MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام دوستان من دلتا 3 رو 2 سال پیش ساختم اگر کسی فایل اصلیش رو بخواد موجود دارم از خود حسین دمیر خریدم 1 ماه طول کشید تا برام بیاد دلتا 3 یک نقطه زن خوبی هست ولی باید اپراتورش هم خیلی تمرین کرده باشه تا بتونه کارش رو یاد بگیره چون یک اسکوپ هم در مدار هست که میتوانید کیفیت لوپ رو هم که ساختید ببینید که در واقع بهش نمودار تفکیک میگن که باید یک خط از بالا به پایین به صورت اوریب باشه و خلاع زمین رو هم نشون میده و خودش بعد از روشن شدن دستگاه خودش رو با زمین بالانس میکنه ولی درست کردن لوپش و تغییراتی که من روش دادم تا جواب بده 2 ماه شبانه روز طول کشید تا جواب بگیرم با نقشه و راهنمایی سایت های خارجی نمیشه ازش جواب گرفت و حتما باید فایل اصلیش باشه من این فلزیاب رو هم به صورت کیت موجود دارم هم برد اماده اگر کسی از دوستان خواست به من پیام بده تا مشکلشون رو حل کن البته با اجازه آقا حمید چون من عمرمو تو راه ساخت فلزیاب گذاشتم و بازم شبانه روز دارم کار میکنم تا بتونم یک کمکی به بچه های سایت بکنم با تشکر فراوان از دوستان و آقا حمید
سلام جناب مرتضی
فایل اصلی که میفرمائید فایل هگز که نیست
تا جایی که میدونم هگز اصلی رو حسین دمیر به باباشم نداده
اما اگر میکرو اصلی دارید که بدون نیاز به تغییر در برد و حذف بخشهایی از مدار درست کار میکنه لطفا هزینه اش رو بفرمائید به صورت عمومی که بازار سیاه براش درست نشه
راستی شبانه روز روچه سیستمی کار میکنید
با تشکر