نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم جناب کرمی. فایل هگز که قابل ویرایش با انواع نرم افزارهای مخصوص این کار هست ؛ ولی این فایل هگز قابل ویرایش نیست! در واقع کاری روش نمیشه کرد. حتی بنظر من عوض کردن یک نوشته داخلش هم بسیار مشکله. کسی اگر تونست این کار رو بکنه جایزه داره!
|
جمعه 24 آبان1392 - 2:39pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید زمینی که رطوبت زیادی داره حالت خیس تو فلزایابهای پالسی چقدر تاثیر داره ایا اصلا تاثیر داره یا نداره اگه تاثیر داره چقدر؟ باعث کم شدن عمق میشه مثلا اگه حالت عادی 2 متر بزنه زمین رطوبت باعث میشه نصف عمق کم بشه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 24 آبان1392 - 2:57pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله asadof عزیز البته سوال شما عمومی هست. برد قطعا توی زمینهای مرطوب کم میشه. اینکه چقدر کم بشه بستگی به خیلی عوامل داره. هر چقدر هم فرکانس پالس بالاتر باشه بدتره. البته چنس از حیث کار در خاک بنظر من بهترین شرایط رو بین پالسی ها داره.
|
جمعه 24 آبان1392 - 3:16pm |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم sasanasadi عزیز. بهترین سایز لوپ برای سکه بین 40 تا 50 سانت هست ولی بستگی به سیستم فلزیاب هم داره. اینکه بین این دو سایز دقیقا چه عددی مناسب تر هست بنده تست نکردم. البته این سایز ها برای سکه درشت خوبه وگرنه سکه های کوچکتر با لوپ 30 سانتی بهتر سنس میشن. نوع سیم هم برای لوپ 50 سانتی بین 0.8 میل تا 1 میل مناسب هست. بستگی داره بر اساس روش پیچیدن شما چند متر سیم مصرف بشه. مثلا اگر عنکبوتی بپیچین سیم بیشتری مصرف میشه و 1 میل مناسبتر هست. ولی در روش بسکت سیم کمتر مصرف میشه و همون 0.8 هم خوبه. فکر میکنم لوپ عنکبوتی طرح اصلی خودش جواب قویتری بده. اهم لوپ حدود 1 اهم مناسب هست. کابل باید در حدی کیفیت داشته باشه که مقاومت مغزی و شیلدش روی هم حتی به دهم اهم هم نرسه! یعنی باید تقریبا صفر باشه. وگرنه افت قدرت بوجود میاد. ضمن اینکه کابل باید حداقل طول ممکن رو داشته باشه. پیچ و خم اضافی علاوه بر اینکه اهم کابل رو بالا میبره ؛ بدتر از اون خودش ظرفیت خازنی اضافه میکنه! در این زمینه کابل 75 اهم بهتر از کابلهایی نظیر RG58 هست و اگر کابل بالاتر از 75 اهم پیدا کنین باز هم مناسبتره. بین کابل های 75 اهم آنتن تلویزیون من کابل ساخت کرمان رو بسیار بهتر از بقیه دیدم. سلام استاد حميد عزيز و تشكر از زحمات و راهنمايي هاي شما و دوستان اگر مغدوره روش درست كردن لوپ انكبوتي رو توضيح بدين. با تشكر
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
شنبه 25 آبان1392 - 3:22pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان امیر جان یه نگاه به این لینک بندازین . viewtopic.php?f=28&t=1000یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 25 آبان1392 - 3:56pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید عزیز چند روزی نمی رسیدم انجمن بیام امروز نقشه و طرح pcb شما رو دیدم عالی هست و ساختش مطمئنن از فیبرهای موجود ساده تر هست و بهتر هم باید جواب بده بهتون تبریک میگم فقط مهندس موضوع افزایش ولتاژ و مداری افزاینده کم نویزی که میفرمودید دارید روش کار میکنید رو تو فایلها و مدار ندیدم آیا به خاطر مشکل ثبات مدار اون بخش حذف شده یا منتظر تغییرات باشیم؟کار روی این مدار تمام شده و فعلا تغییری مد نظرتون نیست؟ با تشکر
|
یکشنبه 25 آبان1392 - 12:40am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
kooroshxfx نوشته است: سلام دوستان گلم جناب مهندس حمید واقعا نمیشه با چند کاراکتری به نام تشکر از شما قدر دانی کرد من همون ابتدا که فایلها رو داخل سایت قرار دادن حدود 5 ماه پیش ساختم البته به کمک جناب مهندس حمید بعد از کار متوجه میشین که حمید جان چه مدار ترو تمیزی رو در اختیار دوستان قرار دادن یه سورپرایز هم واسه کسانی که مدار ورژن قدیمی رو ساختن دارم که بعدا میگم
دوستانی که مدار قدیمی چنس رو ساختن لطفا دی اسمبلش نکنن و واسه ساخت مدار جدید قطعات جدید بگیرن سلام جناب kooroshxfx عزیز بنده این مدار رو با تمام تغییرات شماتیک آخرین ورژنی که گذاشته بودید ساختم و کار میکنه لطغا اگر تغغیرات جدید یا هگز جدیدی براش دارید بزارید تا استفاده کنیم با تشکر
|
یکشنبه 25 آبان1392 - 12:45am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم سامان عزیز. در تست های خودم به این نتیجه رسیدم که بدلیل محدودیت دیجیتالی و البته بیشتر محدودیتی که این ماسفت ها دارن از حدی نمیشه ولتاژ رو بالاتر برد و در واقع دیگه هیچ تاثیری نخواهد داشت. اون مقدار افزایش برد هم فقط با اندکی کمتر کردن اهم لوپ هم میتونه حاصل میشه. بنابراین به این صورت خیلی بهتر و پایدارتر نهایت برد ممکن از این مدار قابل دستیابی هست و مدار هم بنظر من دیگه هیچ نکته ای نداره که بخوایم روش کار کنیم. نکات باقیمونده فقط در زمینه ساخت لوپ هستن که قسمتیش رو اشاره کردیم و ایشالا بیشتر به مساله لوپش میپردازیم.
|
یکشنبه 25 آبان1392 - 1:20am |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: خواهش میکنم سامان عزیز. در تست های خودم به این نتیجه رسیدم که بدلیل محدودیت دیجیتالی و البته بیشتر محدودیتی که این ماسفت ها دارن از حدی نمیشه ولتاژ رو بالاتر برد و در واقع دیگه هیچ تاثیری نخواهد داشت. اون مقدار افزایش برد هم فقط با اندکی کمتر کردن اهم لوپ هم میتونه حاصل میشه. بنابراین به این صورت خیلی بهتر و پایدارتر نهایت برد ممکن از این مدار قابل دستیابی هست و مدار هم بنظر من دیگه هیچ نکته ای نداره که بخوایم روش کار کنیم. نکات باقیمونده فقط در زمینه ساخت لوپ هستن که قسمتیش رو اشاره کردیم و ایشالا بیشتر به مساله لوپش میپردازیم. مممنون مهندس حمید عزیز من لوپ بسکت وقت نکردم بسازم و کمی هم به نظر سخت میاد اهم لوپ با سیم ضخیمتر پایین میاد دیگه درسته به نطرتون برای درست کردن لوپ 1*1 سیم لاکی 2 میل خوبه؟ میشه این لوپ 1*1 رو طوری ساخت که قابل جدا شدن باشه یعنی 4 تیکه بشه و هر 4 تیکه یه مربع بسازن و با سوکت(مثل سوکتهای که برای اتصال ال سی دی هست) یا ترمینالهای سیمها رو بهم وصل و جدا کرد و با یه چیز گیره مانندی(منظورم یه چیز شبیه به پلاستیکهای که قفسه های مشبک استفاده شده) بشه اونو ثابت کرد؟ با تشکر
|
یکشنبه 25 آبان1392 - 1:38am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم سامان جان. خب ساخت لوپ بزرگ خودش مهارت متفاوتی میطلبه! بزرگترین مشکلی که در ساخت لوپهای بزرگ بنظر من وجود داره مساله ثباتش هست. باید دقت کنین لوپ بزرگ اگر به اندازه کافی محکم و استوار نباشه با هر تکان ممکنه دستگاه بوق بزنه! پس با در نظر گرفتن این نکته هر مدلی که خواستین میتونین بسته به توانایی خودتون لوپ بزرگ بسازین. اگر لوپ 1 در 1 معمولی بخواین درست کنین بنظر من 10 یا 11 دور سیم 1 میل نتیجه مناسبی میده. اگر در این سایز هر نوع دیگه ای غیر معمولی بخواین درست کنین ؛ چون سیم بیشتری مصرف میشه بنظر من سیم 1.2 میل کاملا مناسب هست. ضخیم تر باشه دیگه اهم لوپ خیلی پایین میاد. در مورد روشی که منجر به حمل و نقل راحت لوپهای بزرگ بشه ؛ بنده تا الان فقط مدلی رو دیدم که تقریبا حالت تاشو داشته. یعنی از گوشه ها قابل خم شدن بوده و شبیه به همین سوکتی که شما میفرمایین باز میشه و قابل تا کردن روی هم هست. این مدل البته بنظر من ثباتش نمیتونه زیاد خوب باشه چون بهرحال وضعیت لوپ در حین کاوش خیلی محکم و ثابت نیست. در عین حال این مدل رو نمیشه با سیم لاکی درست کرد. در واقع باید از کابلهای انعطاف پذیر بعنوان سیم لوپش استفاده بشه. ولی اگر منظورتون از سوکت این هست که دسته سیم ها در هر گوشه قابل جدا شدن باشن و بعد با سوکت اتصال الکتریکیش بخواد برقرار بشه ؛ باید عرض کنم نه اصلا فکر نمیکنم همچین چیزی رو بشه درست دراورد که کارایی خوبی داشته باشه. انواع غیر معمولی رو هم که بهیچ وجه نمیشه تغییر حالت داد و باید فیکس باشن. لااقل در این مورد چیزی به ذهن من نمیرسه!
|
یکشنبه 25 آبان1392 - 2:05am |
|
|
|