ارتین جان مشکل شما و خیلیا این هست که اولا توقعتون رو روز اول از هر مداری بالا در نظر میگیرین تا جاییکه در همون تست اولیه نا امید میشین! و در ثانی روی هر مداری تا جایی که لازم هست کار نمیکنین تا نتیجه مطلوب حاصل بشه! اگر این دو اشکال در کار شما باشه تا آخر دنیا هم اگر مدار بسازی جوابی بدست نمیاد.
بر همین اساس عرض میکنم این فلزیاب SD2000 اصلا بدرد شما و اکثریت نمیخوره. چون هم ساختش فوق العاده مشکله و هم اصلا فکر نکنین آخرش چیزی میشه که راضیتون میکنه! اون که نسل جدید و بسیار پیشرفته ترش یعنی GPX5000 هست خیلیا رو راضی نمیکنه! چه برسه به این.
بهرحال من کار روی مدار چنس رو دارم شروع میکنم و اونجا هم عرض کردم توباکس از نظر قدرت بهترین گزینه هست و از نظر حمل و نقل هم باز شرایط بهتری داره چون پالسی با لوپ کوچک که فایده ای نداره و فقط برای سکه یابی مناسبه! حالا اگر توباکس وانت بخواد لابد لوپ 1 در 1 برای پالسی هم کامیون میخواد!
در هر صورت ساخت اسکلت هم خودش شگرد خاص خودشو میطلبه و اگر مشکل فقط همون باشه میشه روش کار کرد و حوصله بخرج داد تا چیز خوبی در بیاد.
دستگاه زمین شناسی هم که از ابتدا عرض کرده بودم میتونه گزینه قابل تاملی برای کار باشه ؛ الان ملاحظه میکنین دوست عزیزمون کاوشگر به چه نتایج خوب و جالبی دست پیدا کردن و در اختیار ما گذاشتن! و تازه این بنظر من ابتدای راه اون مدار هست و خیلی بیشتر از اینها جای کار و مطالعه و اپراتوری داره و تا همین الانش هم خوب جواب داده.