نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم sasanasadi عزیز. خب من چون خودم عنکبوتی درست نکردم دقیقا به نکاتش وارد نیستم اما تا حدی سعی میکنم کمک کنم. چیزی که من در تصویر دیدم و اگر دقت کنین متوجه میشین محیط دایره بیرونی و درونی هر یک دارای 15 شکاف هست. شما باید هر دایره ای برای لوپتون در نظر میگیرین این تعداد شکاف رو در بیارین. البته در مورد این لوپ خاص فکر نمیکنم تعداد شکافها زیاد مهم باشه و احتمالا عدد فرد باشه درست در میاد. ولی همون تعداد رو رعایت کنین بهتره. برای محاسبش هم ساده هست. شما قطر بیرونی لوپ رو باید در نظر بگیرین. این عدد قطر رو در عدد پی یا 3.14 ضرب میکنین محیط بدست میاد. این عدد محیط رو مثلا بر 15 تقسیم میکنین فاصله هر شکاف تا دیگری مشخص میشه و بعد با خطکش میتونین این مقادیر و فاصله ها رو در بیارین. نکته دیگه این هست که شکافهای دایره درونی باید نسبت به قسمتهای بیرونی وسطش بیفته. بین قسمت درونی و بیرونی که پیچیده میشه باید یک فاصله ای باشه ولی فکر نمیکنم مقدارش زیاد مهم باشه. منظور از اصطلاح لوپ 50 سانتی هم قطر بیرونی این لوپها هست. رد کردن سیمها هم فکر میکنم ساده باشه. شما یکی از زیر رد میکنی یک از رو! یک دور که میپیچی نصف سیمها زیر قالب لوپ قرار میگیره و نیمی دیگه هم رو. دوباره همون رو ادامه بدین میاد روی همون دور و جاهای خالی رو پر میکنه. وقتی دور اول زیر و رو کامل پر شد میرین دور دوم رو شروع میکنین و الی اخر. فکر میکنم باید از داخل لوپ به سمت بیرون جلو برین. کلا اگر به تصاویر دقت کنین ایده کاملا خوبی از نحوه پیچیدن این لوپ و ابعادش بدست میاد. فقط باید دقت داشته باشین و تمیز در بیارین. قالبی هم که روش کار میکنین اگر چوب باشه خیلی بهتره تا اینکه پلاستیک باشه. هر چند نمونه اصلی از نوع خاصی پلاستیک شبیه شیشه به اسم پلکسی گلاس با ضخامت 4 میلیمتر در نظر گرفته شده.
|
دوشنبه 26 آبان1392 - 1:20am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان گلم امیدمون نا امید شد من خیلی سعی کردم سورس چنس رو، از اندی که خالق این مدار هستش بگیرم اما ایشان با زیرکی کامل از دادن سورس تفره میرفت بعد ار ارتقاع مدار توسط جناب مهندس حمید ، من فایل رو برای اندی فرستادم ؛ احساس میکردم نرم تر شده و در جوابش بهم گفت این مدار با زیرکی کامل ویرایش شده وباز هم بحثه سورس رو مطرح کردم اما در اخر همین الان پیامی دریافت کردم که امیدم نا امید شد متن ترجمه شده جناب اندی: چنس برای من یک بن بست به حساب می آید
بنده به هیچ عنوان قصد همکاری با هیچ شخصی را نداشته و سورس را در اختیار هیچکس قرار نمی دهمدوستان گلم باید بنده رو ببخشید من هر کاری لازم بود انجام دادم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 8:48am |
|
|
amir1377
کاربر حرفه ای
|
sasanasadi نوشته است: بازهم چند سوال درمورد پیچیدن کویل در مدل تارعنکبوتی فاصله بین شکافها چقدر باید باشه واز چه روشی محاسبه میشه ونیز توی عکسها دوتا هست که بین تارهای بالایی وپایینی یه فضای خالی هست اون فاصله چقدر باید باشه و کدوم مدل بهتر جواب میده با فاصله یا بدون فاصله؟ وسوال دیگه مثلا وقتی میگیم لوپ 50 منظور قطر داخلی هست یا خارجی؟ ویه توضیح هم اگه میشه در مورد چگونگی رد کردن سیمها از شکافها در مدل تارعنکبوتی بدید ممنون. ممنون از توضيحات آقا حميد واقعا خسته نباشيد.
اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد. پیامبر (ص)
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 8:54am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کورش جان ممنون ؛ هیچ اشکالی نداره شما تلاش خودتونو کردین. میخواستی به اندی بگی زیرکی از خودتونه! بهرحال قانون اندی همیشه همین بوده که مداراتش رو کامل منتشر کرده ولی هیچوقت سورس کدهاش رو در اختیار کسی نمیذاره! اما در مورد بن بست ؛ بنده در جریان مراحل کار جناب اندی در انجمن روسی بودم. درسته با توجه به هدف ایشون چنس یک بن بست براش محسوب میشه! علت هم این بود که اندی طرح چنس رو از ابتدا برای پیاده سازی سیستم کامل تفکیک روی یک فلزیاب پالسی شروع کرد. در نهایت به این نتیجه رسید که نمیتونه تفکیک رو به شکل قابل قبولی روی سیستم پالسی پیاده کنه و تازه در خاک هم شرایط عوض میشه و اخرش بعد از 2 سال کار روی این مدار و بارها ویرایش نرم افزار و حتی مدار ؛ چنس رو یک بن بست عنوان کرد و برای مساله تفکیک سراغ سیستم پیچیده فلزیاب بالانس القائی کوازار رفت که هر چند تفکیک خیلی بهتری داره اما برد آنچنانی نداره! در هر صورت نه بنظر من و برای من چنس هیچ بن بستی نیست و بهترین پالسی بوده که میشده به این راحتی ساخته بشه و تفکیکش در حد حذف آهن قابل قبوله و بردش هم مطابق اکثر پالسی های معمولی هست.
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 9:01am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان کوروش جان ممنون شما تلاش کردین و بهرحال قانون اینه توی اینکار. ولی بهرحال جای ناامیدی وجود نداره و شکر خدا ما آقا حمید و بقیه اساتید رو داریم که نه تنها چیزی از اندی کم ندارن بلکه بالاتر از اون هم هستن و ان شاا... با تدبیر این عزیزان نتایج قابل قبولی خواهیم گرفت. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 9:08am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: کورش جان ممنون ؛ هیچ اشکالی نداره شما تلاش خودتونو کردین. میخواستی به اندی بگی زیرکی از خودتونه! بهرحال قانون اندی همیشه همین بوده که مداراتش رو کامل منتشر کرده ولی هیچوقت سورس کدهاش رو در اختیار کسی نمیذاره! اما در مورد بن بست ؛ بنده در جریان مراحل کار جناب اندی در انجمن روسی بودم. درسته با توجه به هدف ایشون چنس یک بن بست براش محسوب میشه! علت هم این بود که اندی طرح چنس رو از ابتدا برای پیاده سازی سیستم کامل تفکیک روی یک فلزیاب پالسی شروع کرد. که خب مشخص هست در پالسی نمیشه برای تفکیک چندان کار قوی صورت داد! بهرحال در نهایت به این نتیجه رسید که نمیتونه تفکیک رو به شکل قابل قبولی روی سیستم پالسی پیاده کنه و تازه در خاک هم شرایط عوض میشه و اخرش بعد از 2 سال کار روی این مدار و بارها ویرایش نرم افزار و حتی مدار ؛ چنس رو یک بن بست عنوان کرد و برای مساله تفکیک سراغ سیستم پیچیده فلزیاب بالانس القائی کوثر رفت که هر چند تفکیک خیلی بهتری داره اما برد آنچنانی نداره! در هر صورت نه بنظر من و برای من چنس هیچ بن بستی نیست و بهترین پالسی بوده که میشده به این راحتی ساخته بشه و تفکیکش در حد حذف آهن قابل قبوله و بردش هم مطابق اکثر پالسی های معمولی هست. اتفاقا در صحبتهای گذشته با اندی من هم به اندی گفتم برای جناب مهندس حمید هیچ بن بستی وجود نداره الان هم دارم یه متن بلند بالا تهیه میکنم همراه با اطلاعات کامل توباکس ساشو برای ایشان ارسال کنم که قدرت جناب مهندس حمید رو در این ضمینه ملاحظه کنن جناب اندی سرشار از غرور و خود بینی هستش، و اخلاقش تعریفی نداره ،
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 10:03am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ای بابا کورش جا ولش کن با اندی هم میخوای درگیر بشی؟ بله اخلاقش رو من هم در انجمن روسی متوجه شدم چجوری هست. اشکالی نداره ما به اخلاقش چکار داریم مگه میخوایم باهاش زندگی کنیم؟! همین که مدار طراحی میکنه و بصورت عمومی منتشر میکنه باید ممنون بود. در زمینه چنس هم هر کاری میشد کرد کردیم دیگه. سورسش هم فقط از جهت مکانیزم تفکیک اهمیت داشت که دیگه مساله مهمی نیست. بهرحال هدف ساخت موفقیت آمیز با حداکثر کارایی بود که انجام شد.
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 10:44am |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
تشکر ویژه از اقا حمید بخاطر تمام زحمتهای که برای دوستان میکشن ، خسته نباشی دلاور بنظرم برای رفع مشکل کویل تارعنکوبتی کسانیکه این کویل رو وارد هستن بسازن در حین ساختن کویل ازش فیلم بگیرن و لطف کنن بزارن تو سایت ، اینطوری راحتر میشه نحوه ساخت کویل رو متوجه شد ، تشکر
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 1:23pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ارتین جان. توضیحات بنده هم در مورد لوپ عنکبوتی درست نبود! کوروش عزیز مشغول ساخت یک لوپ 1 متری تار عنکبوتی هستن و شیوه مناسب رو هم پیدا کردن و امیدوارم طریقه پیچیدنش رو توضیح مفصل بدن. حالا این لوپ 1 متری تار عنکبوتی هم چیز وحشتناکی شبیه تار عنکبوتهای فیلم های ترسناک خواهد شد! ظاهرا برای شکار دفینه راهی جز همچین لوپهایی نداریم!
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 1:54pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان جناب کوروش عزیز امیدما که نا امید نشده و نمیشه چون اول امیدمون به خداس و بعدا آقا حمید بنده همون مدار اندی رو ساختم و با لوپ 21سانتی عنکبوتی بدون تغییرات به زور25 سانت سکه 500 تومنی رو میزد امروز فقط یه تغییر آقا حمید رو انجام دادم و اونم تعویض مقاومت 470 کیلو به 680 کیلو بود که سکه رو تو 28 صداش در میاد البته تست تو هواست الباقی تغییراتش حالا مونده اما برای اعمال باقی تغییرات باید برد رو عوض کنم که مطمئنن اینبار شاهد ثبات بیشتر مدار خواهم بود در مورد لوپ عنکبوتی هم بدترین چیزش اینه که هانری با افزایش فاصله زود افزایش پیدا میکنه و نمیشه ابعاد بزرگ رو درست درش آورد اما پیچیدن لوپ کوچیک اصلا سخت نیست من پیشنهاد میدم که جناب حمید یه لوپ 21 سانت عنکبوتی درست کنید (همون لوپی که تو فایلتون گذاشتید)و باهاش مدارتون تست کنید مطمئنن عالی میشه از زحمات جناب حمید و کورش و تمامی دوستانی که برای به نتیجه رسیدن این مدار زحمت کشیدن تشکر میکنم
|
دوشنبه 27 آبان1392 - 2:59pm |
|
|
|