نویسنده |
پیغام |
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
دوستان سلام.در مورد TJA110 اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.اینکه چطور دستگاهی است و آیا ساخت داخل هست یا نه؟چون داخل سایت و اینترنت نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم .ممنون
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 2:23pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
ali652 نوشته است: دوستان سلام.در مورد TJA110 اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.اینکه چطور دستگاهی است و آیا ساخت داخل هست یا نه؟چون داخل سایت و اینترنت نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم .ممنون سلام ساخت شرکت جویندگان اسیاست...زیاد هم بدک نیست اما خوب دیگه....
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 10:25pm |
|
|
ali652
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 15 فروردین1392 - 4:37pm پست: 258 محل اقامت: کرمانشاه
|
ژنرال نوشته است: ali652 نوشته است: دوستان سلام.در مورد TJA110 اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.اینکه چطور دستگاهی است و آیا ساخت داخل هست یا نه؟چون داخل سایت و اینترنت نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم .ممنون سلام ساخت شرکت جویندگان اسیاست...زیاد هم بدک نیست اما خوب دیگه.... ممنون
|
جمعه 13 اردیبهشت1392 - 11:28pm |
|
|
دستان
استاد آثار شناسی
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 12:08am پست: 990 محل اقامت: آيران
|
حمید نوشته است: you_me_love_2013 عزیز تا جاییکه تجربه و اطلاعات من اجازه میده باید عرض کنم روی تفکیک فلزیاب پالسی شما نمیتونین خیلی حسابی بکنین! البته تفکیک فلزات مغناطیسی نظیر آهن از سایر فلزات در این فلزیابها تا حدودی قابل اطمینان هست که اونم بستگی به مدل فلزیاب داره. اما بین سایر فلزات اصلا نمیشه تفکیک درستی داشت. برای تفکیک بهتر؛ فلزیابهای وی ال اف خب طبیعتا خیلی بهتر هستن. که اونا هم بردشون پایین تره. اما در مورد اینکه از کجا مطمئن بشین چیزی هست ؛ خب راهش استفاده از چند سیستم مختلف هست! بنظر من ردیاب خوب میتونه در کنار فلزیاب تقریبا کار رو تموم بکنه. چون سیستم ردیابی فرق داره و احتمال خطای همزمان این دو دستگاه خیلی کمتر هست و ردیاب هم تفکیک خیلی خوبی داره و در عین حال عمق گیری رو هم میشه براحتی باهاش انجام داد. ممنون آقا حمید از توضیحاتتون
تقدیر... تقویم انسان عادیست! تغییر... تدبیر انسان عالیست!
|
شنبه 13 اردیبهشت1392 - 12:29am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
دوستان چرا کسی در مورد بالانس لورنز 5 منو راهنمایی نمیکنه بهترین روش برای دقیق بالانس کردنش چیه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
شنبه 14 اردیبهشت1392 - 11:53pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
شایان نوشته است: دوستان چرا کسی در مورد بالانس لورنز 5 منو راهنمایی نمیکنه بهترین روش برای دقیق بالانس کردنش چیه سلام به این تاپیک یه سر بزن viewtopic.php?f=22&t=55&start=10
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1392 - 12:01am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
علی جان ممنون که جواب دادی من این تاپیکو مطالعه کردم منظورم نحوه بالانس کردنه این فلشهای بالا و پایینو میگم مراحلش چطورین لوپو اول باید چقدر از زمین بالاتر نگر داریم و بعد ش چیکار کنیم .مراحل بالانس که تموم شد از کجا باید متوجه بشیم که بالانسمونو دقیق و خوب انجام دادیم بازم ممنون
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1392 - 12:09am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام برای بالانس کردن لورنز لوپ رو حدودا یک متر از زمین بلند میکنید طوری که جهت لوپ به روبرو باشند و نه زمین سپس دکمه GB یا گراند بالانس رو یکبار فشار میدید در این حالت روی نمایشگر فلش رو به بالا همراه با چند بوق خواهید شنید بعد از شنیدن بوق ممتد لوپ رو کاملا به سطح زمین بچسبانید و دوباره دکمه گراند بالانس رو فشار دهید بعد از شنیدن بوق ممتد دستگاه شما بالانس شده است لوپ را با فاصله 15 تا20 سانتی متری از زمین نگه دارید و مشغول سرچ منطقه شوید.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1392 - 12:25am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
ممنون هوشی جان با لوپ یک در یک که میخواییم کار کنیم چی اونو چه طوری رو به بالا نگه داریم بعد از بوق اول لوپو کاملا روی زمین بذاریم تا بوق دوم تموم بشه ؟
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1392 - 12:36am |
|
|
hoshi
استادیار
|
لوپ رو طوری نگه دارید که سمتش بطرف بیرون باشید بعد دکمه گراند بالانس رو فشار دهید بعد سه بوق کوتاه یه بوق ممتد خواهد کشید و شکل فلش که رو به بالا بود قطع خواهد شد و به سمت پایین تغییر جهت خواهد داد بعد لوپ رو کاملا روی زمین قرار دهید و دو باره دکمه بالانس رو فشار میدید تا صدای سه تا بوق کوتاه و بوق بلند را بشنوید در این حالت دستگاه بالانسه ,لوپ رو در فاصله 15 الی 20 سانتی نگه دارید و منطقه رو کاوش کنید ,سرعت حرکت شما هم باید منظم باشه و طوری باید حرکت کنید که یک متر رو در دو ثانیه طی کنید(البته دقیق یادم نیست که دو ثانیه هست یا سه ثانیه)
4 سال میشه که با لورنز کار نکردم ولی تا اونجاییکه حافظه یاری کنه در خدمت هستیم.
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1392 - 1:01am |
|
|
|