تو دستگاهی که خودتون ساختین یه فلز 10 * 10 رو از چه اندازه ای سنس می کنه؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 20 آبان1392 - 10:30pm |
|
|
|