ممنون hoshyar191 عزیز به نکات جالبی اشاره کردین.
حقیقتش بنده خودم با اینکه این مدار رو نساختم اما در طی حداقل 6 ماه به کمک اقا مجتبی و آرش عزیز و سایر دوستان روی این مدار کار کردم تا به جایی برسه که بنظر من بتونه نیاز دوستان رو از نظر قدرت و عمق زنی براورده کنه. ولی متاسفانه با واکنشهایی از جانب دوستان مواجه شدم که در مجموع جالب نبود! عده ای از دنگ و فنگ اسکلت و مشکل حمل و نقل نالیدن که البته این مورد درباره همه سیستمهای توباکس وجود داره. عده ای هم از ثبات مدار گله داشتن در صورتیکه مطمئن هستم خودشون برخی نکات رو هم رعایت نکردن! عده ای هم بعدا از نداشتن تفکیک گله کردن و عده ای هم گفتن چرا دیجیتال نیست درحالیکه مدار دیجیتال این توباکس کلا یک مدار دیگه با طراحی متفاوتی خواهد بود. الان هم که گفته میشه پس چرا با این فلزیاب تا حالا چیزی پیدا نشده!!! انگار که با بهترین فلزیاب دنیا هم در همون دفعات اولیه حتما باید چیزی پیدا بشه!
مجموعه این مسائل اونم در شرایطی که هیچ نفعی از حیث این مدار متوجه من نبوده ؛ باعث دلسردی بنده شد. وگرنه این مدار خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر کنین جای کار داره. من ایده های خیلی بیشتری داشتم و دارم که نیاز به تستهای واقعی دارن و دوستی هم پیدا نشده که همکاری لازم و مناسب رو در این چند ماه اخیر با من داشته باشه تا این ایده ها تست بشن. البته فیبر مدار هم اشکالی در طراحی اولیه داره که باعث میشه کارایی پایین تر بیاد و مونتاژ هم مشکل تر بشه. بهرحال الان هم منتظر نتیجه مدار تفکیک هستم تا ببینیم میشه حداقل در تفکیک آهن از غیر آهن روش حساب کرد یا نه. در نهایت بنده باید کلا فیبر دیگری بزنم و خیلی چیزها رو عوض بکنم و خودم مدار رو بسازم که برای من خیلی سخت و وقتگیر هست ؛ تا بلکه نتیجه واقعا خوب و راضی کننده از این مدار بدست بیاد. همونطور که عرض کردم استقبال دوستان فقط ممکنه باعث بشه که من چنین کاری رو در آینده انجام بدم.
از نظر مقایسه با TM808 بارها عرض کردم قدرت این مدار قطعا در حد قابل ملاحظه ای بالای 40 درصد بیشتر هست. ولی طبیعیه که با این اوصاف ثباتش کمتر باشه. وانگهی عدم رضایت بسیاری از دوستان از همین نتیجه ای که بنظر من خیلی خوب بوده باعث شده که بنده دیگه در مورد این مدار کاری انجام ندم.