انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 6:44pm



پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10  بعدی
 تله (ساختار و عملکرد) 
نویسنده پیغام
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am
پست: 990
محل اقامت: آيران
پاسخ با نقل قول
به به ما یه دو روز نبودیم مثل اینکه دوستان متفکر خیلی زحمت کشیدن!
ببینید دوستان اول درباره بودن این نوع تله ها که نمونه اون در استاف فارس بود و دیگری تو استان لرستان که یکی از دوستان کارشناس بنده هم مشاهده کرده و تو بودن اون شکی نیست نه توهم هست نه جادو نه خیالاته فقط یه خورده بهش فکر کنید درست میشه!! پس اهرم ثلاثی، حمام شیخ بهایی، مسجد...اینها دروغ و توهمه، این که دیگه یه ساختار بسیار ساده داره و قابل فهمه. این دلیلی نمیشه که چون تا حالا تو کتابهای ترکی یا سایتها نخودیم پس وجود نداره، چطور میخواید توقع داشته باشید که اینجور تله ها رو دیده باشید مگه اون نمونه های دیگه رو دیدید که تیر پرتاب میکنند و یا گیوتین هست؟! خیلیها هستن که تله های ساده رو هم ندیدن، بجز اینکه از کسی نقل شد و یا تمام منابع ما از کتابهای ترکیه ایه که در این باره صحبت کردن....
خب ببینید عزیزان من با رسم یه شکل خواستم مفهمم رو برسونم نه تمام جزئیات و ساختارش رو! من ادعایی ندارم که دقیقا بتونم اثباتش کنم که به این شکل بوده، چون تمام توضیحاتی که عرض میکنم حاصل تجربیات بنده و دوستان دیگه هست. در پاسخ سوال المیرای عزیز باید عرض کنم که اگه توجه کنید از هیچ تکنولژی مدرنی استفاده نشده و چیزی نیست که مهندیسین اون دوره نتونن درکش کنن در صورتی موارد بسیار زیادی از گذشته وجود داره درکش برای ما که در عصر مدرن هستیم خیلی سخته نمونش که من با مدرک ثابت میکنم و دلیل میخوام از دوستان اینه که در داخل تنگه ای در وسط آن غار(شکفت) بزرگی وجود داره که داخل اون 13 جوغن بسیار سیقل داده هست و در دم ورودی اون یه حوض کوچک 60 سانتی به عمق حدودا 40 سانت هست که با حالی که در منطقه گرمسیر وجود داره و هیچ چشمه و برفی و منابع آبی در اون حدود نیست اون حوض آب داره و جالبش اینجایت که کل آب حوض رو خالی میکنیم و بعد از 15 دقیقه دوباره پر شده و جالبرش اینکه تا یه حدی که میرسه هم یه قطره سر ریز نمیکنه!!!
مجید عزیز هم درباره صدایی که فرمودید من همینو عرض کردم و به نظر تا حدودی استاد بینا شکل رو کامل کردن همینطور در پاسخ سوال ژنرال جان درباره والف و نگهداری هوا هم یه شکل کشیدم و قرار دادم که نشون میده با یه فرمول خیلی ساده، ورود و خروج هوا رو کنترل میکردن! تا اینجا همه فهمیدیم که نه مکانیزم پیچیده و حرفه ای داره نه درکش سخته و همینطور فهمیدیم که هوا بره داخل اتاق دیگه در نمیاد و به طور حتم هم فرض رو بر این بگیریم که هوا داخل اونا هست تله هم کار میکنه و هیچ شکی هم توش نیست و ساختارش هم جوریه که امروزه هم به وفور ازش استفاده میشه و تازگی نداره!
خب تنها موردی که میمونه اینه که هوا چطور وارد میشه؟!؟
این مورد رو همونطور که خدمتون عرض کردم با قرار دادن ورودی یا ورودیهای متعدد در بالاترین نقطه و در محل وزش باد (مثل اینکه ورودی ها رو در پرتگاهی به صورت افقی و زیاد ) درست میکردن، که این مکانها که چنین ساختاری داشت باید حتما در کوه و مناطق کوهستانی پیاده میشد که در این مکانها همونطور که میدونید وزش بادهایی شدید میتونست اتاقک رو پر کنه و حتی در بعضی از فصول شدت باد بسیار شدت داره!!
خب با این تفاسیر هر چند که نمیتونم بگم که به صورت کامل توضیح دادم ولی تونستم منظور خودمو برسونم و بازم مطمئنم بجز اینها از قسمتهای و شیوه هایی مثلا برای فشرده سازی هوا هم استفاهده میشده.....

موفق باشید و واقع بین...


سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.



تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!


سه شنبه 7 آبان1392 - 4:59pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am
پست: 990
محل اقامت: آيران
پاسخ با نقل قول
aprin نوشته است:
با سلام
من فکر میکنم اینکه مثلا 1000 سال یه مخزن به حالت پلمب بتونه هوا یا گازی رو تحت فشار نگه داره درست نباشه و نظر من رو کمانهای زهی هستش که با روغنی مثل روغن خوک روغنکاری شده باشه که حتی گفته مشه خیلی بیشتر از این دوام داره که ضامن اون بوسیله یک اهرم به تله فشاری وصل باشه تا نظر اساتید چی باشه

موفق باشید


آپرین عزیز فکر نکنم اگه زه بازم بتونه سالم بمونه بعد از این همه سال، دوباره خاصیت پرتاب کنندگی خودشو داشته باشه



تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!


سه شنبه 7 آبان1392 - 5:14pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am
پست: 990
محل اقامت: آيران
پاسخ با نقل قول
دوستان این یه تاریخچه از استفاده ههای باستان از انرژی بادی هست


منشاء باد چیست و چگونه به وجود می آید؟


هنگامی که تابش خورشید بطور نامساوی به سطوح ناهموار زمین می رسد سبب ایجاد تغییرات در دما و فشار می گردد و در اثر این تغییرات باد بوجود می اید هم چنین اتمسفر کره زمین به دلیل حرکت وضعی زمین گرما را از مناطق گرمسیری به مناطق قطبی انتقال می دهد که این امر باعث بوجود آمدن باد می گردد. جریانات اقیانوسی و دوران کره زمین نیز می تواند با ایجاد پدیده هائی باد تولید نمایند. پس همانطور که گفته شد باد یکی از صورت های مختلف انرژی حرارتی خورشیدی است که دارای یک الگو جهانی نیمه پیوسته می باشد. در بازار توربین های بادی 58 مدل توربین وجود دارد که از این 58 مدل فقط 4 مدل آن بدون گیربکس هستند.

تاریخچه استفاده از انرژی باد
بشر از زمان‌های بسیار دور به نیروی لایزال باد پی برده و سال‌ها بود که از این انرژی برای به حرکت درآوردن کشتیها و آسیاب‌های بادی بهره می‌گرفت. طی سالیان دراز ثابت شده است که می‌توان انرژی باد را به انرژی مکانیکی و یا انرژی الکتریکی تبدیل کرد و مورد استفاده قرار داد. منابع تاریخی نشان می‌دهند که ساخت آسیاب‌ها در ایران، عراق، مصر و چین قدمت باستانی داشته و در این تمدن ها از آسیاب‌های بادی برای خردکردن دانه‌ها و پمپاژ آب استفاده می‌شده است. چنانچه از شواهد تاریخی بر می‌آید در قرن ۱۷ قبل از میلاد هامورابی پادشاه بابل طرحی ارائه داده بود تا بتوان به کمک آن دشت حاصلخیز بین النهرین را توسط انرژی حاصل از باد آبیاری نمود. آسیاب‌هایی که در آن زمان ساخته می‌شدند از نوع ماشین‌های محور قائم و شبیه به آنهایی هستند که امروزه آثار آنها در نواحی خواف و تایباد ایران به چشم می خورد. ایرانیان اولین کسانی بودند که در حدود ۲۰۰ سال قبل از میلاد مسیح برای آرد کردن غلات از آسیاب های بادی با محور قائم استفاده کردند. مثلاً در کتاب‌های قدیمی نوشته‌اند: دیار سیستان دیار باد و ریگ است و همان شهر است که گویند باد آنجا آسیاب‌ها را گرداند و آب از چاه کشد و باغ‌ها را سیراب کند و در همه دنیا شهری نیست که بیشتر از آنجا از باد سود ببرد. و نیز نوشته‌اند که در سیستان بادهای سخت مدام می‌وزد و به همین دلیل در آنجا آسیاب‌های بادی برای آرد کردن گندم ساخته‌اند. از دیگر استان‌های دارای قدمت کاربرد انرژی باد می‌توان به کرمان، اصفهان و یزد اشاره نمود که در این مکان‌ها در زمان قدیم برای خنک کردن منازل از کانالهای مخصوص جهت هدایت باد استفاده می‌کردند. بعد از ایران، کشورهای عربی و اروپایی پی به قدرت باد در تبدیل انرژی بردند.

در قرن سوم بعدت از میلاد، یک محقق مصری که در زمینه نیروی هوای فشرده تحقیق می‌کرد، آسیاب بادی چهار پره‌ای را با محور افقی طراحی نمود که از هوای فشرده آن جهت نواختن یک استفاده می‌کرد.با توجه به شواهد موجود می‌توان ادعا نمود که زادگاه ماشین‌های بادی از نوع محور قائم، حوزه شرقی مدیترانه و چین بوده است.در قرون وسطی، آسیاب‌های بادی در ایتالیا، فرانسه، اسپانیا و پرتغال متداول گردیده و کمی بعد در بریتانیا، هلند و آلمان نیز بکار گرفته شد. برخی از مورخان اظهار داشته‌اند که ورود این آسیاب‌ها به اروپا را باید مدیون شرکت‌کنندگان در جنگ‌های صلیبی دانست که از خاورمیانه بازگشتند. آسیبا‌های بادی که در اروپا ساخته می‌شدند از نوع آسیاب‌های محور افقی چهار پره بودند که برای آرد کردن حبوبات و گندم به کار می‌رفتند. مردم هلند آسیاب‌های بادی را از سال ۱۳۵۰ میلادی به منظور خشک کردن زمین‌های پست ساحلی و همچنین گرفتن روغن از دانه‌ها و بریدن چوب و تهیه پودر رنگ برای رنگرزی به کار گرفتند. آنچه که هلند را در قرن هفدهم میلادی در زمره غنی‌ترین و صنعتی‌ترین مردم اروپا قرار داد، صنعت کشتی سازی و ساخت آسیاب‌های بادی در آن کشور بود. توربین‌های بادی بطنی که شامل پره‌های متعدد هستند، بعدها متداول شدند. در آغاز قرن بیستم اولین توربین‌های بادی سریع و مدرن ساخته شدند. امروزه فعال‌ترین کشورها در این زمینه آلمان، اسپانیا، دانمارک، هندوستان و آمریکا می‌باشند.
اولین کشوری که در دنیا از انرژی باد برای مصارف کشاورزی استفاده کرد ایران بود که در این زمینه سابقه ای بیش از 2500 تا 3000 سال دارد استفاده از این انرژی بعداً از طریق ایران به دیگر سرزمین های اسلامی راه یافت و سپس اروپا و قاره امریکا و سایر نقاط جهان انرژی باد را مورد استفاده قرار دادند که در مصارف مختاف مانند پمپاژ آب وآبیاری ـ آسیاب نمودن غلات ـ تولید الکتریسیته ـ استفاده مکانیکی نظیر ارّه نمودن چوب و صنایع دستی و غیره به خدمت گرفته شد و بطور وسیعی مورد بهره برداری قرار گرفت.


آغاز استفاده از انرژی باد(1000 سال قبل از میلاد مسیح تا 1300 سال بعد از میلاد مسیح)
تاریخچه انرژی بادی یک سیر تکاملی را به استفاده از قطعات سبک و ساده برای به حرکت درآوردن پره ها بوسیله نیروی درگ، به جای قطعات سنگین پیش گرفته است تا استفاده از قطعات سبک و مواد ایرودینامیکی پر بازده در دوران مدرن امروزی رواج پیدا کند.اما نباید اینگونه پنداشت که نیروی لیفت(نیرویی که باعث پرواز هواپیما می گردد) یک مفهوم جدید می باشد و برای باستانیان ناشناخته بوده است. اولین استفاده شناخته شده از انرژی باد مربوط به کاربرد در قایقهای بادی است و این تکنولوژی نقش بسیار مهمی در توسعه آسیابهای بادی دارد. ملوانان باستانی نیروی لیفت را می شناختند و روزانه از آن استفاده می کردند ولو اینکه هیچ توضیحی علمی برای آن نداشتند.اولین آسیابهای بادی برای آسیاب کردن غلات و پمپاژ آب به کار گرفته شده بودند و قدیمیترین مدل طراحی شده آن از نوع محور عمودی بوده که در طی سالهای 900-500 میلادی در ایران توسعه یافته است. ظاهرا اولین استفاده از این آسیابها برای پمپاژ آب بوده است ولی نحوه دقیق کار آن معلوم نیست زیرا هیچ گونه طراحی و یا نقاشی از این آسیابها موجود نیست.نخستین مستندات مربوط به طراحی این آسیابهای بادی نیز مربوط به ایرانیان می باشد. که پره های آن یا اصطلاحا بادبانهای آنها از جنس چوب و یا نی بوده که با تیرهای افقی به یک محور عمودی متصل می شدند مطابق شکل زیر:

آسیاب نمودن غلات اولین استفاده مستند شده و بسیار ساده آسیابهای بادی می باشد. به طوری که سنگ آسیاب به همان محور عمودی متصل می شده است. کلیه قسمتهای آسیاب بادی معمولا در داخل یک ساختمان محصور می شده اند و ورودی ساختمان در جهت وزش باد فضای بازی داشته تا باد بتواند به سمت داخل هدایت شود.

آسیابهای بادی محور عمودی در چین هم مورد استفاده قرار می گرفتند و چینیان ادعای تخصیص این نوع آسیابها را به زادگاه خود دارند. این در حالی است که به طور دقیق می توان گفت اولین مستندات آنها مربوط به سال 1219 میلادی می باشد که توسط یک سیاستمدار چینی با نام Yehlu Chhu-Tshai اختراع شده است. در این کشور هم اولین کاربردهای آسیاب بادی برای آرد نمودن غلات و پمپاژ آب بوده است. یکی از خوش منظره ترین و موفق ترین کاربردهای انرژی بادی که در حال حاضر هم موجود می باشد، استفاده گسترده برای پمپاژ آب در جزیره کرت می باشد. به معنای واقعی کلمه صدها آسیاب بادی برای پمپاژ آب برای محصولات کشاورزی و استفاده دام فعال هستند.



تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!


سه شنبه 7 آبان1392 - 6:35pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: پنج شنبه 1 فروردین1392 - 7:54pm
پست: 157
پاسخ با نقل قول
فكر كنم بايد بريم تله بسازيم دوستان مشكل ما خنثا كردنش نه درست كردن


سه شنبه 7 آبان1392 - 8:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: یکشنبه 27 اسفند1391 - 10:53pm
پست: 796
پاسخ با نقل قول
درود
دستان جان
برادر عزیز ما اگر بحث میکمنیم خدایی نکرده به کسی بی احترامی و قصد بدی نداریم اما همه چیز با بحث روشن خواهد شد
مشکل من سر این گیره هوا و ورود هواست
چون دستان جان یکبار دیگر بزار برات یه مثال بزنم
کپسول گاز رو دقت کن که چه فشاری باد توش قرار میگیره
حالا شما بیای شیرشو باز کنی سریعن اون گازش درمیره حالا باید فشاری برابر اون فشار گاز قرار بدی در مسیر خروج هوا تا گاز ایست کنه حجالا اگر فشار رو بیشتر کنی گاز وارد کپسول میشه
برای چنین اتاق بزرگی باید از یک پمپ باد خیلی عظیم الجسه استفاده بشه و اینکه اصلا به هیچ وجه ممکن نیست با این قفل هوا باد به داخل اتاق جمع بشه چونباد چنان قدرتی نداره اونم بصورت ازادانه(چونکه باد به هیچ پمپی وصل نیست و بضصورت ازادانه باد رو از هوا میگیره)) بره داخل اتاق وقتی که میخاد بره داخل ((داخل اتاق یکفشار باد بیرونی قرار داره)) حالا باید از بیرون چنان فشاری وارد بشه تا اون قفل باز بشه



بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت


سه شنبه 7 آبان1392 - 11:27pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: پنج شنبه 2 آبان1392 - 1:36pm
پست: 52
پاسخ با نقل قول
با سلام

با وجود اینکه نظر من برای این طور تله ها رو کمانهای زهی هستش و اینکه استاد دستان فرمودن اینجور تله که من گفتم زود از کار میوفن ولی مطمئنا کسی که بتونه تله ای با مشخصات استاد بسازه حتما تله ای ساده و با دوام به صورت زهی هم میتونه بسازه ولی در مورد سیستمی که استاد فرمودن چیزی که به نظر من میرسه و میتونه ساخته شده باشه چون تکنولوژی بالایی نداره( البته با توجه به شکل جدیدی که استاد قرار دادن ) یک چیزی مثل شیر یک طرفه امروزی جهت حبس هوا در مخزن و دستگاهی شبیه به سیلندر و پیستون جهت تزریق هوا به داخل مخزن که خود نیروی لازم جهت حرکت پیستون از طریق باد تامین بشه شبیه آسیاب های بادی به غیر از این من فکر نمیکنم راهی برای شرایطی که استاد فرمودن باشه و یک همچین سیستمی بتونه سالها کار کنه در هر صورت اگه ممکنه استاد بیشتر توضیح بدن

مکانیسم شیر های یک طرفه
تصویر

تصویر

مکانیسم سیلندر و پیستون

تصویر
با تشکر


چهارشنبه 7 آبان1392 - 12:51am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 25 تیر1392 - 6:36pm
پست: 639
پاسخ با نقل قول
جناب استاد دستان خسته نباشید .از پست های ارزشمند شما استفاده نمودیم .خدا قوت



***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***


سه شنبه 21 آبان1392 - 8:05pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am
پست: 990
محل اقامت: آيران
پاسخ با نقل قول
tehrani39111355 نوشته است:
جناب استاد دستان خسته نباشید .از پست های ارزشمند شما استفاده نمودیم .خدا قوت


:ymhug: :ymhug:



تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!


چهارشنبه 21 آبان1392 - 12:21am
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: پنج شنبه 16 مرداد1392 - 2:32am
پست: 172
پاسخ با نقل قول
سلام استاد دستان
مطالب شما بسیار ارزنده و آموزنده است محبت کنید مبحث تله ها را ادامه دهید واگر ممکن است بعد از پایان معرفی انواع تله ها نحوه خنثی کردن آنها را نیز توضیح دهید
با سپاس بی پایان


شنبه 1 آذر1392 - 12:59am

تاریخ عضویت: سه شنبه 16 مهر1392 - 3:26pm
پست: 28
پاسخ با نقل قول
سلام
استاد راههای شناسایی این تله ها رو هم لطفا عرض کنید
با تشکر


یکشنبه 3 آذر1392 - 1:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 98 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 393 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure