نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: ARASH05550 نوشته است: آقای کرمی عزیز و دوست محترم حالا بر فرض که یه عده حتی دیپلم الکترونیک هم ندارن مثل منو امثال من تکلیفشون چیه (البه نه اینکه به کل گیج بزنیم و اصلا چیزی بارمون نباشه)- حالا یکی اومد به ما فقیر بیچاره ها کمک کنه یه نقطه زن نیمه حرفه ای بسازیم چرا الکی شلوغش میکنی والله من که با دیدن فیلم ها قانع شدم که تغییرات این دوستمون تاثیر گذار بوده -حالا از خوده شما میپرسم جناب کرمی عزیز مدار اس ایکس شما با لپ 28 یا حتی 40 یه سکه 500 تومنی رو تو چه عمقی از خاک و هوا میزد و آیا مدرکی دال بر اینکه مدارتون از تست سربلند بیرون اومده یا نه پس زود پرخاشگر نشید و انجمن رو متشنج نکنید البه به شما هم حق میدم این دوستمون هم یهخورده عصبی بودن که با این لحن pm گذاشتن پس این زود از کوره در رفتنهارو بزارید کنار -این دوستمون هم که فیلم گذاشتن سندی بر انجام تغییرات خوبشونه یابه نظر شما تغییر سخت افزاری چه اشگالی داره دست به دست هم بدیم تا از این بحران بریم بیرون عمرمون داره میره و بزرگ و بزرگتر میشیم اما عقلمون هنوز کوچیک مونده پس بینی و بین اللهی بیایید یهفکری برای این عمر گرانمون که مثل باد میره بکنیم سلام آرش جان قبل از هر چیزی از اومدن دوبارت به انجمن خوشحالم.تغییرات روی هر مداری وقتی جواب میده که همه انجام بدن و نتیجه بگیرن.خود آقای کوروش[color=#000000]که همیشه به بنده لطف دارن در چند صفحه پیش منتقد آقای کمال خان بودند. در مورد مدار sxهم تمام توضیحات و من تک تک به کل افرادی که ساختن به صورت خصوصی عرض کردم از جمله خود شما آرش جان طرف صحبت بنده هم آقا کمال بودند که افراد انجمن رو با یه کودک12 ساله مقایسه کردند من یکی حاضر نیستم بهم توهین بشه این بحث و اینجا تمومش میکنم وادامه نمیدم چون حرفام و قبلاگفتم.آقا کوروش شما اگه از بنده شکایتی داری به مدیران محترم اعلام بفرمایید اگه مقصر بودم دیگه این انجمن نمیام در مورد لوپ این دستگاه هم من یه سوال از مهندس حمید دارم سیم تفلون پیدا کردم ولی یه مشکلی که بهش برخورد کردم اینه که بر خلاف سیم های دیگه نمیشه از وسط خراش داده بشه و ظرفیتش و سنجید.سیمی که من پیدا کردم به صورت افشان هستش که اگه خراشیده بشه به احتمال زیاد رشته هاش قطع میشه و اگر رشته ها رو به هم لحیم کنم که دیگه کل محاسبات به هم میخوره اگه ممکنه یه روشی برای سنجشش بیان بفرمایید که در صورت موفقیت اینجا ذکر کنم که همه استفاده کنند مرسی.[/color] بنده فریادمو قبلا زدم و به خاطر جناب مهندس حمید سکوت کردم و میکنم هرکسی بتونه 1سانت هم به عمق زنی چنس اضافه کنه قابل تقدیر هستش ضمن اینکه با بحثهای جذابی که جناب مهندس حمید با جناب مهندس کمال داشتن و در کل مدار چنس به چالش کشیده شد از نظر من خیلی آموزنده بود اگر هم جناب مهندس کمال به شما توهین کردند بنده از شما پوزش میخوام جناب مهندس کرمی شما که به دوستان کمک نمیکنین و کارنامه شما کاملا مشخصه، لطفا شخصی که بدون چشم داشتی با این اینترنت فسیلی میاد و وقتش رو برای دوستان قرار میده کاری نداشته باشین ممنون میشم یا علی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:17pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
جناب کرمی سلام بنده فیبر مدار اس ایکس رو زدم و قطعات رو هم خریدماما به احاظ توضیحات اساتید انجمن به صورت خصوصی متوجه شدم با نبودن قسمت دوم مدار قسمت تفکیک ناقص هستش اما شما استاد عزیز قول دادید تا قسمت دوم مدار رو ارائه بدید که تحقق پیدا نکرد بنده هم مدارو کنار گذاشتم اما یادم نمید زیاد با مشگل بر خورده باشم که به طور خصوصی از شما کمک خواست باشم در هر صورت هنوزم حاضرم مدار اس ایکس رو کار کنم به شرطی که قسمت دوم مدار هم باشه چون همون طور که عرایض بنده رو خونده باشین گفتم که شخصی این دستگاه رو داره و خیلی هم ازش راضیه منم چندباری از نزدیک این دستگاه رو دیدم و حتی این شخص جنس از زمین در اورده اما اجازه نداد از مدارش عکس بگیرم یا جعبه مدارشو باز کنم و کروکی تهیه کنم بنابراین شما برادریت رو ثابت کن من و دوستان جبران میکنیم - ولی وجدانن از این بچه بازی و بهم پریدنها بپرهیزید بچه که نیستید -باتشکر آرش ابراهیمی
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:19pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
ARASH05550 نوشته است: جناب کرمی سلام بنده فیبر مدار اس ایکس رو زدم و قطعات رو هم خریدماما به احاظ توضیحات اساتید انجمن به صورت خصوصی متوجه شدم با نبودن قسمت دوم مدار قسمت تفکیک ناقص هستش اما شما استاد عزیز قول دادید تا قسمت دوم مدار رو ارائه بدید که تحقق پیدا نکرد بنده هم مدارو کنار گذاشتم اما یادم نمید زیاد با مشگل بر خورده باشم که به طور خصوصی از شما کمک خواست باشم در هر صورت هنوزم حاضرم مدار اس ایکس رو کار کنم به شرطی که قسمت دوم مدار هم باشه چون همون طور که عرایض بنده رو خونده باشین گفتم که شخصی این دستگاه رو داره و خیلی هم ازش راضیه منم چندباری از نزدیک این دستگاه رو دیدم و حتی این شخص جنس از زمین در اورده اما اجازه نداد از مدارش عکس بگیرم یا جعبه مدارشو باز کنم و کروکی تهیه کنم بنابراین شما برادریت رو ثابت کن من و دوستان جبران میکنیم - ولی وجدانن از این بچه بازی و بهم پریدنها بپرهیزید بچه که نیستید -باتشکر آرش ابراهیمی آرش جان من که بهتون گفتم که تفکیکش به چه صورته.اصلا به قسمت دوم هم نیاز نخواهید داشت با یه میتر کارتون راه میفته این مدار و من بعد از کلی تست خلاصه کردم...
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:27pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
کرمی جان با این اوصاف شما یه لطفی بکن تمام توضیحات ساخت این مدارو از لیست دقیق قطعات و جایگزین و مشابهات قطعات واز طرز ساخت لپ بزرگ و کوچیک مثل استاد حمید که چنس رو کامل و شفاف تو یه فایل Text قرار دادن قرار بدید من مخلص شما و همه دوستان هم هستم - فقط سریع اینکارو بکن - در ضمن اگه امکانش هست بگو اون 40 تا اس ایکسی که ساختی الان کجان و برد این مدار با لپ 1*1 برای فلز 30*30 زیر خاک چند بوده باتشکر
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:41pm |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
|
استاد کرمی شما 40 تا ساختی اگه کمک کنی منم میخوام یه دونه فقط یه دونه واسه خودم بسازم پس این بزرگواری رو در حق همه بچه ها انجام بده یا حق
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:47pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
آرش جان من بیشتر از40 تا هم ساختم .اکثرا کردستان عراق و مناطقی از لرستان فرستادم.با لوپ1*1هم خیالت راحت باشه 1.5 زیر خاک جواب میده البته بدون تفکیک اینو من تضمین میکنم
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 12:51pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام آقاحمید , من تمامی قطعات را دوباره چک کردم از لحاظ مقدار وجهت بطور صحیح نصب شده اند .فقط میمونه Q4یا C945که اگه ممکنه ترتیب اتصال پایه هاشو روی فیبر توضیح بدید .من اونو از مدار جدا کردم و پایه هاشو تست کردم به این ترتیبه: وقتی قسمت تخت روبروی ماست پایه سمت راست بیس,وسطی کلکتور وسمت چپ امیتره.چون در مواردی به قطعاتی مانند bc327برخوردکردم که دو قطعه که ظاهرا یکی بودند ولی پایه هاشون باهم تفاوت داشت و اصلا انگار یه قطعه دیگه بود. مورد دیگه اینکه بعد از جداکردنQ4از مدار دوباره 7660 و7660Sرا جازدم ولی ولتاژپایه هاشون باهم فرق داره .مثلا ولتاز پایه 1 در 7660 معمولی 3.46 ولته ولی در نوع S,صفر ولت .پایه 2 در معمولی صفر ولت و در S, برابر ولتاژ باتری. پایه 6 در معمولی 4.44 ولت و در S, صفر ولت .پایه 7 در معمولی 10.28 و در 10.62S ولت .بقیه پایه ها همگی صفر ولت .حالا با این نتایج به نظرتون ممکنه کدومشون سالم باشند ؟ سپاسگذارم
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 1:51pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: باسلام آقاحمید , من تمامی قطعات را دوباره چک کردم از لحاظ مقدار وجهت بطور صحیح نصب شده اند .فقط میمونه Q4یا C945که اگه ممکنه ترتیب اتصال پایه هاشو روی فیبر توضیح بدید .من اونو از مدار جدا کردم و پایه هاشو تست کردم به این ترتیبه: وقتی قسمت تخت روبروی ماست پایه سمت راست بیس,وسطی کلکتور وسمت چپ امیتره.چون در مواردی به قطعاتی مانند bc327برخوردکردم که دو قطعه که ظاهرا یکی بودند ولی پایه هاشون باهم تفاوت داشت و اصلا انگار یه قطعه دیگه بود. مورد دیگه اینکه بعد از جداکردنQ4از مدار دوباره 7660 و7660Sرا جازدم ولی ولتاژپایه هاشون باهم فرق داره .مثلا ولتاز پایه 1 در 7660 معمولی 3.46 ولته ولی در نوع S,صفر ولت .پایه 2 در معمولی صفر ولت و در S, برابر ولتاژ باتری. پایه 6 در معمولی 4.44 ولت و در S, صفر ولت .پایه 7 در معمولی 10.28 و در 10.62S ولت .بقیه پایه ها همگی صفر ولت .حالا با این نتایج به نظرتون ممکنه کدومشون سالم باشند ؟ سپاسگذارم سلام پویا جان 7660 ارجینال خیلی سخت پیدا میشه اگر از مدارت کلملا مطمعن هستی،حتما یه سری به پاساژ امجد بزن پایه 8 آی سی 7660 ورودی ولتاژ هستش و پایه 5 خروجی ولتاژه و نباید تغییر زیادی در ولتاژ خروجی داشته باشین موفق باشین
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 2:14pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
kooroshxfx نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام آقاحمید , من تمامی قطعات را دوباره چک کردم از لحاظ مقدار وجهت بطور صحیح نصب شده اند .فقط میمونه Q4یا C945که اگه ممکنه ترتیب اتصال پایه هاشو روی فیبر توضیح بدید .من اونو از مدار جدا کردم و پایه هاشو تست کردم به این ترتیبه: وقتی قسمت تخت روبروی ماست پایه سمت راست بیس,وسطی کلکتور وسمت چپ امیتره.چون در مواردی به قطعاتی مانند bc327برخوردکردم که دو قطعه که ظاهرا یکی بودند ولی پایه هاشون باهم تفاوت داشت و اصلا انگار یه قطعه دیگه بود. مورد دیگه اینکه بعد از جداکردنQ4از مدار دوباره 7660 و7660Sرا جازدم ولی ولتاژپایه هاشون باهم فرق داره .مثلا ولتاز پایه 1 در 7660 معمولی 3.46 ولته ولی در نوع S,صفر ولت .پایه 2 در معمولی صفر ولت و در S, برابر ولتاژ باتری. پایه 6 در معمولی 4.44 ولت و در S, صفر ولت .پایه 7 در معمولی 10.28 و در 10.62S ولت .بقیه پایه ها همگی صفر ولت .حالا با این نتایج به نظرتون ممکنه کدومشون سالم باشند ؟ سپاسگذارم سلام پویا جان 7660 ارجینال خیلی سخت پیدا میشه اگر از مدارت کلملا مطمعن هستی،حتما یه سری به پاساژ امجد بزن پایه 8 آی سی 7660 ورودی ولتاژ هستش و پایه 5 خروجی ولتاژه و نباید تغییر زیادی در ولتاژ خروجی داشته باشین موفق باشین ممنون کوروش جان بله ولتاژ پایه 8برابرولتاژ باتریه.ولی پایه 5 ولتاژش خیلی پایینه و هردو آیسی ،7660 و7660S ،هردوشون باولتاژ 11ولت باتری فورا داغ میکنن. 7660sرا پاساژ امجد ازجام جم الکترونیک و 7660معمولی را از پاساژ عباسیان خریدم.
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 2:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پویا جان ترانزیستور C945 پایه هاش همین جور هست که شما گفتین. مشکلی نباید باشه. 7660 هم اگر بسوره دیگه رفتارش قابل پیش بینی نیست که بگیم کدوم پایش باید چه ولتاژی باشه! همونطور که عرض کردم باید ایراد رو در اون قسمت پیدا کنین و بعد این ایسی رو تعویض کنین. بنده 2 مدل 7660 دارم هر دو هم کار میکنه. از همون بار اول هم که مدار رو به همین شکل ساختم و روشن کردم کار میکرد و مشکلی نداشت.
|
یکشنبه 10 آذر1392 - 6:38pm |
|
|
|