نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
این جور فیشها رو شرکتی میزنن...میکرو جان اگه دوست داری ازاین مدل سوکتها داشته باشی البته یک جور خاص یک تیکه المینیوم یا مس تو پر ببر تراشکاریی واست درست کنه داخلشم قلاویز کن از هردو طرف که پیچ بهش بخوره یکی هم واسه انتن تلسکوپی. از شرکتی هم قشنک تر در میاد یک نمونش رو دارم واست عکسش میزارم تا ببینی
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 28 آبان1392 - 10:00pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
ممنونم بهرام جان منتظرش هستم
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 8:43am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اینم چندتا عکس از انتن وسط که به پایه دو میتونی وصل کنی در انتهای میله هم واسه انتن تلسکوپی جا تعبیه کردم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 5:21pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
داداش ممنونم خیلی زحمت کشیدی انشالله که بشه جبران کرد به امید موفقیت همه اعضا انجمن.
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 6:17pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میشه همین که به همدیگه کمک میرسونیم یه دنیا ارزش داره ..ولی اپراتوری تک انتن سخته من تو ازمایش با این مدار که بصورت تک انتن درستش کرده بودم فهمیدم واسه اینکه خوب جواب بگیری باید نشسته کار کنی اگه ایستاده روشنش کنی حرکتی نداره یا اگه داره زیاد خوب نیست شایدم مال من اینطور بوده
|
چهارشنبه 29 آبان1392 - 10:10pm |
|
|
داریوش
کاربر فعال
|
درود بر تمام دوستان پوزش میخوام نبودم خبر خوش اینکه دیشب دوباره با این دستگاه جواب گرفتم این دفعه هم نقره زدم دقیق بود و هم مفرق قدیمی درمورد آنتنها باید بگم سر آنتن وسطی یک کنتاکتور نظامیه که 3پین هستش همه جا هم دارن من داخلش یه مهره انداختم و بعد با اون قطعه ای که به انتن تلسکوپی وصله و شبیح دیش میمونه به کنتاکتور وصل میکونم حالت پیچ و رزوه داره انتنهای بغل مثل یه سری پیچی که تو قاب کیس میبندن و بعد مادربردو روش میبندنه اما در اندازه بزرگ که توپ خونه پره..درمورد فرکانساش من دارم رو همه چیز تست میکنم وقتی کامل شد براتون میزارم تا الان مفرق و نقره قدیم و طلا جدید بدست اومده چند چیز دیگه مونده به وقتش میگم ...در رابطه با اپراتوری واقعا تک آنتن کار هر کسی نیست نمیخوام ادعا کنم ولی من هم در کنار یکی از دوستام که سن بالایی داره و 9 ساله با تک آنتن کار کرده آموزش دیدم تجربه کردم و روشهایی از دوستم یاد گرفتم با این روشها میشه تو محیط کار ذرات را به صورت 100درصد حذف کرد من سر این روش با هر کس که خواست شرط میبندم چون خیلی از دوستان میگن نمیشه ذراتو تا 100درصد حذف کرد ولی من با همین دستگاه و با روش خاص خودم که باور کنید کسی تا حالا ندیدم بلد باشه ذراتو تا 100درصد حذف میکنم حالا راجب ذرات بگم من به این نتیجه رسیدم که فرکانس طلا .سوفال.استخون.سیلیس وآهک خیلی نزدیک به هم یعنی شما دستگاهو رو طلا میزاری ولی بعد از حفاری میبینی به سوفال رسیدی بعدش میری یه منطقه با یک نوع خاک دیگه باز تنظیمت رو طلاست میزنی باز حفاری میبینه به استخون رسیدی دوبار ه یه منطقه دیگه با خاک متفاوت همین حالت برای سیلیس پیش میاد در کل خسته میشی از حفاری کردن و دستگات میندازی دور من تا 4سال پیش همین کارو میکردم ولی وقتی از تجربیات 9ساله دوستم استفاده کردم تازه فهمیدم این دستگاهها بهترین نوع دستگاست که هم شعاع خوب میزنه و هم با تلاش و تمرین زیاد میتونی دقیقترین نقطه زن باشه و ذراتو تا 100درصد تو کار حذف کنه اینجوری بهتون بگم کار با دستگاه باید تجربه داشته باشید تو این کار 5درصد دستگاه کار انجام میده و 95درصد اپراتور میشه گفت اپراتور خوب باشه با هر دستگاهی میشه به هدف رسید.........
|
پنج شنبه 29 آبان1392 - 12:53am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام آقا داریوش باز اومدی و با خبری که دادی همه رو انگشت به دهن کردی خبر خیلی خوبی بود ولی به شرطی که روشش رو کامل به ما هم یاد بدی در ضمن اگه امکان داشته باشه شما اطلاعاتت رو کم کم اینجا بگو چون اینجوری ما هم کمکم تمرین میکنیم هم حوصلمون سر نمیره اگه همه مطالب رو جمع کنی یه جا بگی من یکی هنگ میکنم دیگه از حالو روز بقیه دوستان خبری ندارم ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 7:30am |
|
|
gonj
|
سلام داریوش جان،اگه میشه از بلربرینگ زیرش هم عکس بگیر،و نوع بلبرینگ هم بگو و در کل نحوه اتصالشون هم توضیح بده ممنون
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 9:04am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
داریوش جان هرکسی کاری از دستش بر میومده کرده وبه همدیگه کمک رسوندیم این مطالب شما هم خیلی جالب بود یعنی اگه واقعا روشی باشه که صد رد صد بتونه ذرات حذف منه باید بگم ما همگی مشتاقیم تا روش شما رو ببینیم منتظریم داداش
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 11:36am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام به همه داریوش جان خوشحالم که نتیجه گرفتین . امیدوارم فرصتی دسته بده تا اینجا روشهای اپراتوری و حذف خطا رو هم یادمون بدی. موفق باشی یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 12:40pm |
|
|
|