انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 6:29am

پاسخ به موضوع  [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 12  بعدی
 بهترین فلزیاب پالسی که تجربه کار با آن را دارید 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
ببخشید من متوجه نشدم شما دارید تبلیغ محصول خودتون رو می کنید یا یه محصول مال دیگری
امیدوارم یه نگاه دوباره ای به پستهای خودتون داشته باشید
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

چهارشنبه 11 اردیبهشت1392 - 7:12pm
مدیر سایت
مدیر سایت

king نوشته است:
سلام دوست عزیزم .جاوید جان امکانات دستگاه ما رو با لورنز مقایسه کنید بعد میبینین قیمت منصفانه ای هست. نمیخام اسم ببرم اما همین دستگاهو به 2برابر قیمت هم میفروشن که به صورت انحصاری میزنیم براشون ...
ما 13مترو واسه فلز قدیمی و گنجینه تخمین زدیم ما متراژی که گفتیم 7متر با لوپ 1.5*1.5میزنیم میتونم تا6.5متر زیر خاک فلز 80*80رو بزنم و با 1*1واست فلز 60*60رو 5متر راحت میزنم با تفکیک 3.5متر جاوید عزیز مشغول تغیرات رو سیستم پالسی هستم که اگه بگم به کجا رسیدم میگی تو دستگاه پالسی امکان نداره مگر وی ال اف باشه که اونم سخته اما خوشبختانه به نتایجی رسیدم از ویژگی این مدار که تو دنیا واسه دستگاه پالسی بی سابقه هست تفکیک 100/طلا؟؟!!!!این مدار دیگه دو حالت آل متال و تفکیک نداره فقط و فقط حالت گلد یعنی به هیچ فلزی جز طلا عکس العمل نشون نمیده حتی استیل حتی ورق آهن زنگ زده یا پاکت ساندیس. 2ماه دیگه به مرحله ی تولید میرسه که فیلمشو میزازم سایتمون .در ضمن ما یعنی همه کسایی که تو کار طراحی مدارات فلز یاب هستیم از شرکت هایی مثل لورنز یا مینیلب یا...هیچی کم نداریم حتی میتونیم خیلی هم از اونا جلو تر باشیم .میدونم شاید بگین حرفای پوچه که میگم و هیچ وقت عملی نمیشه اما حاضرم تشریف بیارین دستگاهو خودتون تست کنین .در پناه حق موفق باشید .

******هر گاه به در بسته ای رسیدی نا امید نشو و بر نگرد چون اگه قفلی بسازن حتما کلید هم براش میسازن******

آقای king
با سلام از اینکه نتایج عملکرد تحقیقاتی و علمی خودتون رو در اختیار دوستان قرار میدید جای تشکر داره ، اگر علمی دراین خصوص دارید شرایط و هدف انجمن ایجاب میکنه که به دوستان دیگه کمک کنید تا بتونن درجهت ترقی ساخت مدارات قدرتمند حرکت کنن از بابت همکاری شما به جهت رسیدن به تجربیات بیشتر و بدست آوردن نقطه زنی قدرتمند توسط تمامی اعضا تشکر می کنم ، و این پست شما هم نباید جنبه تبلیغات در انحمن برای جمع کردن مشتری باشه که خلاف قوانین بوده و اینجا محل کمک به همدیگه برای رسیدن به بهترین دستگاه بوده . متشکریم
@};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 10:27am
مدیر سایت
مدیر سایت

جاوید نوشته است:
king نوشته است:
با سلام .دوستان عزیز اولا که دیگه یوسفی از دور خارج شده به نظر من ایراد از خود خریداره الان kxs به کنار جویندگان آسیا خوبه؟؟؟یا تیوا یا ....همشون به درد نخورن اگه فروشنده هر شخصی باشه بگه دستگاه 9متر میزنه بگو آقا 5متر زیر خاک واسم تست کن دیگه تست تو آکواریوم خاکو قبول نکنین که 1مترم نمیشه اگه میگه تست نمیکنم پس 100/نمیزنه چرا kxs تو اصفهان تنها دستگاه لورنزو که بالای 1متر تا3.5 متر زیر خاک تست میکنه میده؟؟؟؟چون کار میکنه .از هر کی خاستین دستگاه خرید بکنین. اما اگه میخاین سرتون کلا نره حرف زدن وعده های الکی و قسم خوردن فروشنده رو بیخیال بشین و فقط زیر خاک تست رو با چشم خودتون دیدید بعد بخرید.موفق باشید در پناه حق.

سلام اقای king
سایتی را برام خصوصی ایمل کردید رفتم و کاتولوگ دستگاهتون را هم دانلود کردم با تشکر از شما
ولی چند نکته هست که حداقل من با هاش مشکل دارم اول اینکه قیمت 12 ملیونی تا 17 ملیونی خیلی بالا هست
دوم اینکه 13 متر زیر زمین یه دستگاه پالسی نفوذ داشته باشه و 7 متری بتونه براحتی بزنه این را هیچ شرکتی تا حالا نتونسته ادعا کنه دیگه قویتر از توباکس نیست خودش را خفه کنه نهایت 4 متر بتونه یک فلز بزرگ را بزنه اونم فلزهایی که مغناطیس میشوند باور کن ردیاب هم تا 13 متری میمونه که بگه مواد معدنی هست یا فلزه. به نظر من که تا حالا با نقطه زنها تا اندازه ای کار کردم اگه تمام لوپهای عالم را جمع کنی و به هم بچسبونی بازم یک دیوار فلزی را توی عمق 5 متری به طور دقیق نمیتونه بزنه اخه سیگنال توی 5متری برای فلزات کوچک تا اونجا برسه مرحوم میشه حالا شما چه مداری بستید که توی 7 متری شکار میکنه فقط خودتون و خدا میدونید قویترین فلزیاب مینلب هست اون هم به وقتی به3 متر میرسه دیگه فقط خودت باید به خودت امیدواری بدی که اون زیر چیزی هست وگرنه دستگاه توی این عمق جون میکنه و شاید هر از چند گاهی یک تک بوق بزنه
من امیدوار هستم که پیشرفت کنید و قویتر از این هم بسازید و مایه افتخار ما باشید ولی دوست عزیز این توضیخاتی که در مورد دستگاه شما نوشته شده با علم امروزی رسیدن به اون خیلی سخته .محال نیست ولی اگه دستگاهی اگه باشه که همچنین قدرتی داشته باشه فقط دستگاه شما هست وکسی جای دیگه ندیده

آقای king
این عمل شما در انجمن یعنی فروش و تبلیغات بر خلاف قوانین انجمن که برای اولین و آخرین بار به شمار اخطار داده که اینکار خلاف قوانین بوده ، در غیر ایصورت ip شما مسدود خواهد شد ، اگر فروشنده نیستید میتونید در بحثهای علمی و ساخت نقطه زنهای قدرتمند همکاری داشته باشید وگر نه از همکاری شما با این انجمن معذوریم . سپاس [-X

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 10:44am

سلام. من نیازی به تبلیغ ندارم آقا مهدی از همین الان میتونید ipمنو مسدود کنین و همین الان با شما و انجمن خوبتون خدا حافظی میکنم .انشاالله موفق باشید.

پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 11:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: شيراز
اگه دستگاه پالسی بتوان رو تفکیک فقط به طلا حساس کرد که بقیه غیر آهنی ها رو نگیره واقعا شاهکاره

پنج شنبه 12 اردیبهشت1392 - 3:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تبریز
دوستان لطفا به پست اول دقت کنید قرار بود هر کدام از ما در مورد فلزیابی که کار میکنیم و قبلا کار کردیم بحث کنیم و مزایا و معایب انرا به همدیگر انتقال دهیم

جمعه 12 اردیبهشت1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه استادان ازجمله اقا اریا و اقای عزیز و اقا رضا
دوستان من یک راهنمایی میخوام در مورد لورنز 5
لطفا نحوه درست بالانس کردن لورنز 5 با لوپ یک در یک را توضیح بدید ممنون میشم

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

جمعه 12 اردیبهشت1392 - 12:44am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
bantama نوشته است:
you_me_love_2013 نوشته است:
سلام...
عزیزان و اساتید محترم کسی جزه یا فایل آموزش کامل کار با فلزیاب های پالسی رو داره که واسه دانلود بزاره

ممنونم...

سلام عزیز
فلزیابها یه گستردگی زیادی دارند شما آموزش کدام فلزیاب رو می خواستی
اپراتوری هر فلزیاب با فلزیاب دیگه فرق داره
با تشکر

بانتامای عزیز...
همونطور که از عنوان هم مشخصه من منظورم کار کلی درباره فلزیاب پالسی بود

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 12 اردیبهشت1392 - 2:23am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

محل اقامت: آيران
سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گلم...
عزیزان من سوالاتی درباره دستگاه پالسی داشتم که فرمودید باید...
من مدتها با دستگاهای تصویری کار کردم و در حال حاضر ولی اومدم سراغ درستگاه های پالسی
من چند ماه میشه که یه دستگاه دست ساز پالسی گرفتم (خودم اللکترونیک بلد نبودم) خلاصه
خیلی ازشم راضیم چون وقتی اوردمش همه جور تست باهاش زدم...
ولی همونطور که گفتید نمیشه رو تفکیک حساب کرد( پس نمیشه فهمید اون زیر چیه)
یا موقعی که میرم جایی که مشکوک به داشتن دفینه هست( که معمولا همه جا آشغال داره) چندین
جا دستگاه میگه هست حالا چطور باید فهمید کدومش نقطه اصلیه و کدومش؟؟!! وقت کافی هم واسه
کندن همه جا ها هم نداریم و نمیدونیمتو چه عمقیه؟!
ممنون میشم از بزرگواران که راهنمایی کنن و از تجربیات عزیزان استفاده کنیم.

موفق باشید :ymhug:

تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!

جمعه 12 اردیبهشت1392 - 2:38am
مدیر کل
مدیر کل

you_me_love_2013 عزیز تا جاییکه تجربه و اطلاعات من اجازه میده باید عرض کنم روی تفکیک فلزیاب پالسی شما نمیتونین خیلی حسابی بکنین! البته تفکیک فلزات مغناطیسی نظیر آهن از سایر فلزات در این فلزیابها تا حدودی قابل اطمینان هست که اونم بستگی به مدل فلزیاب داره. اما بین سایر فلزات اصلا نمیشه تفکیک درستی داشت.
برای تفکیک بهتر؛ فلزیابهای وی ال اف خب طبیعتا خیلی بهتر هستن. که اونا هم بردشون پایین تره.
اما در مورد اینکه از کجا مطمئن بشین چیزی هست ؛ خب راهش استفاده از چند سیستم مختلف هست! بنظر من ردیاب خوب میتونه در کنار فلزیاب تقریبا کار رو تموم بکنه. چون سیستم ردیابی فرق داره و احتمال خطای همزمان این دو دستگاه خیلی کمتر هست و ردیاب هم تفکیک خیلی خوبی داره و در عین حال عمق گیری رو هم میشه براحتی باهاش انجام داد.

جمعه 13 اردیبهشت1392 - 4:18am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 112 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 12  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 421 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure