نویسنده |
پیغام |
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
دوستان گلم در این بخش میتونن اماکن تاریخی کشور عزیزمان را مورد بحث قرار دهند
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 7 اردیبهشت1392 - 5:58pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اینم از مختصری توضیح در مورد پاسارگاد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
یکشنبه 8 اردیبهشت1392 - 1:47pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
مرسی علی جان
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1392 - 12:41am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم دستان جان یه عکس زیبا که دلم نیمد نزارمش اینجا...نقش رستم
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1392 - 1:00am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
سلام... این نام قدیمی استانهای کشورمونه
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1392 - 1:19am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام دستان جان اسم کرمانشاه رو نوشتی باختران به نظر من اشتباه است چون این نام رو بعد از انقلاب بهش دادند و بعد بازم برگشت به اسم اصلیش اسم اون در قدیم کرمانشاهان بوده که بعد میشه کرمانشاه بعداز انقلاب هم باختران سه سال بعد از انقلاب بازم میشه کرمانشاه با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 7:48pm |
|
|
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
bantama نوشته است: سلام دستان جان اسم کرمانشاه رو نوشتی باختران به نظر من اشتباه است چون این نام رو بعد از انقلاب بهش دادند و بعد بازم برگشت به اسم اصلیش اسم اون در قدیم کرمانشاهان بوده که بعد میشه کرمانشاه بعداز انقلاب هم باختران سه سال بعد از انقلاب بازم میشه کرمانشاه با تشکر bantamaعزیز سلام .نکنه بچه کرمانشاهی ؟آخه خونم جوشید واست
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 11:46pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
ali652 نوشته است: bantama نوشته است: سلام دستان جان اسم کرمانشاه رو نوشتی باختران به نظر من اشتباه است چون این نام رو بعد از انقلاب بهش دادند و بعد بازم برگشت به اسم اصلیش اسم اون در قدیم کرمانشاهان بوده که بعد میشه کرمانشاه بعداز انقلاب هم باختران سه سال بعد از انقلاب بازم میشه کرمانشاه با تشکر bantamaعزیز سلام .نکنه بچه کرمانشاهی ؟آخه خونم جوشید واست چاکی چونی خاصی خاصک من بچه کرمانشانی نیم بچه پاک ایرانم بعدشم با اجازه اصفهان
|
شنبه 13 اردیبهشت1392 - 2:06am |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
|
ali652 نوشته است: bantama نوشته است: سلام دستان جان اسم کرمانشاه رو نوشتی باختران به نظر من اشتباه است چون این نام رو بعد از انقلاب بهش دادند و بعد بازم برگشت به اسم اصلیش اسم اون در قدیم کرمانشاهان بوده که بعد میشه کرمانشاه بعداز انقلاب هم باختران سه سال بعد از انقلاب بازم میشه کرمانشاه با تشکر bantamaعزیز سلام .نکنه بچه کرمانشاهی ؟آخه خونم جوشید واست بانتمای عزیز من اینو ننوشتم ولی تا جایی که من اطلاع دارم باختر اسم جدیدش نیست ""در نمونههایی از اشعار شاعران فارسیزبان (از فردوسی و ناصرخسرو گرفته تا خاقانی و نظامی و سعدی)، باختر به معنای مغرب بهکار رفته است. البته مثالهایی نیز از کاربرد عکس آن وجود دارد (در اشعار فرخی و عنصری و سوزنی و دو بیت در بعضی از نسخ شاهنامه)."" منبع: ویکی پدیا موفق باشید
|
شنبه 13 اردیبهشت1392 - 2:09am |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
|
سلام دستان جان پیشینه نام کرمانشاه کرمانشاه در دورههای مختلف دارای نامهای مختلفی بوده که معمولاً با تغییر از حکومتی به حکومتی دیگر صورت میگرفتهاست، در قدیمیترین شکل خود اولین بار در دوران باستان و در زمان فرمانروایی کاسیها کرمانشاه را با نام الیپی میخوانند[۳] و در دوران هخامنشیان از کرمانشاه با نامهای کامبادن، کارمیسین، کارمیشین، کرمینشان و غیره یاد میشود.[۴۲]
پس از اسلام، اعراب نام کرمانشاه را به قرمسین تغییر دادند و در دورههای بعدی کرمانشاه با نام کرمانشاهان و کرمانشاه خوانده میشد. نام کرمانشاه پس از پیروزی انقلاب ۵۷ به قهرمانشهر و چندی بعد به باختران تغییر پیدا کرد؛ ولی از آنجایی که این امر با اعتراضات گستردهٔ مردم همراه شد، در نتیجه چندی بعد با تلاشهای اسماعیل ططری و با تصویب قانونی نام شهر به نام قدیمی خود تغییر یافت. اینم منبعش ویکی پدیا هست با تشکر
|
شنبه 13 اردیبهشت1392 - 2:16am |
|
|
|