انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:44pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم sasanasadi عزیز.
بهترین سایز لوپ برای سکه بین 40 تا 50 سانت هست ولی بستگی به سیستم فلزیاب هم داره. اینکه بین این دو سایز دقیقا چه عددی مناسب تر هست بنده تست نکردم. البته این سایز ها برای سکه درشت خوبه وگرنه سکه های کوچکتر با لوپ 30 سانتی بهتر سنس میشن. نوع سیم هم برای لوپ 50 سانتی بین 0.8 میل تا 1 میل مناسب هست. بستگی داره بر اساس روش پیچیدن شما چند متر سیم مصرف بشه. مثلا اگر عنکبوتی بپیچین سیم بیشتری مصرف میشه و 1 میل مناسبتر هست. ولی در روش بسکت سیم کمتر مصرف میشه و همون 0.8 هم خوبه.
فکر میکنم لوپ عنکبوتی طرح اصلی خودش جواب قویتری بده.
اهم لوپ حدود 1 اهم مناسب هست. کابل باید در حدی کیفیت داشته باشه که مقاومت مغزی و شیلدش روی هم حتی به دهم اهم هم نرسه! یعنی باید تقریبا صفر باشه. وگرنه افت قدرت بوجود میاد. ضمن اینکه کابل باید حداقل طول ممکن رو داشته باشه. پیچ و خم اضافی علاوه بر اینکه اهم کابل رو بالا میبره ؛ بدتر از اون خودش ظرفیت خازنی اضافه میکنه! در این زمینه کابل 75 اهم بهتر از کابلهایی نظیر RG58 هست و اگر کابل بالاتر از 75 اهم پیدا کنین باز هم مناسبتره. بین کابل های 75 اهم آنتن تلویزیون من کابل ساخت کرمان رو بسیار بهتر از بقیه دیدم.

چهارشنبه 22 آبان1392 - 9:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از پاسخ شما.
در قسمت توضیحات متوجه نشدم برد یک رو هست یا دورو؟
ونیز گفتید برد از نوع فایبر گلاس باشه این بردهای مسی معمولی مگه از فایبر نیستن؟
اگه نه اسم بازاریشون برای خرید چیه؟
تشکر.

پنج شنبه 23 آبان1392 - 10:56am
مدیر سایت
مدیر سایت

sasanasadi نوشته است:
ممنون از پاسخ شما.
تشکر.

دوست عزیز فیبری که اقا حمید زحمت شو کشیدن تک رو هستش و فیبرهای که بصورت قهوه ای تو بازاره از نوع فیبر استخوانیه و پشت فیبر فایبرگلاس با استخوانی فرق داره از نظر شکل ظاهری و رنگ البته روکش مس هردوشون یکی هست ، شما به فروشنده بگید فیبر فایبر گلاس ، بهت فایبر گلاس میده

پنج شنبه 23 آبان1392 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

sasanasadi نوشته است:
ممنون از پاسخ شما.
تشکر.

دوست عزیز من همون فیبر معمولی رو زدم بالا هم اومد مشکلی نداشت

شما همین فیبر استخوانی معمولی رو استفاده کنین مشکلی نداره مهم اینکه اتصالی یا قطعی چیزی نداشته باشه

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 23 آبان1392 - 2:04pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
kooroshxfx نوشته است:
sasanasadi نوشته است:
ممنون از پاسخ شما.
تشکر.

شما همین فیبر استخوانی معمولی رو استفاده کنین مشکلی نداره مهم اینکه اتصالی یا قطعی چیزی نداشته باشه

باسلام خدمت دوستان عزیز

همیشه نکاتی در ساخت و مونتاژ مدارات الکترونیکی وجود داره که در عملکرد نهایی مدار تاثیر گذار هستند.به عنوان مثال مقدار قلع استفاده شده..نوع سوکت...اندازه پایه های قطعات و....که همگی به صورت علمی و عملی قابل اثبات هستش..مسئله جنس فیبر مدار در نگاه اول یه چیز ساده به نظر میرسه اما جریان مدار و فرکانس قسمت های مختلف مدار و از همه مهمتر مقاومت خطوط ارتباطی حتما باید مد نظر قرار بگیره.فیبر فایبر گلاس به علت ضخامت سطح مسی بیشتر و مقاومت کم اون نسبت به فیبر استخوانی به نظرم برای این مدار توصیه شده.البته تفاوتهای زیادی از نظر دمای کاری و انتقال جریان و ....بین دوتا فیبر وجود داره که فقط به اونا اشاره کردم حالا تصمیم با خودتونه که چی به دردتون میخوره :D توصیه من استفاده از فیبر فایبر گلاس اونم نوع آلمانی هستش ;)

پنج شنبه 23 آبان1392 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

ضمن تایید صحبتهای دوستان عزیز باید ذکر کنم که البته در لیست قطعات هم مشخص کردم که فیبر تک رو هست! اگر میخواست دو رو باشه که خیلی طراحی راحت تر بود و کمی هم فیبر کوچکتر میشد و دیگه جامپر هم نمیخواست!
در طراحی فیبر من به مساله زمین مدار توجه داشتم تا نویز به حداقل برسه و همینطور قسمتهای حساس تر رو کمی فشرده تر و با کوتاهترین سیمکشی در نظر گرفتم تا بخودی خود بتونه نویز رو کاهش بده و ثبات مدار بهتر باشه. بنابراین شاید فیبر فایبرگلاس ضروری نباشه ولی نتیجه فیبر فایبرگلاس معمولا کمی بهتر هست. تنها اشکالی که داره گرانتر بودن و همینطور ضخیم تر بودنش هست که کار بریدن و سوراخکاری رو مشکل تر میکنه. ولی خود جنس فایبرگلاس و محکم بودن و ضخامت بیشتر لایه مسی ارزشش رو دارن.

پنج شنبه 23 آبان1392 - 6:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
sasanasadi نوشته است:
ممنون از پاسخ شما.
تشکر.

باسلام خدمت دوستان عزیز

همیشه نکاتی در ساخت و مونتاژ مدارات الکترونیکی وجود داره که در عملکرد نهایی مدار تاثیر گذار هستند.به عنوان مثال مقدار قلع استفاده شده..نوع سوکت...اندازه پایه های قطعات و....که همگی به صورت علمی و عملی قابل اثبات هستش..مسئله جنس فیبر مدار در نگاه اول یه چیز ساده به نظر میرسه اما جریان مدار و فرکانس قسمت های مختلف مدار و از همه مهمتر مقاومت خطوط ارتباطی حتما باید مد نظر قرار بگیره.فیبر فایبر گلاس به علت ضخامت سطح مسی بیشتر و مقاومت کم اون نسبت به فیبر استخوانی به نظرم برای این مدار توصیه شده.البته تفاوتهای زیادی از نظر دمای کاری و انتقال جریان و ....بین دوتا فیبر وجود داره که فقط به اونا اشاره کردم حالا تصمیم با خودتونه که چی به دردتون میخوره :D توصیه من استفاده از فیبر فایبر گلاس اونم نوع آلمانی هستش ;)

جناب مهندس کرمی ممنون از اطلاعات خوبتون

اون قسمت علمی و عملیش که فرمودین قابل اثبات هستش، لطف کنین اثباتش کنین که ما بیشتر این مسعله رو لمس کنیم ممنون میشم

پنج شنبه 23 آبان1392 - 6:59pm
استادیار
استادیار

کوروش جان از لحاظ عملی اگه بخوام توضیح بدم یه نگاه به تمام سیستمهای ساخته شده فلزیاب بنداز که شرکتهای مختلف دارن تولید میکنن.کدوم سیستم رو فیبر استخوانی زده میشه؟؟؟؟در رابطه با بحث علمی یه تکه سیم در فرکانس بالا میتونه هم خاصیت سلفی داشته باشه وهم خاصیت خازنی.یه تکه فیبر استخوانی در فرکانس و جریان بالا میتونه عاملی برای تداخل فرکانس درخطوط هادی جریان باشه...ی ذره روغن لحیم به ظاهر نارساناس ولی در جریانات بالا هادی به حساب میاد....این مدار چنس طبق گفته های آقا حمید حساسیت زیادی به هارمونی های مزاحم داره برای پیشگیری از تداخل امواج رعایت این نکات میتونه موثر باشه....

پنج شنبه 23 آبان1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
کوروش جان از لحاظ عملی اگه بخوام توضیح بدم یه نگاه به تمام سیستمهای ساخته شده فلزیاب بنداز که شرکتهای مختلف دارن تولید میکنن.کدوم سیستم رو فیبر استخوانی زده میشه؟؟؟؟در رابطه با بحث علمی یه تکه سیم در فرکانس بالا میتونه هم خاصیت سلفی داشته باشه وهم خاصیت خازنی.یه تکه فیبر استخوانی در فرکانس و جریان بالا میتونه عاملی برای تداخل فرکانس درخطوط هادی جریان باشه...ی ذره روغن لحیم به ظاهر نارساناس ولی در جریانات بالا هادی به حساب میاد....این مدار چنس طبق گفته های آقا حمید حساسیت زیادی به هارمونی های مزاحم داره برای پیشگیری از تداخل امواج رعایت این نکات میتونه موثر باشه....

جناب مهندس کرمی نکاتتون جالب بود . بنده در مدارم لحاظ میکنم ،سپاسگذارم

جمعه 24 آبان1392 - 9:04am
استادیار
استادیار

برادر عزیز منم برات آرزوی موفقیت روز افزون میکنم :-* @};- @};- و یه سوال هم از مهندس حمید داشتم که آیا فایل هگز یا به عبارتی کدهای هگز قابل ویرایش هستن؟اگه قابل ویرایش هست با چه نرم افزاری میشه کدها رو ویرایش کرد؟مرسی

جمعه 24 آبان1392 - 9:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 35 , 36 , 37 , 38 , 39 , 40 , 41 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 309 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure