نویسنده |
پیغام |
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد من دیتا شیت 2206 رو نگاه نکرده بودم بله شما درست میفرمایید این آیسی هر سه تا موج رو تولید میکنه که در این دستگاه از موج سینوسی آن استفاده شده درسته؟ اگر اشتباه نکنم من درجایی خونده بودم که اگه موج سینوسی رو با مربعی هم زمان در رد یابی ارسال کنیم به طوری که این دوتا موج بر روی هم سوار بشن با دقت بیشتری میتونیم هدف رو حتی بدون زاویه 45 درجه پیدا کنیم ( روی هدف قیچی میشه)حال پیش نهاد من اینه که با استفاده از این آیسی موج سینوسی رو به دوتا دسته ( مثل ردیاب انجمن ) بدیم و موج مربعی رو توسط چند تا آنتن که روی قاب دستگاه به صورت ثابت هستند ارسال کنیم به نظر شما امکان پذیر هستش یا نه؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 7:10am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بنده چنین کاری رو ازمایش نکردم. ولی ارسال همزمان هم امکانپذیر هست. میتونید همزمان از خروجی سینوسی و مربعی با هم استفاده کنین. اینکه به چه صورتی به آنتنها ارسال بشه بهتر جواب میده باید آزمایش بشه.
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 10:15am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
داداش کاوشگر پس ایدتون این بود..به قول حمید جان باید ازمایش بشه من که شروع میکنم به تغییر همین کاری که گفتین انجام میدم جای دوتا انتن هم عوض میکنم یک بار سینوسی میدم به انتن برنجی مربعی به تلسکوپی و برعکس ببینم نتیجه چی میشه خبر میدم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 10:43am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همه دوستان ممنونم آقا بهرام که این کار رو امتحان میکنین والا هنوز قطعاتم دستم نرسیده وگر نه خودم خیلی مشتاقم که این کارو امتحان کنم البته شما باید به جای اون ولوم 10 کیلودر موج سینوسی چند تا مولتی ترن ببندید و برای موج مربعی هم همین طور و اونا رو از یه کلید سلکتور دو طبقه عبور بدین طبقه اول برای موج سینوسی و طبقه دوم برای موج مربعی حالا در هر کانال کلید سلکتور هم موج سینوسی داریم هم موج مربعی که با اون مولتی ترنها هم فرکانس هر دوتا شون قابل تنظیمه فکر کنم این کار نتیجه بده ببخشید که خودم بدون امتحان اینجا عنوان کردم چون دیدم بعضی از دوستان در مورد این مدار خیلی عجله دارن مجبور شدم بیان کنم آقا بهرام در صورت امکان یه شماتیک از نحوه به کار گیری هم زمان موج سینوسی و موج مربعی از مدارتان را اینجا ترسیم کنید تا حمید اقا نظر شون رو درباره آن بیان کنن تا اگر ایرادی در کارمان باشد از همین ابتدا متوجه بشیم ممنونم
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 5:58pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان من دقیق متوجه نشدم منظورتون از چندتا مولتی ترن چی هست .من بجای ولوم از مقاومت ثابت استفاده کردم با یک کلید گردون که خودم درست کردم سلکتوری گیرم نیومد ولی کار میده واز اون به عنوان کلید وشبکه مقاومتی چندتا فرکانس میگیرم و هم پایه 11 وهم دو فرکانس دارم البته یک مقاومت 3.9کیلو از مثبت به پین 11 متصل میشه که موج مربعی هم کار کنه وگرنه بدون اون مقاومت خروجی 11 خاموشه..مدار که هست شما تو سیستم تغیرات با پاینت کامپیوتر اعمال کنین تا استفاده کنیم ...مدار من امشب تغییر دادم تا حدودی بهتر قیچی میشه ولی زیاد دقیق نیست یک جای مدار مشکل پیدا کرده که دوباره باید ببندم ودر اولین فرست عکس هم میزارم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 9:41pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان با جازه حمید اقا تقیراتی رو که در این مدار به ذهنم رسید براتون رسم کردم البته باز هم میگم هنوز امتحان نکردم ایشالا نتایج قطعی رو تا دو سه روز دیگه براتون میزارم اینو گذاشتم تا حمید اقا یه نگاهی بندازه ببینه جایی اشکالی هستش رفعش کنیم ممنونم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:20am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر جان این شکل ظاهری ردیابی هست که تغیر دادم مدارشم که همونه خلاصه مدار پیچیدگی نداره و مشکل مدارم برطرف شد دوباره تست کردم خیلی عالیه خیلی بهتر جواب میده شما هم همینطوری درست کن فقط میمونه مشکل نگرفتن ذرات که این اقا داریوش قرار بود بیان اموزش کارشونو بدن که رفتن که دارن میرن
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:28am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:31am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
خسته نباشی داداش بهرام پس به نظر شما که امتحان کردین نتیجه بهتر شده ؟ میشه یه توضیح کامل بدین مثلا سرعت حرکت آنتنها زیاد شده یا نه؟ دقتش چطور ؟یه تغیرات جزئی دیگه میخام بدم اگه این سوالات رو جواب بدین فکر کنم نتیجه بهتر از این هم بدست میاد ممنونم
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:37am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
ممنونم .اره سرعتش بهتر شده دقتشم همینطور واماکاوشگر جان تغیرات مدار من اینطوریه ...واسه اینکه ولوم حجم خوب جواب بده مقداذشو به 500 کیلو افزایش دادم مقاومت موازی با ولوم 100 کیلو گذاشتم خازن 1میکرو حذف کردم از خازن 10 میکرو الکترولیت استفاده کردم تا خروجی بیشتر جریان داشته باشم ولی مصرف باطری بالا میره در عوض دیسک خوب کار میکنه
|
سه شنبه 4 آذر1392 - 1:42am |
|
|
|