نویسنده |
پیغام |
kurosh
کاربر حرفه ای
|
|
سه شنبه 28 آبان1392 - 4:52pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان منم با آقا حميد و استاد حمزه موافقم و قبلا هم در تائيد فرمايش عزيزان گفته بودم فركانسهاي دستگاه خوبن. ولي مطمئنم كه آقا حميد حساسيت ويژه اي نسبت به انتخاب فركانسهاي موجود داشتن. حالا حمزه عزيز هم زحمت زيادي كشيدن و اميدوارم براي طلا فركانس ويژه تري پيدا كنن.و جا داره مچددا از زحمات همه دوستان بخصوص حمزه جان تشكر كنم. همگي موفق باشين ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 28 آبان1392 - 8:24pm |
|
|
persian.550bc
کاربر فعال
|
آقا حمزه دست مریزاد عالی
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 12:40pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
حمید نوشته است: من که خدمت شما عرض کردم فرکانسهای خود دستگاه بهترین فرکانسها و ثابت شده هستن! ولی خیلی از دوستان ظاهرا این اعتماد رو نداشتن و خیلی از نکات مهم دیگه کار با این ردیاب رو رها کردن و رفتن سراغ مود آزاد! حميد جان من كه تو همه پست هام گفتم فركانس هاي فيكس رو استفاده كنيد - به هر حال شما كه فركانس الكي نذاشتي. با اينهمه سابقه قطعا خودتو جنس اصل هست كه بتوني روش كار كني. يعني اگه فركانس هاي فيكس جواب ندن ديگه هيچ فركانسي بدرد نميخوره. *********حمزه جان دمت گرم و ان شا اله موفق باشي *********
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 2:26pm |
|
|
goldenskull
تاریخ عضویت: پنج شنبه 4 مهر1392 - 6:09pm پست: 28 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان
خواستم درمورد فرکانس گیری مطلبی رو خدمتتون عرض کنم دوستان کسانی که فرکانسها رو تست میکنید حتما فرکانس رو هم در مقابل مقداری جیوه هم آزمایش کنید که اون فرکانس به جیوه واکنش نشون نده مثلا همین فرکانس 610 هم طلا رو میزنه و هم جیوه رو
در ضمن در حال تکمیل کردن برنامه اندروید ردیاب خودم هستم... در صورت تکمیل شدن در سایت قرار میدم...
یا حق...
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:33pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
خیلی نکته جالب و بجای بود و حتما از این نکته هوشمندانه استفاده می کنم.البته چندتا فرکانس طلا رو خارج کردم و باید تستش کنم البته بصورت عملی و واقعی.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:42pm |
|
|
goldenskull
تاریخ عضویت: پنج شنبه 4 مهر1392 - 6:09pm پست: 28 محل اقامت: ایران
|
hamze2000 نوشته است: خیلی نکته جالب و بجای بود و حتما از این نکته هوشمندانه استفاده می کنم.البته چندتا فرکانس طلا رو خارج کردم و باید تستش کنم البته بصورت عملی و واقعی. ممنون دوست عزیزم این رو از اونجایی یادم بود که برای پیدا کردن طلا از خوراک جیوه هم استفاده میکنن پس برای پیدا کردن فرکانس دقیقتر طلا باید این مورد رو بعنوان فیلتر استفاده کرد... منتظر فرکانسهای جدیدتون هستیم دوست محترم...
یا حق...
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:53pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوست من برای پیدا کردن طلا هیچوقت از جیوه برای خوراک دادن استفاده نمیکردند جیوه درواقع اون فرکانس رو تولید میکنه یعنی اول خوراک طلا رو میدی به لبت یا دست هات یا تو مخزن مخصوص بعضی از ردیابها و جیوه اون فرکانس رو تولید میکنه , البته انرژی بدن هم دخیله تو این کار
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
جمعه 1 آذر1392 - 5:07am |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
با سلام وخسته نباشی خدمت دو ستان عزیز.استادان عزیز این همه فرکانس اگر روی نقطه ای تست کنیدبا فاصله های بین فرکانسها یک روز طول می کشد لطفا برادران اگر امکان دارد یک مقدار زیادی از انواع سفالها ی نم دار ومقدار زیادی استخوان خیلی قدیمی که به فلز یاب نقطه زن حساسیت دارند واز هر فلز مقداری. انطور که خودتان استادین در سطح ودر عمق زیاد تست کنید ضمنا ردیاب برای هر فلز درانواع عمقها پنج فرکانس لازم دارد زیر صد هرتز برای عمق زیاد و.........بالای 1500هرتز برای عمق کم ودستان هم با یک یا دوشماره کم یا زیاد به فرکانس دلخواه خود می رسند ودعا گوی شماها هستند. اپراطور میداند عمق بلای کوه 2متر است از فرکانس بالای 1500استفاده میکند با ارزوی موفقیت وخسته نباشی برای دوستان
|
جمعه 1 آذر1392 - 11:58am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
حمید جان یا اقا مجتبی اگه میشه در مورد عمقی که هر پنج مدطلا و مس خود دسگاه میگیره بگین یا دوستانی که تست کردن
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 1 آذر1392 - 7:55pm |
|
|
|