نویسنده |
پیغام |
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
داریوش عزیز.اگه بتونی آموزش کارباشو بدی عالی میشه.این آموزش Electroscope Model 20 به انگلیسه.ولی مشابه.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 3:43pm |
|
|
penamena
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:05pm پست: 189 محل اقامت: یزد
|
|
پنج شنبه 30 آبان1392 - 3:46pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
داریوش جان داداش کجایی بابا اومدی همه رو خمار کردی رفتی این بحث حذف ذرات یکی از مهمترین قسمتهای اپراتوریه این که دیگه ازمایش نمیخواد اگه قبلا جواب داده بیا بگو خلاص کن همه رو مخصوصا منو
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
جمعه 1 آذر1392 - 12:26pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام برادر داریوش کجایی مردیم از انتظار بدجوری خماریم تو رو خدا با آموزش قشنگت ما رو بساز. فدا فدا
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
جمعه 1 آذر1392 - 5:10pm |
|
|
gonj
|
من از الکترونیک چیزی نمیدونم نمی تونمم به الکترونیک کارای داخل شهر اعتماد کنم،کسی دستگاه این شکلی که مثل همین حالت تفنگی باشه قیمتش هم ارزون باشه و واقعا جواب بده سراغ داره؟؟؟؟
|
جمعه 1 آذر1392 - 9:47pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
دوستان سلام گرم ...از دوستانی که این ردیاب رو مثل توماس ساختن ودوستان دیگه منجمله خودم که این ردیاب رو به انتن برنجی متصل کردن برای نتایج بهتر نتیجه هارو به اشتراک بزاریم ببینیم تا چه میزان میشه رو این ردیاب حساب باز کرد الان این ردیاب به دو صورت ساخته شده نظرتون چی هست دوستان ..... من که به انتن برنجی دادم با دو نوع فرکانس واسه طل با خطای خیلی کم میتونم تفکیک کنم و نقطه بزنم با فرکانس 9.194 بهتر عمل میکنه..کسی از دوستان تا حالا جایی رفته که نقطه بشه بد حفاریی نتیجه نداشته باشه یا چیز دیگه ایی پیدا کرده باشه مثل سفال یا غیر....
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 11:27pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام داداش بهرام من دارم رو این مدار کار میکنم البته یه تعداد تغیرات هم قراره بدم که ایشالا باعث میشه ثبات وشرایط کارش بهتره بشه البته هنوز قطعاتم دستم نرسیده ایشالا اگه جواب داد اینجا میزارم که دوستان نتیجه بگیرن فقط یه سوال داشتم نظر تون با ارسال موج سینوسی و مربعی با هم توسط یه همچین مداری چیه؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 3 آذر1392 - 11:40pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
این که خیلی عالیه...در مورد دو فرکانس با هم چون هر کدوم یک موج به بیرون میدن فکر نکنم جواب بده چون سینوسی فرکانسش معلومه ولی مربعی که دیجیتالی هم میشه گفت فرکانسش باید پایین باشه تازه خود موج سینوسی حامل دو موج مربعی و مثلثی هست که این تراشه درست میکنه حالا فقط موندم ایده مداریتون چیه اگه مطرح کنین شاید بشه با همفکری کاری کرد ..اشتباه ما بیشتر همینه که ایده هامونو نگاه میداریم تا خودمون به نتیجه برسیم بعد به زبون بیاریم ولی یک دسسسسسسسسسسست صدا نداره واسه همینه دادو بیداد میکنم میگم رفقا بیاین همفکرییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 12:06am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
به نظرم بشه این کارو با 8038 کرد چون خروجیش هر سه تا موجو میده درسته ؟یا دارم اشتباه میکنم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 12:28am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان در مورد ایسی 2206 بنده قبلا توضیح دادم. دوستانی که فقط کمی از مدار سررشته داشته باشن با مراجعه به دیتاشیت این ایسی میتونن همه چیز رو متوجه بشن. 2206 دارای 3 نوع شکل موج خروجی هست. مربعی همیشه قابل استفادست. اما بین سینوسی و مثلثی فقط یکیش رو در آن واحد میتونین استفاده کنین. یعنی حالت انتخابی توسط کلید داره. برای ردیابی هم بنظر من مربعی و سینوسی مناسب تر هست و فکر میکنم فقط از یکیش استفاده بشه بهتره. در عین حال عدد فرکانس هر 3 شکل موج دقیقا معادل هم هست.
|
دوشنبه 3 آذر1392 - 1:05am |
|
|
|