انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:42pm

پاسخ به موضوع  [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 37  بعدی
 بخش فرکانس آزاد - ردیاب فوق حرفه ای FPL 35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
ما اينيم.
دوستان لطف كردن اجازه دادن از دفينه اي كه خارج كردن فركانس گيري كنم.منم از فرصت بهترين استفاده رو كردم :D :D :D

:ymhug: :ymhug: :ymhug:
:x :x :x

سه شنبه 28 آبان1392 - 4:52pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
منم با آقا حميد و استاد حمزه موافقم و قبلا هم در تائيد فرمايش عزيزان گفته بودم فركانسهاي دستگاه خوبن.
ولي مطمئنم كه آقا حميد حساسيت ويژه اي نسبت به انتخاب فركانسهاي موجود داشتن.
حالا حمزه عزيز هم زحمت زيادي كشيدن و اميدوارم براي طلا فركانس ويژه تري پيدا كنن.و جا داره مچددا از زحمات همه دوستان بخصوص حمزه جان تشكر كنم.
همگي موفق باشين
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 28 آبان1392 - 8:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقا حمزه دست مریزاد
عالی

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

چهارشنبه 29 آبان1392 - 12:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
حمید نوشته است:
من که خدمت شما عرض کردم فرکانسهای خود دستگاه بهترین فرکانسها و ثابت شده هستن! ولی خیلی از دوستان ظاهرا این اعتماد رو نداشتن و خیلی از نکات مهم دیگه کار با این ردیاب رو رها کردن و رفتن سراغ مود آزاد! :D

حميد جان من كه تو همه پست هام گفتم فركانس هاي فيكس رو استفاده كنيد :-w - به هر حال شما كه فركانس الكي نذاشتي. با اينهمه سابقه قطعا خودتو جنس اصل هست كه بتوني روش كار كني. يعني اگه فركانس هاي فيكس جواب ندن ديگه هيچ فركانسي بدرد نميخوره. [-X [-X
*********حمزه جان دمت گرم و ان شا اله موفق باشي :YMPEACE: =p~ :ymapplause: *********

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

چهارشنبه 29 آبان1392 - 2:26pm
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
سلام دوستان

خواستم درمورد فرکانس گیری مطلبی رو خدمتتون عرض کنم
دوستان کسانی که فرکانسها رو تست میکنید حتما فرکانس رو هم در مقابل مقداری جیوه هم آزمایش
کنید که اون فرکانس به جیوه واکنش نشون نده مثلا همین فرکانس 610 هم طلا رو میزنه و هم جیوه رو

در ضمن در حال تکمیل کردن برنامه اندروید ردیاب خودم هستم... در صورت تکمیل شدن در سایت قرار میدم...

یا حق...

پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:33pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

خیلی نکته جالب و بجای بود و حتما از این نکته هوشمندانه استفاده می کنم.البته چندتا فرکانس طلا رو خارج کردم و باید تستش کنم البته بصورت عملی و واقعی.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:42pm
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
hamze2000 نوشته است:
خیلی نکته جالب و بجای بود و حتما از این نکته هوشمندانه استفاده می کنم.البته چندتا فرکانس طلا رو خارج کردم و باید تستش کنم البته بصورت عملی و واقعی.

ممنون دوست عزیزم این رو از اونجایی یادم بود که برای پیدا کردن طلا از خوراک جیوه هم استفاده میکنن
پس برای پیدا کردن فرکانس دقیقتر طلا باید این مورد رو بعنوان فیلتر استفاده کرد... L-)
منتظر فرکانسهای جدیدتون هستیم دوست محترم... :x

یا حق...

پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:53pm
مدیر کل
مدیر کل

دوست من برای پیدا کردن طلا هیچوقت از جیوه برای خوراک دادن استفاده نمیکردند جیوه درواقع اون فرکانس رو تولید میکنه یعنی اول خوراک طلا رو میدی به لبت یا دست هات یا تو مخزن مخصوص بعضی از ردیابها و جیوه اون فرکانس رو تولید میکنه , البته انرژی بدن هم دخیله تو این کار

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 1 آذر1392 - 5:07am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام وخسته نباشی خدمت دو ستان عزیز.استادان عزیز این همه فرکانس اگر روی نقطه ای تست کنیدبا فاصله های بین فرکانسها یک روز طول می کشد لطفا برادران اگر امکان دارد یک مقدار زیادی از انواع سفالها ی نم دار ومقدار زیادی استخوان خیلی قدیمی که به فلز یاب نقطه زن حساسیت دارند واز هر فلز مقداری. انطور که خودتان استادین در سطح ودر عمق زیاد تست کنید ضمنا ردیاب برای هر فلز درانواع عمقها پنج فرکانس لازم دارد زیر صد هرتز برای عمق زیاد و.........بالای 1500هرتز برای عمق کم ودستان هم با یک یا دوشماره کم یا زیاد به فرکانس دلخواه خود می رسند ودعا گوی شماها هستند. اپراطور میداند عمق بلای کوه 2متر است از فرکانس بالای 1500استفاده میکند با ارزوی موفقیت وخسته نباشی برای دوستان

جمعه 1 آذر1392 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمید جان یا اقا مجتبی اگه میشه در مورد عمقی که هر پنج مدطلا و مس خود دسگاه میگیره بگین یا دوستانی که تست کردن

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

جمعه 1 آذر1392 - 7:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 11 , 12 , 13 , 14 , 15 , 16 , 17 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 137 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure